Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יציאה מהארץ עם אייפונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע לטיול של כמה ימים.

אני לוקח איתי את הציוד הקבוע. מחשב אייפון אייפד וכו׳

ובנוסף אני לוקח גם את אייפון נוסף ששבק חיים להחלפה באפל סטור בחו״ל.

אני מעוניין לקבל איזה טופס ביציאה מהארץ שמאשר שיש לי את כל המוצרים האלה כדי שלא יעשו לי בלאגן כשאני אחזור לארץ.

איך ניתן לעשות את זה?

חיק אין מטרמינל 1. המראה מטרמינל 3.

----

פורסם

בטרמינל 3 אחרי ביקורת הדרכונים יש חדרון מכס, תוכל להצהיר על מה שתרצה.

למיטב זכרוני, על החלפת מכשיר או תיקון יש לשלם מכס על שווי התיקון או ההחלפה, הייתי נזהר עם זה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

טופס 86.

תתעקש שיחתמו לך. בכל הפעמים שטסתי לא עשו בעיות חוץ מהפעם האחרונה. נציג רוסי (ויסלחו לי שאני מציין את זה, ואני בעצמי חצי רוסי) מעצבן שלא הסכים לחתום והתעקש איתי שלא יעשו לי בעיות כשאני חוזר לארץ!

דיברתי עם אחראי המשמרת שלו שאמר לו לא לעשות בעיות ולחתום.

אם יש לך קבלות אתה יכול לקחת אותן איתך, זה גם תופס.

אצלי זה היה ציוד צילום ועל חלק ממנו אין קבלות כי זה יד שניה למשל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...