Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עובר לצרפת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סיפור של מכרים שעשו רילוקיישן לארה"ב ועכשיו לא יכולים לחזור לארץ,

אולי יש בסיפור יותר ממה שאני יודע אבל זה המצב.

נראה לי שאם אני מסדר את המצב שלי בשגרירות ישראל לא תהיה לי בעיה לחזור אחרי זה לעשות צבא או לביקורים (מניסיון של בן דוד שלי שמתגורר כעת בחו"ל).

חבר שלי עזב בי"א לגרמניה,

עשה בגרויות בשגרירות והגיע לפה ע"מ לשרת בנח"ל כחייל בודד.

אפשר להנות מכל העולמות

אתה מתכוון לאקסטרני ?

אני גם חשבתי על האפשרות הזאת, אבל אני לא עובר כדי להיות כל היום בבית לבד.

מכל המדינות על הגלובוס, השוות והפחות שוות, דווקא צרפת?

מילא צפון צרפת או באזור שווה אחר, אבל "ליד פריז" זה די רע.

כן, אתה תהיה מוקף בערבים, ברמות שאתה לא מכיר מפה. :lol:

מצטרף בחום.

הדבר הראשון שהיה לי לסייג הוא שמבחינה חברתית ייתכן ותהיה לך בעייה בבתי-ספר צרפתיים למהדרין שמכילים ריכוז גבוה של תושבי-צרפת (וביניהם הרבה מוסלמים)... בבתי-ספר כמו שfazer ציין להבדיל, עשוייה להיות אווירה שונה לחלוטין.

לפי מה שאני יודע, בישראל יש ריכוז ערבים יותר גדול (20% לעומת 10% בצרפת לפי מה שידוע לי).

כמו בישראל, גם בצרפת, חבורה די קטנה של קיצוניים עושים תדמית רעה לכולם.

פורסם

לשאלת פותח השרשור: אני ממליץ לטוס. גם כי תלמד שפה נוספת שתהיה שווה לך זהב כשתחזור לארץ. גם כי זאת חוויה.

ואל תדאג, הצבא לא יקח ממך את האזרחות ואתה בטח שלא תשב בכלא, אני לא רואה יהודים במדינה הזאת שמסתובבים ללא אזרחות, מה גם שחוק השיבה מחייב מתן אזרחות ליהודי. אל תכנע לשיטות הפחדה גרועות.

"אתה תהיה מוקף בערבים"

הגיע הזמן לעשות קצת שיעורי בית בעניין. אקדים ואומר שאני ימני בדעותי ואני לא חובב פלסטינים גדול.

1. ערבים הם בני אדם בדיוק כמו יהודים, נוצרים, גרמנים, שחורים, הומאים.

2. אני למדתי בצפון עם ערבים, הם היו אחלה אנשים ולא היו לי איתם שום בעיות אף פעם, חלקם עוד חברים שלי.

3. יש ערבים שהם יותר משכילים, תרבותיים, עשירים ערכית מיהודי ממוצע.

4. ללמוד עם ערבים באירופה או צרפת בהנחה שבתור אינדיוידואלים הם לא אנטישמיים אינה צריכה להיות שום בעיה הפרעה או קושי עבור חברנו שעובר עם משפחתו.

בקיצור אל תגיע עם דעות קדומות למדינה זרה. ערבים הם בני אדם. ואתה תתפלא לגלות שלפעמים עמים שנחשבים כשונאי יהודים, במדינות זרות הם לא בהכרח האויבים הכי גדולים שלך ואפילו קיים סיכוי שבינם תמצא חברים טובים.

ועוד נקודה למחשבה (מאדם שהוא מזרחי אגב): מה זה מרוקאים ? עיראקים ? סורים ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
לשאלת פותח השרשור: אני ממליץ לטוס. גם כי תלמד שפה נוספת שתהיה שווה לך זהב כשתחזור לארץ. גם כי זאת חוויה.

ואל תדאג, הצבא לא יקח ממך את האזרחות ואתה בטח שלא תשב בכלא, אני לא רואה יהודים במדינה הזאת שמסתובבים ללא אזרחות, מה גם שחוק השיבה מחייב מתן אזרחות ליהודי. אל תכנע לשיטות הפחדה גרועות.

"אתה תהיה מוקף בערבים"

הגיע הזמן לעשות קצת שיעורי בית בעניין. אקדים ואומר שאני ימני בדעותי ואני לא חובב פלסטינים גדול.

1. ערבים הם בני אדם בדיוק כמו יהודים, נוצרים, גרמנים, שחורים, הומאים.

2. אני למדתי בצפון עם ערבים, הם היו אחלה אנשים ולא היו לי איתם שום בעיות אף פעם, חלקם עוד חברים שלי.

3. יש ערבים שהם יותר משכילים, תרבותיים, עשירים ערכית מיהודי ממוצע.

4. ללמוד עם ערבים באירופה או צרפת בהנחה שבתור אינדיוידואלים הם לא אנטישמיים אינה צריכה להיות שום בעיה הפרעה או קושי עבור חברנו שעובר עם משפחתו.

בקיצור אל תגיע עם דעות קדומות למדינה זרה. ערבים הם בני אדם. ואתה תתפלא לגלות שלפעמים עמים שנחשבים כשונאי יהודים, במדינות זרות הם לא בהכרח האויבים הכי גדולים שלך ואפילו קיים סיכוי שבינם תמצא חברים טובים.

ועוד נקודה למחשבה (מאדם שהוא מזרחי אגב): מה זה מרוקאים ? עיראקים ? סורים ?

אתה מושחת. מהרגע שלמדת עם ערבים עברת לצד שלהם.

סתם, אני מסכים איתך לגמרי, מוסלמים לא אמורים להוות בעיה, זה פשוט שכשקבוצה קטנה עושה

משהו אז ישר מעלים את זה לכותרות וזה נשמע לך כאילו יש שם שליטה מוסלמית.

בוא אני אגלה לך גם סוד קטן, מוסלמים באירופה זה בכלל אבל בכלל לא חדש ולא משהו מיוחד, בכל מדינה

באירופה אתה תפגוש לא מעט מוסלמים.

• תוכן חדש...