Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח בדיקה (איביזה 2009)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים,

היום לקחתי רכב מסוג סיאט איביזה, 1.6, ידנית, שנת 2009 לבדיקה לפני קניה.

סה"כ הרכב נמצא תקין, אבל יש 3 דברים אני לא בטוח לגביהם:

1. הספק מנוע ירד מ - 105 כ"ס ל - 90 כ"ס תוך 4 שנים - האם זה בגדר הסביר?

2. "תיקוני מרכב, משמעות נמוכה: סימני פגיעה מאחור, תקוני מרכב וצבע, מעיכות/מעוך/שריטות בצבע + פגמים, נזק לפגושים". - מה רמת החומרה פה והאם זה משפיע על המחירון?

3. סיכום משוקלל למצב מרכב: 85% - האם זה אחוז סביר לרכב בן 4 שנים?

אשמח להסברים שלכם,

בתודה מראש,

אנטון.

פורסם

בגדול,אין שום דבר בעייתי בבדיקה הזו,בבדיקת הספק כח בגלגלים יש איבוד כח של כ-15% ואולי אף יותר כך שהתוצאה שקיבלת סבירה בהחלט.נראה לי,שהשאלה היא מה המחיר שהציעו לך ומה התקציב שלך ?

אתמול ראיתי בWINWIN אחת לבנה,מס' קטן של חודשים על הכביש משנת 2013 ב-66K.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

1. לא מצביע על כלום. הבדיקה הזו לא שווה הרבה.

2. נשמע שהייתה תאונה מאחור, אך לא משהו חמור מדי.

3. שוב, זה מספר מונפץ.

משכנתא זה קל

פורסם

תודה על ההסברים.

בעיקרון יש לי תקציב של עד 60K (זה המקסימום שבמקסימום), לכן

אני מחפש איביזה בין 2009 ל - 2010. אבל תודה בכל מקרה.

פורסם

איביזה החדשה עכשיו במבצע, לא שווה לעשות מאמץ קטן ולקחת כבר רכב חדש?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
איביזה החדשה עכשיו במבצע, לא שווה לעשות מאמץ קטן ולקחת כבר רכב חדש?

באופן כללי, אני לא חושב שמבחינה כלכלית קניית רכב חדש זה רעיון טוב. אם כבר יש לך תקציב

גדול יחסית, עדיף לקנות רכב בן שנה - שנתיים במצב חדש.

אבל יש הרבה שחושבים אחרת))

פורסם
באופן כללי, אני לא חושב שמבחינה כלכלית קניית רכב חדש זה רעיון טוב. אם כבר יש לך תקציב

גדול יחסית, עדיף לקנות רכב בן שנה - שנתיים במצב חדש.

אבל יש הרבה שחושבים אחרת))

מחזק את ידיו (ודעותיו) של הבחור המצוטט לעיל.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אני לא מסכים, בעיקר בהתחשב בעובדה שהשוק של האיביזה מוצף, ורכב שיהיה יד 2 לעומת רכב שיהיה יד 1, יהיה יותר קשה למכור.

מעבר לזה לא מדובר ביצרן שנותן 3 שנות אחריות, וכשקונים רכב בן שנתיים אין אחריות בכלל. (בעוד אצל יצרנים אחרים עוד נשארת שנת אחריות אחת)

חוץ מזה, לדעתי שווה לעשות את המאמץ ולקחת רכב חדש מהניילונים, לדעת שאתה הראשון, שלא מסתירים ממך שום דבר (אלא אם כן היצרן מסתיר), שאתה היד הראשונה של הרכב ושיש לך את מלוא האחריות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

הפסד הכסף המובטח בקניית מהיבואן גדול לאין שיעור מהפסד הכסף המובטח כשאתה קונה יד 2.

כמובן שאפשר לדון בספקולציות של מה יקרה אם יילך מנוע כשאתה יד 2 או יד 1, אבל אלו ספקולציות - לכן בודקים את הרכב לפני קנייה.

אין הגיון כלכלי בקניית רכב יד 1.

פורסם

בהצלחה במכירה, בעיקר למי שרוצה לשדרג לאחר פרק זמן קצר ולמי שינסה להתחרות עם מאות או אלפי איביזות כאלו שיש למכירה.

פורסם
הפסד הכסף המובטח בקניית מהיבואן גדול לאין שיעור מהפסד הכסף המובטח כשאתה קונה יד 2.

כמובן שאפשר לדון בספקולציות של מה יקרה אם יילך מנוע כשאתה יד 2 או יד 1, אבל אלו ספקולציות - לכן בודקים את הרכב לפני קנייה.

אין הגיון כלכלי בקניית רכב יד 1.

מה ההבדל בירידת הערב בין רכב שעולה חדש 60 אלף , לבין רכב משומש שהמחירון שלו 60 אלף?

פורסם

השוק מוצף בסיאט איביזה וזה פשוט טמטום לקנות חדשה כשזה אחד הרכבים הנפוצים ביותר שמוכרים כיום בלוחות היד 2 מידיים פרטיות. מה שכן, אם הבחור מעוניין ברכב חדש הוא יכול לקנות מיני חדשה באותו תקציב כמעט...

• תוכן חדש...