Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באיזה חלק בדיוק מדובר,אפשר לצרף תמונה?

דרך אגב,יש גם בעיה במשענות היד באיביזה,גם במקרה הנל הן נתלשות/יוצאות מהמקום.

<a href=521624f8c4f41.jpg' alt='521624f8c4f41.jp

אני חושב (ותקנו אותי אם אני טועה) שלקוח לא אמור להגיע למצב כזה ברכב שלא נמצא על הכביש אפילו 3 שנים.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאחר שצירפת תמונה ובהתחשב שהרכב כבר אינו באחריות בהחלט אפשר להבין את תגובת היבואן.

אני מציע שתמצא עוד אנשים עם בעייה דומה. איך יבואן יכול לדעת כי סדק כזה נוצר כתוצאה מבלאי ולא ממכה?

ובכל מקרה וכמו בסיפור של ההוא עם הפיאט והכרית אוויר המתנפחת - יום לאחר תום האחריות היבואן לא חייב כלום. לא מרוצה מאיכות הרכב? הצבע ברגליים ואל תקנה יותר רכב מתוצרת החברה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לאחר שצירפת תמונה ובהתחשב שהרכב כבר אינו באחריות בהחלט אפשר להבין את תגובת היבואן.

אני מציע שתמצא עוד אנשים עם בעייה דומה. איך יבואן יכול לדעת כי סדק כזה נוצר כתוצאה מבלאי ולא ממכה?

ובכל מקרה וכמו בסיפור של ההוא עם הפיאט והכרית אוויר המתנפחת - יום לאחר תום האחריות היבואן לא חייב כלום. לא מרוצה מאיכות הרכב? הצבע ברגליים ואל תקנה יותר רכב מתוצרת החברה.

איתמר

איתמר, אפשר להבין את תגובת היבואן?

צר לי לבשר לך אבל חברה שמכבדת את עצמה לעולם לא תתווכח עם לקוח שלא בא בכל שני וחמישי כדי לבכות על משהו כזה או אחר ברכב.

נכון, אין ליבואן איך לדעת, אבל עם גישה כמו שלך ושל היבואן, תחום המכירות מהר מאוד יתרסק.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

האם תוכל להעלות בבקשה עוד תמונה קצת יותר מרחוק, של הפס הפגוע? (ככה שיראו את מרבית הדאשבורד בצד הזה)

(אני תוהה, אולי הפס הזה יכול להיות מפורק לצורך התקנת דיבורית ...?)

alfa 156 2.5.

פורסם
האם תוכל להעלות בבקשה עוד תמונה קצת יותר מרחוק, של הפס הפגוע? (ככה שיראו את מרבית הדאשבורד בצד הזה)

(אני תוהה, אולי הפס הזה יכול להיות מפורק לצורך התקנת דיבורית ...?)

זה בדיוק מעל פתחי המזגן המרכזיים, ולא לא מותקן ברכב דבר מלבד קודנית והיא בכלל בצד שמאל למטה.

הרכב שמור ביותר וכפי שציינתי, לא ברור מהיכן הסדק הזה צצ מלבד איכות חומרים.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם
איתמר, אפשר להבין את תגובת היבואן?

צר לי לבשר לך אבל חברה שמכבדת את עצמה לעולם לא תתווכח עם לקוח שלא בא בכל שני וחמישי כדי לבכות על משהו כזה או אחר ברכב.

נכון, אין ליבואן איך לדעת, אבל עם גישה כמו שלך ושל היבואן, תחום המכירות מהר מאוד יתרסק.

רשמתי לך תגובה אובייקטיבית, אתה הצגת את הדעה שלך ובחרתי להציג לך איך מתנהל וחושב היבואן.

שוב, יום אחרי תום האחריות היבואן או היצרן לא חייבים לך כלום. האם זה שירותי? ממש לא אבל אנחנו בישראל. תלונות על כל יבואני הרכב נשמעות חדשות לבקרים ועולם כמנהגו נוהג.

הדרך היחידה שלנו היא להצביע ברגליים ולרכוש מותג אחר. עצוב, מעצבן אבל ככה זה עובד פה, לפחות עד שיבוא איזה כחלון עם ביצים וישבור את המונופול הדורסני של יבואני הרכב העושים ככל העולה על רוחם.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כולם רוצים בחינם גם אחרי 5 שנים יגידו איכות חומרים זבל אפילו כאשר החלק באמת קיבל לחץ או מכה

האם בררת בכלל כמה החלק עולה שאתה עושה כזה עניין על יבואן והשירות שהוא נותן ?

פורסם
כולם רוצים בחינם גם אחרי 5 שנים יגידו איכות חומרים זבל אפילו כאשר החלק באמת קיבל לחץ או מכה

האם בררת בכלל כמה החלק עולה שאתה עושה כזה עניין על יבואן והשירות שהוא נותן ?

אדוני הנכבד, חבל שאתה מנחש דברים שלא היו ולא נבראו.

החלק לא קיבל שום לחץ או מכה כך שאין לי מושג מהיכן אתה מנפיץ את הדברים הללו, במיוחד כשאין לך מושג ולא ראית או השתמשת ברכב.

ראשית, אם כותבים משהו רצוי להתבסס על עובדות ולא על ניחושים.

שנית, עניין המחיר הוא פחות העיקר כאן, שכן רכב שלא נמצא אפילו 3 שנים על הכביש לא אמור להתחיל להיסדק.

או שמדובר באיכות הרכב ואז אין למי להתלונן, או שמדובר במקרה שלא צריך לקרות ואז היבואן צריך לקחת אחריות ולתקן זאת.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

כשהייתי באולם התצוגה של סיאט והתעניינתי בלאון שבמבצע, הפלסטיקה הכסופה הזו די הורידה לי את החשק מהרכב.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב חברים אז יש עדכון:

בהמלצתו של אחד ממנהלי הפורום (משתמש "עזרה"), המשכתי ופניתי למשתמש של שירות הלקוחות של צ'מפיון כאן בפורום.

בהמשך לטיפולה המסור של הנציגה הילה, המשכתי למוסך קלדס בראשון לציון שם טופלתי ע"י אחד האחראים בשם ערן.

ממה שהוסבר לי, נשלח מייל ליצרן עם תמונה של השבר, אך היצרן סירב להחליף את החלק בטענה שעברה תקופת האחריות ומדובר בשבר.

ערן בדק את העניין עם היבואן ובסופו של דבר החליט להחליף את החלק על חשבונם.

היום הגעתי למוסך קלדס והחלק הוחלף בחדש.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם
בבעלותי סיאט לאון שנרכשה מהסוכנות בזמנו לפני פחות מ3 שנים.

לפני כמה ימים גיליתי כי נוצר סדק בחלק הכסוף של הדשבורד ללא סיבה ברורה.

נראה לכאורה כי מדובר בהתפוצצות של הדשבורד כתוצאה מחשיפה לשמש, אולם מה שמוזר הוא שהרכב חונה ברוב שעות היממה בחניה מקורה וסגורה...

לפי התמונה שצירפת זה לא התפוצצות של הדשבורד. סדק בחלק של פתחי מיזוג.

פורסם

קודם כל, מתחילה למצוא חן בעיניי ההילה הזו, שקטה, שקטה, אבל פועלת מאחורי הקלעים. שאפו, כך צריך להיות.

מה שמעניין, היצרן סירב לקחת אחריות, ובכל זאת החלק הוחלף מבלי לחייב את בעל הרכב. נראה שהיבואן ספג את העלות. גם כאן יש שיפור.

• ספונסר פורום
פורסם
טוב חברים אז יש עדכון:

בהמלצתו של אחד ממנהלי הפורום (משתמש "עזרה"), המשכתי ופניתי למשתמש של שירות הלקוחות של צ'מפיון כאן בפורום.

בהמשך לטיפולה המסור של הנציגה הילה, המשכתי למוסך קלדס בראשון לציון שם טופלתי ע"י אחד האחראים בשם ערן.

ממה שהוסבר לי, נשלח מייל ליצרן עם תמונה של השבר, אך היצרן סירב להחליף את החלק בטענה שעברה תקופת האחריות ומדובר בשבר.

ערן בדק את העניין עם היבואן ובסופו של דבר החליט להחליף את החלק על חשבונם.

היום הגעתי למוסך קלדס והחלק הוחלף בחדש.

אני שמח לקרוא שעצתי עזרה לך והבעיה נפתרה!

רק תיקון קטן - אני לא מנהל בפורום.

פורסם
אדוני הנכבד, חבל שאתה מנחש דברים שלא היו ולא נבראו.

החלק לא קיבל שום לחץ או מכה כך שאין לי מושג מהיכן אתה מנפיץ את הדברים הללו, במיוחד כשאין לך מושג ולא ראית או השתמשת ברכב.

ראשית, אם כותבים משהו רצוי להתבסס על עובדות ולא על ניחושים.

שנית, עניין המחיר הוא פחות העיקר כאן, שכן רכב שלא נמצא אפילו 3 שנים על הכביש לא אמור להתחיל להיסדק.

או שמדובר באיכות הרכב ואז אין למי להתלונן, או שמדובר במקרה שלא צריך לקרות ואז היבואן צריך לקחת אחריות ולתקן זאת.

הנה לך היצרן אפילו טוען שזה שבר ולא פגם או איכות חומר אז מי שמנחש פה ?

חינם קבלת אז לפחות איכות השירות טובה

• תוכן חדש...