Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלך מנוע בגולף 2005 מה עושים...?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, הרכב טופל עד כה במוסך מורשה של אודי פולסווגן ברחובות, שם עשו לי את הטיפול המדובר,

והמוסכניק שהציל את הרכב ואת הכיס הוא בנאדם ישר מאוד בשם פואד ממוסך הכוכב בטירה ,שהוא מתמחה פולסווגן,יש לציין שרמת האכפתיות פשוט מדימה , התקשר אליי בכל רגע שזיה תקלה ו"חייב" אותי לבוא לראות את כל הבלאגן שהיה חייב לסדר כי מטומטמים טיפלו בצורה שכונתית ברכב , לפי המילים שלו מזל שלא נפל המנוע בזמן הנסיעה מאחר ו2 ברגים שהחזיקו את הבלוק נשברו כי הוברגו עקום.

פורסם
בן דוד ?!

מה אתה בא לומר? לדעתי לא במקום.

יש הרבה מקומות בבעלות ערבית שנותנים שירות בכמה רמות יותר טוב מאשר אצל "היהודים"

שככה הם קוראים לנו...

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

השאלה שלי היתה סרקסטית ונבעה מהאופן הגזעני - זלזלני שבו מתייחס חלק זעיר ( אני מקווה, לא ספרתי ) מהחברים כאן לערבים, בין ישראלים ובין שאינם.

פורסם

לא אתייחס להערה הגזעניתת.אבל כן יאמר שאותו מוסכניק חבר של אבא שלי שנים. אמין בצורה מטורפת. כל יום מתקשר ובודק שהכול בסדר. כל אחד יילך לאן שבא לו.מדינה חופשית

• תוכן חדש...