Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

איני מבטח את רכבי [פולו קלאסיק דיזל 01] בביטוח מקיף.

רון המליץ על כספת.

אני יודע שאין כזה דבר הגנה הרמטית. אבל, מבין כל האפשרויות כיום בשוק, האם זו הדרך הכי יעילה?

בפרט לאחר הסיפור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=493741&highlight=%D7%9B%D7%A1%D7%A4%D7%AA

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עשיתי בעבר (כבר החלפתי מיקום) כספת על הסטרטר .

קח בחשבון שבמקרה של כשל בקודנית רק אלוהים (ומנוי הגרירה שלך) יעזרו.

(מנסיון כואב, ועכשיו אתה יודע למה החלפתי מיקום).

בכל מקרה, המיקומים האלה הרבה פחות רגישים להתחממות ונזקים מהמחשב.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

בתור עובד באחת מחברות האיתור רכבים בארץ אני חושב שמי שלא מבוטח בביטוח מקיף כדאי לו מאוד במינימום לעשות כספת וגם מכשיר איתור רדום. כמובן שעדיף מכשיר פעיל.

כואב לי לשמוע על גנבות של רכבים ששווים 10-50 אלף שקל ולא עושים עליהם מקיף וכל הכסף הלך בלי סיכוי קטן להציל אותו

על אחת כמה וכמה רכבים ישנים ומשופרים בעשרות אלפי שקלים

פורסם

הדבר הכי לא משתלם במדינה זה לעשות ביטוח מקיף לרכב ששווה מעל 40-50 אלף ש"ח,

תשלם מקיף עוד 3 אלף ש"ח לשנה, זה עוד הוצאה של 5-8 אחוז משווי הרכז, תוסיף את זה לפחת שיש לך, זה כבר יוצא פחת של מעל 20 אחוז בשנה.

שים מערכת מיגון טובה כאשר אתה קונה את הרכב (כספת, אזעקה, מערכת איתור ) וסע לשלום!

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

תמיר, תסביר בבקשה מה ההבדל בין מערכת איתור פעילה לרדומה.

איזו הגנה נוספת מערכת פעילה נותנת מעבר לרדומה?

מה הבדל בעלות החודשית?

(אני מניח שעלות המכשיר עצמו וההתקנה זהה)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
הדבר הכי לא משתלם במדינה זה לעשות ביטוח מקיף לרכב ששווה מעל 40-50 אלף ש"ח,

תשלם מקיף עוד 3 אלף ש"ח לשנה, זה עוד הוצאה של 5-8 אחוז משווי הרכז, תוסיף את זה לפחת שיש לך, זה כבר יוצא פחת של מעל 20 אחוז בשנה.

שים מערכת מיגון טובה כאשר אתה קונה את הרכב (כספת, אזעקה, מערכת איתור ) וסע לשלום!

ומה עם תאונות שח״ח באשמתך? השחתה? שריפה?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
תמיר, תסביר בבקשה מה ההבדל בין מערכת איתור פעילה לרדומה.

איזו הגנה נוספת מערכת פעילה נותנת מעבר לרדומה?

מה הבדל בעלות החודשית?

(אני מניח שעלות המכשיר עצמו וההתקנה זהה)

מערכת פעילה זו מערכת שמחוברת לרכב ומזהה פתיחת דלת , הקשת קוד שגוי , ניתוק מצבר , פירוק דשבורד (חיישן תקיפה) וכמובן קריאת פירוק מערכת). ברגע שאחת המפעולות האלה קורות נשלחת קריאה למרכזי הבקרה.

יתרון - מאפשר למרכז הבקרה לדעת מה קורה בזמן אמת.

חסרון - הגנבים יודעים שזה קיים וזה הדבר הראשון שיחפשו לפרק.

מערכת רדומה - מערכת עם סוללה עצמאית שמספיקה ל5 שנים.

ייתרון - יחידה קטנה ויכולה להיות מוסלקת בכל מקום באוטו (ריפודים , דלתות , בגאז , תא מנוע) ובגלל שהיא לא מחוברת לכלום אין סמני עקבות)

חסרון - בגלל שהיא לא מחוברת לרכב היא לא יודעת מתי הרכב עובר תהליך גניבה והשימוש במערכת יהיה רק כאשר הלקוח ידווח שהרכב נגנב.

הפתרון המושלם הוא לשלב בין שניהם יחד עם כספת.

ככה שתופרק המערכת הראשית מרכזי הבקרה ימשיכו לעקוב אחרי הרכב באמצעות המערכת הרדומה. ויקח להם לא מעט זמן למצוא אותה.

לגבי עלויות אין לי מושג , אני נטו מטפל בגניבות מול הסיירים ,המשטרה ומול הלקוח.

פורסם

תמיר אתה במב"א?!

חיובי המערכת הרדומה היא סך הכול GPS,אתה יכול לקנות ולהתקין לבד זה לא מסובך,השאלה מה תעשה שיגנבו את הרכב? תרדוף אחריהם בעצמך?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מן הסתם תתקשר למשטרה.

לסיירים של חברות האיתור יש בדיוק את אותה סמכות שיש לך לעשות משהו לגנב.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לא בדיוק,הבעיה העיקרית היא שהם עובדים בשת"פ עם המשטרה והצבא,וזו העבודה שלהם,במידה ואתה תעשה אותו דבר אתה תחטוף על הראש אם תרדוף אחרי רכב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
מן הסתם תתקשר למשטרה.

לסיירים של חברות האיתור יש בדיוק את אותה סמכות שיש לך לעשות משהו לגנב.

חברות האיתור בניגוד אליך הם בקשר שוטף עם הצבא והמשטרה ויכולים להקים מחסומים .לעיתים נדירות גם מסוקים יוצאים.

אני בטוח ב99% שהרכבים של הסיירים נחשבים לרכבי ביטחון יחד עם כל הזכויות כלולות.

חיישן תקיפה מותקן על אחד הפלסטיקים שגנב חייב לפרק כדי להגיע למכשיר. ברגע שהוא מפרק את הפלסטיק נשלחת קריאה על התחלת תהליך גניבה

פורסם
ומה עם תאונות שח״ח באשמתך? השחתה? שריפה?

לא יודע מה איתך,

אני היום בן 31, מאז שאני בן 17 אף אחד מהמשפחה שלנו לא עשה תאונה בבעלותו, לאף אחד לא נשרף הרכב, ולאף אחד לא היה ביטוח מקיף ולא נגנב אף פעם רכב.

כל אחד יעשה את החישוב לבד אם שווה לו או לא.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
חברות האיתור בניגוד אליך הם בקשר שוטף עם הצבא והמשטרה ויכולים להקים מחסומים .לעיתים נדירות גם מסוקים יוצאים.

אני בטוח ב99% שהרכבים של הסיירים נחשבים לרכבי ביטחון יחד עם כל הזכויות כלולות.

חיישן תקיפה מותקן על אחד הפלסטיקים שגנב חייב לפרק כדי להגיע למכשיר. ברגע שהוא מפרק את הפלסטיק נשלחת קריאה על התחלת תהליך גניבה

אתה מביא עובדות ? או סתם דברים שנדמה לך שאתה חושב שאתה יודע. כי אם מה שאתה אומר נכון יש לדברים משמעות מאד חמורה מבחינת שלטון וחוק, שלחברה מסחרית פרטית תינתן סמכות לפעול כנגד אזרחים כמו שיש למשטרה זה לא נתפס.

פורסם

עובדות,ברגע שיש חברה שעושה את העבודה של המשטרה זה מאוד נוח לכל הצדדים,ובוא אני יספר לך סוד,יש בערך 4-5 חברות כאלה בארץ שמתעסקות בגניבות רכבים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...