Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרות חובה במשטרה לחייל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתור מישהו ששרת במג"ב ועבודה צמודה מול צה"ל, הדרגות בהחלט זהות, אין שום הבדל.

מספיק שהיית מבצע חיפוש בגוגל ברגע שמישהו סותר אותך = כלל לחיים ביננו ( ברגע שיש סתירה, כנס לגוגל ) והיית מגלה כי כמות הדרגות והגדרת הדרגות, זהה.

אתה מתבלבל עם הדרגות בשב"ס ששם באמת, הדרגה גבוהה יותר מהמקבילה לה, אבל שב"ס זה משהו אחר

למרות שצדקת בחלק הראשון, בשני גם אתה טועה.

גם בשב"ס הדרגות זהות לצה"ל ולמשטרה, פקד =סרן =כלאי בשבס, כנ"ל עם רב פקד = רב כלאי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
מי שמיועד לשח"ם עובר טירונות כלל צהלית רגילה לחלוטין,הוא יכול להתקל בחיל האוויר וחיל הים וכד'.

בקיצור אני במז"י -> אין לי סיכוי להגיע לשח"מ.

פורסם

טירונות של 02 זה טירונות כלל צהלית, זה הטירונות הבסיסית של הצבא.

גם חיילים של חיל הים / אוויר / יבשה שהם בתפקידים לא קרביים עושים טירונות 02.

יש במז"י / זיקים / צריפין / מחנה 80 ועוד.

תנסה לפנות לקציון מיון לשיבוץ מחדש.

חבר התגייס על 64 זמני (תאונת דרכים) אחרי 3 חודשים הצליח להעלות את הפרופיל ל82 קבוע.

והוא עשה טירונות של 02 בהתחלה והוא רצה קרבי. הוא חתם שהוא עושה 3 שנים מלאות מההתחלה.

והלך לעשות טירונות של שריון והוא היה שריונר כל הצבא אחרי זה 3 שנים מלאות

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
טירונות של 02 זה טירונות כלל צהלית, זה הטירונות הבסיסית של הצבא.

גם חיילים של חיל הים / אוויר / יבשה שהם בתפקידים לא קרביים עושים טירונות 02.

יש במז"י / זיקים / צריפין / מחנה 80 ועוד.

תנסה לפנות לקציון מיון לשיבוץ מחדש.

חבר התגייס על 64 זמני (תאונת דרכים) אחרי 3 חודשים הצליח להעלות את הפרופיל ל82 קבוע.

והוא עשה טירונות של 02 בהתחלה והוא רצה קרבי. הוא חתם שהוא עושה 3 שנים מלאות מההתחלה.

והלך לעשות טירונות של שריון והוא היה שריונר כל הצבא אחרי זה 3 שנים מלאות

נכון, אבל שח"מ זה לא מז"י, והרי שאני כבר משובץ במז"י.

לכן אני לא אגיע לשח"מ.

אם הייתי עושה בזיקם/מחנה 80 - זוהי טירונות כללית, לא של מז"י ולא של חיל האוויר או של חיל אחר, ומשם דווקא כן הייתי יכול להגיע לשח"מ.

תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

מז"י זה מפקדת זרוע יבשה. זה בסיס כמו צריפין / מחנה שמונים וכו.

לנסות לא עולה כסף.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
מז"י זה מפקדת זרוע יבשה. זה בסיס כמו צריפין / מחנה שמונים וכו.

לנסות לא עולה כסף.

אתה מתבלבל. מז"י זה לא בסיס.

פורסם

אתה מודע לכך שככל הנראה ישימו אותך במשטרה הקרובה לביתך ואז התפקיד יכלול לרוב (במידה ותהיה סיור) הצקות לחברים שלך ולא פעם ולא פעמיים להביא אותם לתחנה - האם תוכל לעמוד בזה ?

חבר שלי תופקד כסיור, הוא הרבה פעמים היה מפזר חבורות שהוא מכיר (כולל אותנו, החברים הקרובים ביותר שלו, שאני חייב לציין שזה היה מצחיק) אך ברגע שהוא היה צריך לעצור בחור שלמד איתו (על שימוש עצמי בסמים קלים) הוא נשבר ויום למחרת הוא עבר לתפקיד משרדי (מדריך חדר כושר במשטרה).

תחשוב על זה טוב, בהצלחה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
אתה מודע לכך שככל הנראה ישימו אותך במשטרה הקרובה לביתך ואז התפקיד יכלול לרוב (במידה ותהיה סיור) הצקות לחברים שלך ולא פעם ולא פעמיים להביא אותם לתחנה - האם תוכל לעמוד בזה ?

חבר שלי תופקד כסיור, הוא הרבה פעמים היה מפזר חבורות שהוא מכיר (כולל אותנו, החברים הקרובים ביותר שלו, שאני חייב לציין שזה היה מצחיק) אך ברגע שהוא היה צריך לעצור בחור שלמד איתו (על שימוש עצמי בסמים קלים) הוא נשבר ויום למחרת הוא עבר לתפקיד משרדי (מדריך חדר כושר במשטרה).

תחשוב על זה טוב, בהצלחה.

מה שאמרת נכון חלקית ואני יתקן -

לא בהכרח שתיהיה בתחנה הקרובה לביתך ו/או בכלל בעיר שלך, חבר שלי מכרמיאל נמצא בתחנת חיפה בשח"מ.

לא בהכרח שהבן אדם מכיר את כולם, במיוחד שהוא בשח"מ והחברה שצריך לפזר סביר להניח תלמידים בחטיבה, אני לא מדבר על זה שיש ערים גדולות שבהם הסיכוי שתפגוש בחברים שלך הוא קלוש גם כן.

יש לי חבר בשח"מ שכן משרת בתחנה העירונית, היינו אצלו ביום הולדת בבית ועשינו קצת רעש למרות שהוא הודיע לשכנים כנראה שמישהו התעצבן והזמין משטרה, באו שני שוטרים צעירים שהוא מכיר, חסכו לו דו"ח ופשוט הנמכנו ווליום, ואנחנו מהצד אמרנו "וואלה איזה גברים ואיזה מזל שהוא בשח"מ"

אגב, אני בן יחיד ואומנם התנדבתי לשירות קרבי בחי"ר אבל הייתה לי תקופה בעייתית עם המצב הבריאותי של אמא שלי וכמעט ונאלצתי לוותר הכל ורפ"ק משך אותי לשח"מ - גם אז עמדו בפני המון מכשולים ולא הצלחתי להגיע לשם.

• תוכן חדש...