Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרמיני חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הסוניק אתה מכיר?

המיני משפחתית הבטיחותית ביותר בקטגוריה, מגיעה בגרסאות סדאן ו-HB בעלות מנוע 1.6 ל' (116 כ"ס), מערכת בקרת שיוט, פנסי ערפל קדמיים, חיישני חנייה אחוריים וחישוקי אלומיניום.

לכל אלה מצטרפים חלון גג, מערכת MY LINK – מערכת המולטימדיה של שברולט (בדגמי הפלטינום) שיהפכו את הסוניק למאובזרת ביותר בקטגוריות שלה.

בדגם 2013 של הסוניק הותקנה תיבת 6 הילוכים חדשה אשר מורידה את פליטת המזהמים (ירידה מקבוצה 7 לקבוצה 4 בדרגות המיסוי הירוק) ותשפר את צריכת הדלק (10 אחוז בהשוואה לדגם 2012).

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל תודה לכולם

אבל לא הצלחתי לגבש עמדה לאור ההמלצות השונות.

לעבור ולבחון כל רכב אני לא יכול ואין לי כישורים לזה.

נישארתי מבולבל.:roll:

פורסם

נשארת מבולבל, כי יש מגוון רכבים מומלצים לפי הדרישות שרשמת.

אולי תתחיל מזה שתשאל את בתך, על אילו רכבים היא שמה עין?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כנס יחד עם בתך לאתרים של היבואנים שהומלצו. ביחד תצמצמו את הרשימה ל 2-3 מועמדות. לאחר מכן תיגשו לסוכניות ותבצעו נסיעת מבחן. אני בטוח שאחרי השלבים האלו - תגיעו לידי החלטה.

בהצלחה!

פורסם
נשארת מבולבל, כי יש מגוון רכבים מומלצים לפי הדרישות שרשמת.

אולי תתחיל מזה שתשאל את בתך, על אילו רכבים היא שמה עין?

כמו שאני מכיר את הבת שלי,היא תשים וטו על רכב חדש ותירצה משהוא בחצי מחיר.

אחרי שנת שרות בהתנדבות,אחר כך צבא,תואר ראשון בפסיכולוגיה ושני בעבודה סוציאלית ולקראת חתונה,אני מתעקש לקנות לה חדש.כששאלתי היא אמרה כמו לחתן(ניסן מיקרה)ושיהיה צבע חי.קראתי על המיקרה ולא התלהבתי.

פורסם

היום יש הרבה רכבים טובים בקוגוריה לכן קשה להחליט,אתם יכולים לצמצם לפי היופי שלהם למשל ואז לבצכ כמה נסיעות מבחן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כמו שאני מכיר את הבת שלי,היא תשים וטו על רכב חדש ותירצה משהוא בחצי מחיר.

אחרי שנת שרות בהתנדבות,אחר כך צבא,תואר ראשון בפסיכולוגיה ושני בעבודה סוציאלית ולקראת חתונה,אני מתעקש לקנות לה חדש.כששאלתי היא אמרה כמו לחתן(ניסן מיקרה)ושיהיה צבע חי.קראתי על המיקרה ולא התלהבתי.

עכשיו, אחרי נידבת קצת מידע...

היא רוצה ניסן מיקרה - לא שזה רכב גרוע , אלא בינוני, ובמידה ויש לה תכניות לילדים אחרי החתונה, כדאי שזה יהיה רכב עם בגאז' קצת יותר נורמלי.

לכן רנו קליאו, למשל, תהיה קניה יותר פרקטית. גם הרכב יותר טוב, הרבה יותר טוב.

משפחתית קטנה כמו שברולט סוניק או סוזוקי SX4 OUTDOOR במבט לעתיד יכולות להשקל, אבל אם בתך רוצה מיקרה, ספק גדול שתרצה כבר בשלב הזה רכב משפחתי.

אם היא מתעקשת על מיקרה, אולי באמת כדאי שזה יהיה רכב משומש, כדי שבעתיד לא תפסידו הרבה בהחלפת הרכב.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מחזק לגבי הקלאו החדשה.

מאובזרת, יפה ובטוחה.

שווה לבדוק,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם היא אוהבת את המיקרה היא תאהב את השעמום של היאריס שהיא בטיחותית מאוד (7 כריות אוויר), אמינה ובעלת שמירת ערך מעולה. גרסת ה-STYLE מגיעה גם עם מסך מולטימדיה עם דיבורית BT ומצלמת רוורס.

אגב, iCAR בדיוק פרסמו מבחן עם 10 סופר מיני!

פורסם

אז אני מעדכן

רכשתי היום את הפיאסטה ,כי החנתי במורד רחוב ריב"ל ואמרתי שאכנס לפורד רנו ..........וכו.

פורד היה האולם הראשון.

אם הייתי חונה במעלה הרחוב הייתי בטח קונה את הקליאו:lol:

קיבלתי שתי תוספות חינם(מערכת הבטחון ומצלמה אחורית עם ג'יפיאס על המראה),הוספתי רישוי ובלו-טוף והכל יצא כ102000 ש"ח.

פאלח או לא?:-)

פורסם
כנס יחד עם בתך לאתרים של היבואנים שהומלצו. ביחד תצמצמו את הרשימה ל 2-3 מועמדות. לאחר מכן תיגשו לסוכניות ותבצעו נסיעת מבחן. אני בטוח שאחרי השלבים האלו - תגיעו לידי החלטה.

בהצלחה!

אל תכנס לאתרים. פנה לעצמך ולבתך אחה"צ וגשו לרחוב סוכנויות הרכב שבעירכם - עשו סיבוב, שבו ברכבי התצוגה והתרשמו. תאמו נסיעות מבחן וקנו אחרי ההתרשמות.

לגבי ה-SX4 שהוזכרה - אני בעל רכב כזה, מרוצה מאד (והזמנתי לאחרונה גם סויפט כרכב שני למשפחה, במבצע הנחות בסוכנות סוזוקי), אבל לא הייתי רוכש אותו למשפחה צעירה מסיבה פשוטה - רק 4 כוכבי NCAP, ובעקר העדר ביטול כרית אויר ימנית במפתח.

ואם מדובר במשפחה צעירה - צריך להביא בחשבון נושא של עגלת תינוקות, מה שפוסל לא מעט סופרמיני. בסיבוב בסוכנויות בדקו את תאי המטען של המכוניות, לדעתי תפסלו לא מעט מועמדות מסיבה זו, ותעדיפו רכב בעל תא מטען נפרד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המראה עם הGPS אחלה דבר,תתחדש!

חבל אבל שלא בדקת את הקליאו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תתחדשו!

לא חבל על שום דבר.

פיאסטה מכונית מעולה.

פורסם

בחירת רכב על פי מיקום חניה לא ניראה לי הגיוני,למרות שהפיאסטה טובה.

• תוכן חדש...