Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת אני לא מבין :shock:

כשחופרים ומשפצים זה לא נעים - הרחוב שלי היה סגור חודש, אבל אחר כך יש תשתיות טובות והעיר נראית נורמלי.

מה עדיף ? כמו לוד ששם הפעם האחרונה שסללו כביש בשכונת ילדותי היתה בשנות השבעים ? שחצי מהמים נוזלים במערכת של העירייה לפני שמגיעים לבתים ? שחולדות בגודל כלב מסתובבות בפחי הזבל ?

ברור לי שיש יד רוחצת יד בין עיריה לקבלנים, זה תמיד היה ויהיה, ויש גם דברים שעושים גרוע ולא תקין, אבל סה"כ המגמה מבורכת וכתושב המערב הישן אני מרגיש שסוף סוף בעיריה מטפלים בעיר שמזרחית לכביש 4. ומה עם הורדת הארנונה (ככל הידוע לי העירייה היחידה בישראל שהורידה) ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כושלאימאשלהם האנדרואיד האלה. מחר אני הולך לקנות אייפון כדי שגם אני אוכל לפנות ישר.

אלי, אני מכיר טוב את מערכות היחסים בין הקבלנים לעיריות והבעייה היא לא שם. זה יכול להשפיע אולי על עלות העבודה אבל טיב העבודה והברדק נובע פשוט מחוסר מקצועיות משווע. אני רואה כמעט כל יום תכנונים שאין סיכוי שיעבדו ולמרות שאני מתריע הם בוחרים להמשיך באותו הקו, לראות שזה לא עטוובד ואז לשלם חריג ולטרטר את כל העולם. אני בטוח שזה לא נובע משחיתות כי חוויתי על בשרי לא מזמן עיכוב של 40% מתשלום שהגיע לי כי סיפקתי ציוד ב 5 ס"מ יותר גדול כדי שיתאים למידות בשטח (ולא ביקשתי אפילו תוספת על החריגה למרות שיכולתי). התוצאה היתה שהודעתי להם בכתב שאני מספק לפי כתב הכמויות במדוייק למרות שזה לא תואם בשטח ובמידה ויבקשו שינוי אחייב על חריגות וכך גם היה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תראה, אם מתעקש אפשר גם בלי אפליקציה, רק תשים בולם קוני כמוני.

בכל מקרה לא סתם פונים ישר, פנייה ישר זה רק אחרי ששקלת כל האפשרויות באופן מודע ובדקת מטריצות.

אדם שפונה ישר הוא אדם שבדק אפשרויות ולא " תם" המשיך ישר. זה עניין של אקזיסטנציאליזם.

עכשיו בוא לפינה, תקשיב ותקשיב טוב. אני גולש פה לא מהיום והבנתי שאין מצב להודות בטעות. אבל בכ"ז מצפה ממך להודות בטעות. אם אמרתי שאני פונה ישר אמרת וצדקתי, אני מכיר את ראשון ואתה לא. אם לא מתאים לך סע ישר מסביב.

פורסם

זה יכול להשפיע אולי על עלות העבודה אבל טיב העבודה והברדק נובע פשוט מחוסר מקצועיות משווע. אני רואה כמעט כל יום תכנונים שאין סיכוי שיעבדו ולמרות שאני מתריע הם בוחרים להמשיך באותו הקו, לראות שזה לא עובד ואז לשלם חריג ולטרטר את כל העולם.

אז מה שאתה כותב עוד יותר מחזק את דברי : לא מדובר בכשל של העירייה אלא בחוסר מקצועיות של הקבלן, חוסר תכנון או פיקוח נכון.

בפרוייקטי תוכנה רואים את זה גם, וזה המקצוע שלי, שם זה לפחות פחות בולט מבובקט באמצע השדירה הראשית.

פורסם

אלי, גם הרחוב שלי היה סגור חודש וגרם לכמעט 6 תאונות ביום, אני מדבר על רחוב יברבוים שפטל.

אני כצעיר שחוזר ביום שישי ב3 וחצי בלילה חיפשתי חניה מעל ל45 דקות, האם זה נראה לך הגיוני? השיפוץ הזה הוא מיותר!

ביום אחד שיסללו פה כביש נורמאלי ולגמור עם הסיפור, לא צריך משתלבות ולא צריך כלום.

ועמישה אני יודע שאלו קבלנים המקורבים אליו זה מה שאמרתי.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

אוקיי - לפי מה שהבנתי עד כה מהשרשור:

היחיד המוכר לי, צור - לא.

כל השאר לא מוכרים \ ראויים \ מושחטים (לכאורה) - גם לא.

אין איזה חבר פורום שמעוניין להתמודד לתפקיד? מבטיח להצביע לו.

פורסם
אז מה שאתה כותב עוד יותר מחזק את דברי : לא מדובר בכשל של העירייה אלא בחוסר מקצועיות של הקבלן, חוסר תכנון או פיקוח נכון.

בפרוייקטי תוכנה רואים את זה גם, וזה המקצוע שלי, שם זה לפחות פחות בולט מבובקט באמצע השדירה הראשית.

הקבלן לא אשם. תפקיד הקבלן הוא לקחת מחיר מקסימלי ולתת תמורתו את המינימום שנקבע במכרז. הבעייה היא במי שמוציעא את המכרז (משרד התכנון) שלא מבין כלום מהחיים שלו, מחלקת ההנדסה של העירייה שמבינה עוד פחות ממשרד התכנון והמפקח שתפקידו לבדוק שהקבלן מבצע את מה שכתוב בתכניות ומבין עוד פחות מכולם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אוקיי - לפי מה שהבנתי עד כה מהשרשור:

היחיד המוכר לי, צור - לא.

כל השאר לא מוכרים \ ראויים \ מושחטים (לכאורה) - גם לא.

אין איזה חבר פורום שמעוניין להתמודד לתפקיד? מבטיח להצביע לו.

אם כל הבלגן בעיר מפריע ואתה כמה למעט שקט שקול , כמוני להצביע למועמד המחאה טד קצ'ינסקי. גם עליבאבא יאשר לך שלאיש יש רקורד של פעילות ומצע מסודר. אם תרצה באבא יספר לך עליו כי הוא לא כ"כ ידוע.

פורסם

הבנתי שקצ'ינסקי היה מקום שני ברשימה לכנסת של אולג פטרושקה ובסוף לא נכנס בגלל האשמות שווא באיזו תקרית עם מעטפות דואר, לדעתי הוא מועמד שבאמת יכל להביא שינוי.

http://www.oleg-petrushka.co.il/About.asp

• תוכן חדש...