Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבאר שבע אני לא מכיר ממש מה האופציות למעט רוביק דנילוביץ' שמכהן כרגע כראש העיר.

למען האמת הוא עושה די הרבה וממתג את העיר לא רע, העיר נראית הרבה יותר טוב עם כל המזרקות והפיתוח שנעשו בכל האיזורים בעיר בזמן האחרון.

באר שבע של היום נראית יותר טוב מזאת של לפני 4-5 שנים.

מצד שני מיתוג עיר וקצת פיתוח זה לא הכול. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברמת גן אני בוחר באחד שנאמן יותר זמן לעיר, זה שגר בה ולא "יובא" לפה רק בשביל לשלוט בעוד אזורים לטובת הסיעה שלו בממשלה.

כנראה שזה יהיה זינגר, שבזמנו גם ניהל את בית-ספר "בליך" והביא תוצאות מאוד יפות.

כל הודעות ה"מביאים שינוי לעיר" לא עושות לי את זה. בפעם האחרונה שקראתי את המצע שלהם זה הלך בערך ככה:

יותר חניה, יותר צעירים בעיר, יותר דיור, ועם כל זה לא שכנע אתכם שהם הג'יני החדש - הם מבטיחים גם פחות ארנונה. איחלתי להם בהצלחה. בעיר אחרת.

פורסם

ברמת גן אני לא מבין איך עיר עם הכנסות כל כך גבוהות מארנונה (מתחם הבורסה ועסיס לבד משלם יותר ארנונה מכל אשקלון) יכולה להיות כל כך מוזנחת.

כמעט כל הגינות שהכרתי כילד הפכו למפלצות בטון ואפילו את המדרכות ברחוב ביאליק אי אפשר לנקות ולשפץ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה שמעצבן בתקופה הזו, זה ה"חיים בסרט", כשהסרט הוא תעלת בלאומילך.

פתאום כולם נזכרים שיש בחירות, עושים שיפוצים מיותרים יותר/ פחות ומשביתים צמתים וכבישים לשבועות

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3944436#post3944436

ד"א, בהרצליה אחד המתמודדים הוא צביקה הדר :lol:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אצלנו השלטים של ראש העיר המכהן נראים בדיוק כמו מודעת פרסומת ליובל המבולבל

מצבכם עוד טוב.

אצלנו בחדרה הם נראים כאילו חסר למטה כיתוב "מבוקש על ידי רשויות החוק", בראשות ראש העיר הנוכחי, שאני לא סגור אם הוא משוחרר טרי, או שהוא מנהל את קמפיין הבחירות מהמעצר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פנדוב, מה הבעיה עם ראש העיר המכהן בעירנו ?

לשם שינוי אני יכול לכתוב בלב שלם שיש תמורה לארנונה ואת שהבטיח הוא קיים - חניה בכחול לבן חינם לתושבים, הורדה בארנונה.

יש שיפוצים נרחבים בגני שעשועים וכהורה לילדים זה חשוב לי, הוקם גן חדש ויפה למשל בקצה של נווה הלל ליד צומת עין הקורא. שופץ גן מפ"ם, נפתחו יחסית הרבה גני עירייה לגילאי 3, רוטשילד משתפץ, החליפו תשתיות מים בכל שכונת רמז (וזה דבר נאה בעיני כי תשתיות זה מסוג הדברים שרחוקים מהעין), פניות שלי למוקד נענות ברצינות ומטופלות.

סה"כ אני אישית מרוצה ומתכוון להצביע לצור שוב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
תאמיו לי, מצבכם טוב לעומת מה שהולך בחולון.

גם בתואר "עיר מתה" חדרה מחזיקה בערך מאז קום המדינה.

אל תחשוב שאתם מיוחדים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הסבר מפורט למי שלא הבין מה קרה בבית שמש

ישנם שני "גושים" 1.המחנה הציוני 2.החרדים

לחרדים יש כ 48 אחוזים מקולות הבוחרים שילכו לטובת הנציג החרדי, משה אבוטבול (ראש העיר המכהן)

ל"מחנה הציוני" יש את שאר הקולות שעליהם מתמודדים שני אנשים מצוינים

אלי כהן, חילוני, סמנכ"ל מקורות. ועליזה בלוך, דתיה לאומית, מנהלת ביה"ס הממלכתי "ברנקו וויס" נציגת הבית היהודי

ראו החילונים והדלי"ם שאם הקולות יתפצלו בין שני המועמדים האלו אז אבוטבול לוקח בהליכה

החליטו על "אמנה" הם יעשו סקר טלפוני בין 1000 נשאלים ולפי זה יחליטו מי מבין השניים ימשיך לרוץ

ואילו המועמד השני יסיר את מועמדותו ויתמוך במתמודד השני, הכל כדי לסכל את בחירת אבוטבול (אגב, בצדק גמור מבחינתם)

הסקר החל להתקיים ביום חמישי 8/8/13 ואז איכשהו הריח נפתלי בנט שלאלי כהן ישנם יותר סיכויים לנצח בסקר

ומכיוון שבנט לא יכול היה יותר לספוג את ההשפלה שבתבוסה (לאחר ההפסד הצורב ברבנות הראשית) הוא החליט לעשות תרגיל מסריח.

בצהרי יום חמישי בעיצומו של הסקר, הודיע בנט כי הוא מסיר את תמיכת "הבית היהודי" מעליזה בלוך, ומעתה נציג הבית היהודי הוא אלי כהן! פעילי בלוך קיבלו את הידיעה בתדהמה בפרט לאחר שקרעו את עצמם בתעמולה בלתי פוסקת לטובת בלוך בעידודו ובמימונו של בנט, ומרגישים נבגדים ומרומים.

כמו כן, אלי כהן איבד כמה נקודות אצל הרבה תושבים בגלל שהסכים לשתף פעולה בתרגיל המסריח

מה שקורה עכשיו זה שכולם מבולבלים, ולכאורה (עם כל הצער שבדבר)אבוטבול ינצח בבחירות

גילוי נאות: אני תושב בית שמש, חרדי, ולא אצביע לאבטבול בחיים!

פורסם

אבל אם 48% מתושבי בית שמש הם חרדים, זה אומר שתוך שנתיים(נניח) הם יעברו את ה-50%..אז הבחירות הבאות כבר יהיו מיותרות..:hihi:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
פנדוב, מה הבעיה עם ראש העיר המכהן בעירנו ?

לשם שינוי אני יכול לכתוב בלב שלם שיש תמורה לארנונה ואת שהבטיח הוא קיים - חניה בכחול לבן חינם לתושבים, הורדה בארנונה.

יש שיפוצים נרחבים בגני שעשועים וכהורה לילדים זה חשוב לי, הוקם גן חדש ויפה למשל בקצה של נווה הלל ליד צומת עין הקורא. שופץ גן מפ"ם, נפתחו יחסית הרבה גני עירייה לגילאי 3, רוטשילד משתפץ, החליפו תשתיות מים בכל שכונת רמז (וזה דבר נאה בעיני כי תשתיות זה מסוג הדברים שרחוקים מהעין), פניות שלי למוקד נענות ברצינות ומטופלות.

סה"כ אני אישית מרוצה ומתכוון להצביע לצור שוב.

אתה יודע כמה פעמים פתחו וסגרו את רחוב רוטשילד? אני עבדתי ברחוב רוטשילד בעלי העסקים כבר משתגעים!

3 פעמים פתחו את רחוב רוטשילד, ואם לא הבנת למה פתחו אז בוא אני יסביר לך.. הקבלן שעושה את העבודה הזאת

מקורב לראש העיר, עכשיו כדי לתת לו כמה שיותר כסף שגם ככה לא הולך מכיסו הפרטי אלא משלנו, פעם אחת הם שמו צינורות מים,בפעם השניה הם שכחו להשים משהו אז שברו שוב פעם ובפעם השלישית לעשות משתלבות, אין אפשרות לעשות את זה בפעם אחת?

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם
בראשון לציון יש מצב ממש מצחיק. הכפשות בפייסבוק ועל גבי שלטי החוצות וראש עיר אחד שמנסה לגמור את כל תקציב העירייה בדרך לבחירות.

BIG LIKE

^

הוא לא אשם ששמו אותו ראש עיר והוא בלי ניסיון...

אז הוא פשוט הוציא את כל תוכניות המגירה של קודמו ובין היתר אמר בוא נחגוג עם העיר...

זה כמו קשר זוגי - הוא פשוט הריבאונד אחרי פרידה של קשר ארוך ורציני :lol:

אחרי הביזיון שהולך ברח' רוטשילד , השיפוץ המיותר להפליא במדרחוב ומה שעכשיו הולך להיות ברח' כצנלסון , אני לא קורא לזה להוציא תוכניות מגרה , אני קורא לזה בזבוז מטורף לקבל עירייה מאוזנת כלכלית ולהכניס אותה לחובות?

בתור חובב רכב , מה דעתך על צורת החניות החדשה שהמציאו לנו ברוטשילד המשופץ ?

זה שהוא הרס ריאה ירוקה (לא גדולה אבל לא קטנה) במדרחוב ?

רק לא צור .

דור , אותו הקבלן עושה גם את כצנלסון ועשה את המדרחוב .

שלא במפתיע גם האדריכל שעשה את המדרחוב שם המשפחה שלו הוא "צור" , מעניין אותי איפה החובת גילוי נאות .

elibaba :

דווקא פניות למוקד נענות באופן הכי מפגר שיכלתי לשמוע אי פעם , ביקשנו להזיז מתקן מחזור , יש לנו 3 מתקנים בהיקף , כי אותו האחד כול הזמן מלא בזבל שעוברי אורח זורקים כי הוא יושב על רחוב ראשי ,סירבו בטענה שאין לאן להעביר .

עשו גיזום לעצים כמו חיות ברח' דרור , וענו שזה מאושר ע"י ארגונום ... ( קרוב משפחה שיש לו רישון גוזם מוסמך ראה והזדעזעה !)

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

הלו, באבא.

כתבתי בעבר על תעלת בלאומילך בראשון ועל החפירות הבלתי פוסקות אבל ביננו- בטח לפחות חלק מקורו בתוכניות קודמות.

ברחוב לוי אשכול נוספו שבילי אופניים, בסדר, אך הצרו את כל הצמתים, יצרו המתנה מיותרת לרמזור למי שרוצה לפנות ישר ובקיצור פשוט קלקלו. עד כדי כך צר שמכוניות הנכנסות לרחוב הרחב לשעבר משני צידיו כמעט מתנגשות. כמובן ראש העיר אינו אחראי לכל פרט קטן אך הסברתי לו והאמן לי, הגרוע שבחברי הפורום היה מבין, הוא לא.

אני מבין שהוא סוג של יודע כל אך זה מרכילות.

בעניין אי תשלום על חנייה אני איתו.

העניין חינוך יש כמה מנהלים עלובים במיוחד שזוכים לגיבוי, אך לא הוא המציא זאת.

תמיד תהיתי מהיכן יש לעבול תקציבים לפרסום המאסיבי.

אבל,

נגררתי פה, לא בראשון רציתי להתמקד אלא ביופי העיר[כל עיר]: שלטי בחירות רק במקומות המיועדים, כ"כ נמאס לי לראות את פרצופי העסקנים למיניהם, הצעתי לשים במקום זה בכרזות צילומי דוגמנים ודוגמניות לרווחת הקהל.

בכל השנה אנו סובלים מעסקנים, לקראת הבחירות מגיע לנו להינות במקום לקבל מינון יתר.

• תוכן חדש...