Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מומחי SQL ו EXCEL באולם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום פורום.

נתבקשתי לבחון משהו בעבור העבודה שלי ואני בטוח שמכאן רק אוכל להחכים.

אתאר את הדרישה בנקודות קצרות כדי לא לסבך את העניינים.

נניח שאני נותן שירות שעובד מול מחשב עם מסמך אקסל.

כל לקוח, לפני שמתיישב מולי, צריך להזין טופס מקוון בעל 10 נתונים (שם פרטי, שם משפחה, מין, מס' חשבון בנק וכו').

אני משער שהנתונים שמוזנים בטופס נשמרים בסוג של טבלה.

אני מעוניין לייבא באופן אוטומטי את הנתונים שהוזנו בטופס המקוון אל קובץ האקסל שלי.

האם הדבר אפשרי? האם ניתן להוסיף ל Spreadsheet גם את נתוני הלקוח הבא שמילא את הטופס המכוון בצורה אוטומטית?

בנוסף וללא קשר, אם יש לי 2,000 משתנים ולכל משתנה יש כ 10 עמודות, האם אני יכול לגרום לאקסל להשאיר 5 שורות ריקות בין משתנה למשתנה? כלומר לרווח את השורות בכדי להוסיף עוד תתי-משתנים? אם זה לא ברור אני אצרף דוגמה.

אם משהו לא ברור אשמח להבהיר, העניין חשוב לי.

תודה,

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם הנתונים נשמרים בשרת SQL שיש לך גישה אליו, אז כמובן שאקסל יכול לבצע שאילתת SQL ולשלוף את הנתונים.

ראה כאן דוגמה :

http://www.wikihow.com/Embed-a-SQL-Query-in-Microsoft-Excel

גם שאר מה שביקשת אפשרי לביצוע, אם לא בצורה מיידית, תמיד אפשר לבצע בקוד VBA פשוט.

אז אם השאלה זה האם זה אפשרי - התשובה היא כן.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בשביל מה EXCEL?

תעשה טופס מקוון, עם לחיצה על מקש ההזנה (ולאחר בדיקות שבשדות הוזן רק מה שצריך ללא סימנים מיותרים) תפתח התחברות לשרת הSQL ופעולת INSERT שתזין את הנתונים ל-DB.

פשוט וקל.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אין חובה לExcel, אז יש יכולת מובנית כזו בGoogle - SpreadSheet.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...