Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים אני חדש בפורום ואני מקוה שתעזרו לי ...

קניתי לפניי כמה ימים מגאן 2005 טורבו דיזל עכשיו אני לא סגור על זה אבל הרכב לא סוחב לי לא בעליות ולא בדרך ישרה כמו שהוא אמור

מעבר לעובדה שהרכב חייב לעבור מלאאא של טיפולים למשהו ניראלי שזה הטורבו התקלקל או שמת לגמריי השאלה היא כמה יעלה לי טורבו חדש ללא העבודה ואם יש למישהו חנות או ספק טוב להציע אני ישמח

תןדה מראש

פורסם
שלום אנשים אני חדש בפורום ואני מקוה שתעזרו לי ...

קניתי לפניי כמה ימים מגאן 2005 טורבו דיזל עכשיו אני לא סגור על זה אבל הרכב לא סוחב לי לא בעליות ולא בדרך ישרה כמו שהוא אמור

מעבר לעובדה שהרכב חייב לעבור מלאאא של טיפולים למשהו ניראלי שזה הטורבו התקלקל או שמת לגמריי השאלה היא כמה יעלה לי טורבו חדש ללא העבודה ואם יש למישהו חנות או ספק טוב להציע אני ישמח

תןדה מראש

בוקר טוב איזה סוג הטורבו אולי אני יכול לעזור לך יש לנו פרוק במושב

אייל

פורסם

כדאי שתקח אותו לאבחון. לפני שאתה מחליף חלקים משלם הון ונשאר עם אותה התקלה בדיוק. גם אם הטורבו לא פועל,יש שם מנגנון ששולט עליו שעלול להיות תקול.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בגרסא של ה80 כ"ס, לE&A יש צ'יפ מוסיף כ20 כוחות סוס לא יודע כמה עולה עכשיו ולא זוכר כמה קג"מ..

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

• תוכן חדש...