Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרמיני חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב

איזה מהמכוניות מהסופר מיני עדיפה?

חדשה בתקציב 100 אלף שקלים.

אוטומית וחסכנית בדלק.

עבור הבת שלי.

בהתחלה חשבתי על הפיאסטה,אבל קוטלים אותה.

הפאלח

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קוטלים את הפיאסטה? אולי את הפיאסטה ששווקה פה לפני כן, עם מנוע 1.4 וגיר אוטומטי רגיל מה שהפך אותה למאוד עצלה...אבל עכשיו עם מתיחת הפנים, מנוע 1.6 וגיר פאוורשיפט, כשהיא זריזה ונשארה נוחה ויציבה על הכביש, לא מבין את ההתלבטות. לא חושב שיש מכונית אחרת בסגמנט שנחשבת ליותר כדאית. הפולו TSI יקרה יותר, הפאביה גם יקרה קצת, האיביזה עדיין לא ברמת גימור של פולו או פיאסטה בפנים...

אולי תבדוק את הסיטרואן C3 אם היא באותו מחיר.

פורסם

הייתי בודק את הקליאו החדשה,לפי הביקורות היא זריזה וצריכה להיות חסכונית עקב מנוע קטן אבל עם טורבו.

לא ישבתי ולא נסעתי אבל מאנשים שכן מתקבל רושם טוב לגביה,מציע לבדוק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי גם שוקל שברולט סוניק 1600 5 דלתות. יש לה בטיחות מצויינת, תנוחת ישיבה גבוהה, אבזור פשוט נהדר. אגב, הדגם החדש עכשיו במבצע.

פורסם

סוזוקי סוויפט - רכב חמוד וחסכוני. בתך תאהב אותו.

גיר אוטומטי מוכח, מנוע אטמוספרי אמין.

לא יקר לאחזקה, 5 כוכבי בטיחות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הפיאסטה 1600 היא התמורה הכי טובה למחיר מבחינת רכב. קניתי אותה ואני מאוד מרוצה. אתה יכול להשיג אותה בליסינג ב-87 אלף שקל. היאריס חסכונית מאוד, אבל פשוטה. האופציה השנייה שהייתי ממליץ לך היא הפאביה TSI, אבל אין אותה בליסינג. הפולו מאוד יקרה, אלא אם אתה מוכן לחרוג מהתקציב. מהקליאו ממש לא התרשמתי. עשיתי נסיעת מבחן, והביצועים לא כמו שכתוב, וכך גם צריכת הדלק. הייתי מציע לך להתמקד בפיאסטה, פולו ופאביה - אלה הכי טובות בקטגוריית הסופר מיני היום.

פורסם
הייתי בודק את הקליאו החדשה,לפי הביקורות היא זריזה וצריכה להיות חסכונית עקב מנוע קטן אבל עם טורבו.

לא ישבתי ולא נסעתי אבל מאנשים שכן מתקבל רושם טוב לגביה,מציע לבדוק.

על פי מבחני הדרך מסתבר שהיא לא ממש זריזה וצריכת הדלק שלה לא משהו בכלל. היא רק נראית טוב, מאובזרת ויש לה אחיזת כביש טובה. הביצועים טעונים שיפור

פורסם

אני עדיין לא הבנתי מה ההתלהבות מהפיאסטה... מנוע מיושן ( של הפוקוס הקודמת ) ורמת אבזור שלא תואמת את המחיר. אז נכון, היא מהנה לנהיגה - אבל זהו. ההתקמצנות של דלק מוטורס באבזור לא תואם את המחיר המוגזם. איך הגיוני שההבדל בין רנו קליאו 0.9 לבין הפיאסטה אקו בוסט בבריטניה עומד על 600 פאונד ופה משלמים הרבה יותר בשביל מנוע מיושן.

הפאביה נחמדה, אבל לא יפה במיוחד. מה גם שלא הייתי מתעסק עם השירות של צמפיון וה DSG הידוע לשמצה ( עד שיוכיח את עצמו אחרת )

ראיתי שיש מבצע על ה C3 דיזל רובוטית בפחות מ 100K( לפני איזה שבועיים ). תבדוק את האופציה.

אני דווקא כן הייתי הולך לכיוון הקליאו. קחו נסיעת מבחן. הילדה לא צריכה טיל בליסטי.

פורסם

הפיאסטה החדשה דווקא מכונית טובה מאוד ונותנת תמורה טובה מאוד למחיר עם מנוע 1.6 סביר מאוד בשילוב לתיבה רובוטית כפולת מצמד די מהירה וחלקה. מדובר ברכב חמוד, נוח למדי, די מרווח, בטיחותי, מאובזר, איכותי יחסית, אוחז טוב עם התנהגות כביש מהנה והיגוי טוב. השאלה הגדולה שיש לי על האוטו הזה היא איך הגיר מזדקן עם הזמן. לא פעם שמענו על הגירים הרובוטיים שאמינותם לא ממש משביעה רצון. בעיקר ה-DSG (עם דגש על הDSG7) והגיר של הפוקוס הנוכחית.

אני הייתי בודק גם את הסוויפט, לדעתי לא נופלת מהפיאסטה בהרבה (מלבד האיכות והאבזור) אבל האמינות שלה טובה ועלויות אחזקה נמוכות יותר. בנוסף אני מצטרף להמלצה של הסוניק המחודשת - מכונית נחמדה מאוד ששווה לקחת בחשבון.

על הקליאו עדיין לא יצא לי לנהוג, אבל עושה רושם שמדובר באופציה ראויה. שים לב שגם היא מביאה איתה טכנולוגיה "מתקדמת" יחסית ועדיין אי אפשר לקבוע אם היא תהיה אמינה או לא בהמשך.

אני ככל הנראה הייתי לוקח בחשבון בעיקר את הסוויפט והפיאסטה עם העדפה קטנה לסוזוקי החמודה.

פורסם

הקליטו החדשה נקודה. היא הטובה בקטגוריה, חבל להכביר במילים קבל קישור למבחן השוואתי:

http://mobile.mako.co.il/cars-road-tests/Article-ed17624c585ff31006.htm

ולמגיבים מעליי, איך אפשר להמליץ על הסוזוקי סוויפט החדשה, כשיש לה גיר אוטומטי מיושן בעל 4 הילוכים בלבד? זה פשוט דיל ברייקר.

דרך אגב ברנו חכה לימי מכירות מיוחדים שבהם תקבל הנחה ואבזור חינם.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

הפאביה לדעתי כבר מיושנת,4 כוכבי בטיחות אוויר, ורק 2 אחריות.

הסוויפט טובה אבל עם תא מטען קטן וחומרים לא מרשימים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...