Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שלומכם חברים?

בבעלותי סיאט לאון שנרכשה מהסוכנות בזמנו לפני פחות מ3 שנים.

לפני כמה ימים גיליתי כי נוצר סדק בחלק הכסוף של הדשבורד ללא סיבה ברורה.

נראה לכאורה כי מדובר בהתפוצצות של הדשבורד כתוצאה מחשיפה לשמש, אולם מה שמוזר הוא שהרכב חונה ברוב שעות היממה בחניה מקורה וסגורה.

יתרה מכך הרכב מנוקה במטליות לחות ולא בשום חומר אלכוהולי כזה או אחר.

מכיוון שהמוסך בו אני מטפל נותן תשובות של "אתה כבר לא באחריות ולכן XXXX", פניתי לשירות לקוחות של סיאט על מנת שאולי שם אקבל מענה.

הבחור היה מאוד נחמד אך טען כי אני צריך לפנות למוסך ולא למוקד, ואם ייאמר לי שם כי אני צריך לשלם על חלק חדש אז כך צריך לעשות (והסיבה היא סיום האחריות).

אני לא מתכוון להפסיד ימי עבודה ולשבור את הראש בוויכוחים עם אנשי המוסך שכבר הראו לי בעבר כי אין בכוונתם לעזור למישהו שהסתיימה האחריות לרכבו, אולם חשוב לי לספר את הסיפור כדי שיידעו איזה שירות מקבל לקוח לאחר סיום תקופת האחריות לרכבו.

כך לא צריכה לנהוג חברה המכבדת את עצמה, בטח ובטח כלפי לקוח שקנה רכב מהסוכנות שלה וטיפל כל השנים במוסך שלה.

במקום שבו כל יבואני הרכב נותנים 3 שנות אחריות, נוהגת צ'מפיון לתת שנתיים אחריות ולפעמים גם מחווה של רצון טוב בשנה שלישית.

לצערי, לא נתקלתי במחווה הנ"ל ולמצער גיליתי כי איכות החומרים היא כזו אשר לא מחזיקה מעמד יותר מ3 שנים.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במקום שבו כל יבואני הרכב נותנים 3 שנות אחריות, נוהגת צ'מפיון לתת שנתיים אחריות ולפעמים גם מחווה של רצון טוב בשנה שלישית.

עכשיו אתה מבין למה הם לא נותנים שלוש שנות אחריות?

חפש כזה חלק מפירוק, זה יהיה הפתרון הכי יעיל או שתמשיך לריב עם צמפיון ואולי תקבל חלק בהנחה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סולל הדרך, לצערי אני לומד בדרך הקשה מדוע האחריות ניתנת לשנתיים בלבד.

עזרה, במה הם שונים מהמוקד הטכני של צ'מפיון?

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

אז מה חדש? סוזוקי סירבו לתקן תקלת מזגן שקרתה חודש אחרי תום האחריות, למרות שזו תקלה חוזרת שהופיעה שנה קודם.

לעומתם, בטויוטה החליפו על חשבונם רפידות בלם שנשחקו מוקדם מדי (וזה אפילו רכיב שלא נכלל באחריות).

תעשה לך לבד את החישוב: ממי תקנה שוב מכונית חדשה...

פורסם
אז מה חדש? סוזוקי סירבו לתקן תקלת מזגן שקרתה חודש אחרי תום האחריות, למרות שזו תקלה חוזרת שהופיעה שנה קודם.

לעומתם, בטויוטה החליפו על חשבונם רפידות בלם שנשחקו מוקדם מדי (וזה אפילו רכיב שלא נכלל באחריות).

תעשה לך לבד את החישוב: ממי תקנה שוב מכונית חדשה...

בקרוב אולי נתחדש ואין ספק שזה יילקח בחשבון.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

• ספונסר פורום
פורסם
סולל הדרך, לצערי אני לומד בדרך הקשה מדוע האחריות ניתנת לשנתיים בלבד.

עזרה, במה הם שונים מהמוקד הטכני של צ'מפיון?

כשאתה מתקשר לשירות הטכני של צ'מפיון אתה מגיע למוקדן זוטר.

כשאתה שולח הודעה פרטית למשתמש של צ'מפיון בפורום מגיע מייל ישירות למנהלת מחלקת שירות הלקוחות.

פורסם

לא חידשת לנו לגבי השירות של צמפיון.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

אתם ממש לא מדברים לעניין .

אחריות ניתנת לזמן קצוב ואין שום סיבה שיתקנו את התקלה על חשבונם לאחר תקופת האחריות .

אם הם מעונינים לבוא לקראת הלקוח , כל הכבוד להם .

אגב , אני אישית לא קונה מהם מכוניות בגלל סיבות עיניניות כגון מחירים מוזרים ואמינות לקויה .

פורסם

אחריות ניתנת לזמן קצוב ואין שום סיבה שיתקנו את התקלה על חשבונם לאחר תקופת האחריות .

אגב , אני אישית לא קונה מהם מכוניות בגלל סיבות עיניניות כגון מחירים מוזרים ואמינות לקויה .

צר לי אבל בעניין הזה אתה טועה.

נכון, אחריות ניתנת לזמן קצוב אבל הן הנסיבות והן תודעת השירות מחייבות אותן לעשות כן.

לא ייתכן שרכב בן קצת יותר משנתיים וחצי, השוהה מתחת לחניה מקורה יחל להתפוצץ בצורה הזו בדשבורד.

אופציה אחת היא שהם מודים שאיכות החומרים היא כזו, כך שאין לנו מה לעשות ולהבא נדע איזה רכב נחשב איכותי ואיזה לא.

האופציה השניה היא שמדובר במקרה מוזר שלא צריך לקרות ועל כן גם היצרן יכיר בכך והחלק צריך להיות מוחלף על חשבון החברה ולא על חשבון הלקוח הפרטי שיכול להיות בקרוב לקוח חוזר.

כל תודעת השירות הזו חשובה כדי לייצר לקוחות חוזרים, כי אולי הם יפסידו את ערך החלק שמוערך בלא הרבה כסף (פאנל חיצוני), או שהם יפסידו לקוח נוסף ברכב של מעל מאה אלף שקל.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

עדיף להיות חכם מאשר צודק. אחרת לקוחות יעזבו אותך וגם תפסיד לקוחות פוטנציאליים.

גם אם אתה צודק ,שלאחר תום האחריות, היבואן לא צריך כעיקרון, לראות את הלקוח ממטר, הרי שיש חלקים שממש אבל ממש לא הגיוני שיסיימו את חייהם מייד לאחר תום האחריות.

תזכורת - ראה נא מקרה ציפוי/כיסוי כרית האויר לפיאט 500 (שלעניות דעתי - איננה גם תקלה סבירה ביחס לזמן ואופן השימוש ברכב).

alfa 156 2.5.

פורסם

באיזה חלק בדיוק מדובר,אפשר לצרף תמונה?

דרך אגב,יש גם בעיה במשענות היד באיביזה,גם במקרה הנל הן נתלשות/יוצאות מהמקום.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

רגע שכחתם אם הדשבורדים בלנד קרוזר שהוחלפו? גם הרבה אחרי תום האחריות?

זה לא קלקול זה שימוש בחומרים סוג Z, היתה לי אופל ווקטרה 91 ושם לא התפוצץ כלום

גם באף גולף שהיתה לי לא היה פיצוצים בדש , רק ההתקלפות של הציפוי שעל הפלסטיקה והנשירה של ריפוד הגג אחרי 7 שנים

גם בטוראן 2008 לא התפוצץ כלום עדין לבד מתא אחסון שלא נפתח כאשר חם לו!

• תוכן חדש...