Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחרונה אי אפשר ללכת לשום מקום בעיר שלי בלי לפגוש שלטים ענקיים שמנסים לקדם מועמד זה או אחר.

לצערי, פרט לראש העיר המכהן, אני לא מכיר אף אחד.

אני לא מעוניין להצביע למועמד זה או אחר רק בגלל שיוכו למפלגה כזאת או אחרת.

בנוסף, גם 5-10-15-20 ושות' שנות עשייה "לטובת העיר" לא ממש שיכנעו אותי (עובדה, אני לא מכיר אותם \ את פועלם).

בפעם הקודמת היו למיטב זכרוני רק שתי אופציות, מועמד אחד שכיהן כאן כבר חצי יובל, ואחד רענן שהבטיח שינוי בעיר.

יש לציין שאני אמביוולנטי לגבי ראש העיר המכהן, מצד אחד - ההתנהלות העיירה סבירה בהחלט, מצד שני "הושקעו" (מבחינתי - בוזבזו) לא מעט כספים על שטויות, לדוגמא: סלילה מחדש כל הכבישים בשכונה שבה אני גר, הריסתם לאחר חודש ובניית דרך עם אבנים משתלבות במקומם.

אז, במי בוחרים? :roll:

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני באותה הבעיה, אולי יותר גדולה - ראש העיר הנצחי, צבי בר, כבר לא ברשימת המועמדים לראשות העירייה,

אלא ברשימת המועמדים למקום בו נמצא הנשיא לשעבר, היה שר האוצר, כמה חברי כנסת...

אין לי צל של מושג, מי המועמדים ומה הם זוממים (חוץ מהאינטרסים הפרטיים שלהם).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מצביע ים.

פשוט אין מועמד שאני יכול להגיד בלב שלם או אפילו קרוב לזה שאני מאמין בניקיון כפיו ואמיתות כוונותיו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בישראל היום של סופ"ש האחרון היה כתוב בכותרות שבבית שמש כדי להלחם בראש עיר החרדי היו כמה מועמדים ושניים ריאליים, ולמרות שהבית היהודי הוציאו 400 אלף שקל על שלטים וכו' לטובת המועמדת שלהם, הסקרים הראו דווקא הצלחה למועמד השני, אז הבית היהודי התייצבו מאחוריו כדי להדיח את הראש עיר החרדי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ועכשיו נותר לראות איך יתפלגו הדתיים הלאומיים שם בין החרדי לאנטי חרדי.

פורסם

יש איזו הצעה לבחירות בכפ"ס ?

אנחנו די אבודים, אני הייתי מצביעה ללחיאני אבל כבר לא בת ימי ואני לא חושב שהוא מתאים לפרופיל בכפ"ס.

הצעה עם נימוק תהיה אחלה.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
ועכשיו נותר לראות איך יתפלגו הדתיים הלאומיים שם בין החרדי לאנטי חרדי.

לפי הכתבה הם היו אמורים להצביע למתמודדת של הבית היהודי ועכשיו למועמד החילוני, לצורך כך הם שילבו כוחות

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זו הכתבה והכוונה אבל אני לא רואה איך תומכי הבית היהודי מצלכדים סביב מועמד חילוני למהדרין. לדעתי במקרה הטוב יהיו אצלם שיעורי הצבעה נמוכים.

שלא תבין אותי לא נכון. אני מאוד אשמח אם טעיתי כי אם זה יתגשם אז איבדנו את בית שמש לקבוצה קיצונית ומטורפת.

פורסם

אני באותו מצב. החלטתי להצביע למועמד שלא מכפיש (או הכי פחות מכפיש) את האחרים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

רוב המועמדים אצלנו לא אטרקטיביים ואין להם מה לכתוב. התוצאה- שלטי חוצות גדולים עם פרצופים לא אטרקטיביים.

אני בעד מי שמייפה את העיר.

מי שתולה מודעות רק במקום שנועד לכך- אני בעדו.

אני רואה מה שהם עושים, למה אני צריך גם לראות אותם?

מי שמוותר על תמונתו ושם במקומה תמונות דוגמנית לרווחת הבוחר ותמונת דוגמן לרווחת הבוחרת, אני בעדו.

פורסם
זו הכתבה והכוונה אבל אני לא רואה איך תומכי הבית היהודי מצלכדים סביב מועמד חילוני למהדרין. לדעתי במקרה הטוב יהיו אצלם שיעורי הצבעה נמוכים.

שלא תבין אותי לא נכון. אני מאוד אשמח אם טעיתי כי אם זה יתגשם אז איבדנו את בית שמש לקבוצה קיצונית ומטורפת.

עד כמה שאני מכיר מצביעי הבית היהודי שונאים את ש"ס לא פחות מאשר החילונים שונאים אותה.

מה גם שאני חושב שבמקרה של בית שמש הם מבינים עד כמה מדובר הפעם על "הכל או כלום".

אני חושב שהם זוכרים גם טוב מאוד את כל נושא רמת בית שמש א', שנבנתה כשכונה דיי יוקרתית ומעורבת של חילונים - דתיים לאומיים, ובזמנו בן דוד שלי קנה שם דירה, ואיך החרדים השתלטו שם על כל השכונה ושינו לה את הייעוד לשכונה חרדית בה כל השאר לא רצויים, מה לא רצויים - דחויים ומושפלים.

ולא מדובר רק על חילונים שנוסעים בשבת, אלא על כל אחד שלא מתאים לפסיקות של הרבנים החרדים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בראשון לציון יש מצב ממש מצחיק. הכפשות בפייסבוק ועל גבי שלטי החוצות וראש עיר אחד שמנסה לגמור את כל תקציב העירייה בדרך לבחירות.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

^

הוא לא אשם ששמו אותו ראש עיר והוא בלי ניסיון...

אז הוא פשוט הוציא את כל תוכניות המגירה של קודמו ובין היתר אמר בוא נחגוג עם העיר...

זה כמו קשר זוגי - הוא פשוט הריבאונד אחרי פרידה של קשר ארוך ורציני :lol:

Confidence In Motion

פורסם

אצלנו השלטים של ראש העיר המכהן נראים בדיוק כמו מודעת פרסומת ליובל המבולבל. מי שלא מאמין שיחפש שלטי חוצות של בני ועקנין.

• תוכן חדש...