Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם אני כרגע נמצא בחופשה באילת ומחר מתכנן לחזור הביתה . האם אני יכול להשכיר ליום אחד רכב מאילת ולהחזיר אותו לסניף ברחובות אם הגיל שלי הוא 22 . האם אני אוכל להשכיר רכב בקבוצת ה1600 האם זה אפשרי ?

זה דחוף לי כי מחר אני אמור לעזוב אז אני חשבתי על אופציה של השכרה אבל גם אם לא זה טוב לדעת :)

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

לדעתי לא ישכירו לך, אני בדקתי לפני כמה שנים בקל-אוטו באילת, לא הסכימו להשכיר מתחת לגיל 24.

אגב - גם מנוע 1.0-1.2 יעשה את הדרך מצויין! לא חייב מנוע 1.6.

פורסם

תודה לך ML אני חושב שאלך בסוף על אופציה טובה ויעילה > כרטיס טיסה לשדה דוב / בן גוריון ? האם אני אוכל לנחות בבן גוריון אם אני טס מאילת בארקיע / ישראייר , אפשר גם אל - על ?

פורסם

גם ישראייר וארקיע וכמובן אל על טסות לבן גוריון (טרמינל 1 - לא 3).

קח בחשבון שאם אתה מתכנן על רכבת מבן גוריון, הרכבת היא מטרמינל 3, אתה צריך לחכות לשאטלים של שדה"ת מטרמינל 1 ל-3, יש בערך פעם בשעה (על הנייר).

משדה דב יש לך את תחנת ת"א האוניברסיטה קרובה יחסית, ואפשר ליצור קשר עם חברת "דן" ולשאול אם יש קווי אוטובוס משדה דב לתחנת רכבת, אם כן זה נראה לי הרבה יותר קל ומהיר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

משדה דב יש קו 71 של אגד ישירות לרכבת מרכז. עובר כל 15-20 דקות.

רכב מאילת לרחובות לא תשיג גם אם אתה בן 34. זאת אומרת אולי תשיג, אבל רוב חברות ההשכרה דורשות תשלום נוסף על רכב שנלקח באילת ומוחזר בסניף אחר (או להפך, נלקח בסניף אחר ומוחזר באילת).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ממה שאני זוכר אם אתה משכיר רכב באילת ורוצה להחזירו בעיר אחר (וגם הפוך), בנוסף לתשלום הנוסף בשל החזרת רכב בסניף אחר יש גם מינימום השכרה לשלושה ימים.

פורסם

נכון ללפני שנתיים לכל הסניפים באילת הייתה הגבלת הגיל 24 (גם חברות שהשכירו לנהגים יותר צעירים בשאר הסניפים).

פורסם

אני לפני שנה וחצי השכרתי אוטו באילת והחזרתי אותו בסניף אחר ללא תוספת תשלום והייתי פחות מ24 (ועדיין). לך לקל אוטו ויהיה בסדר.

lock your car or it may be gone in 60 seconds

פורסם

לגבי הגיל אין לי משהו חכם להגיד,

אבל לפני שנתיים שכרתי רכב באילת והחזרתי אותו בנתב"ג באותו היום.

מעבר לעלות ההשכרה לקחו תוספת על החזרה באותו יום, תוספת על ק"מ גבוהה ותוספת על החזרה בסניף אחר.

בסה"כ יצא לי כ600 שקל כולל הדלק.

ד"א, מכל חברות ההשכרה רק אחת (אני חושב SIXT) הסכימה בכלל להשכיר רכב ליום אחד.

באותו יום עשיתי מה שעשיתי כי הייתי אמור לטוס בחזרה ובדיוק נפלתי על השבתת הטיסות בגלל הזיהום בדלק.

אם יש לך אופציה לטיסה לך עליה, אין שום הצדקה לשכור רכב

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

לפני כחודשיים אשתי תפסה טיסה של אלעל באמצע השבוע מנתב"ג לאילת במחיר 120 ש"ח. אינני יודע מה תדירות הטיסות הללו והאם הן בהכרח יתאימו ללו"ז שלכם, אבל בהנחה שיש טיסה כזאת שמתאימה בדיוק למה שאתם צריכים, גם אם אתם ארבעה אנשים, עדיין משתלם לכם יותר לטוס מאשר לשכור רכב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה לכל חברי הפורום על האכפתיות בנושא , סגרתי בסוף למחר בשעה 9:30 בבוקר טיסה ישירה בארקיע מאילת לשדה דב בעלות כרטיס של 220 ש''ח , אני דווקא לא חשבתי לקחת רכבת כאשר אגיע לת''א אלא לקחת אוטובוס לתחנה מרכזית ואז מונית שירות לרחובות לדעתי הרבה יותר מהיר גם הנהגי מוניות לא מתעקבים כמו נהגי אגד וכדומה שהם כל שנייה עוצרים בתחנה וגם המחיר לא בשמיים.

פורסם
לפני כחודשיים אשתי תפסה טיסה של אלעל באמצע השבוע מנתב"ג לאילת במחיר 120 ש"ח. אינני יודע מה תדירות הטיסות הללו והאם הן בהכרח יתאימו ללו"ז שלכם, אבל בהנחה שיש טיסה כזאת שמתאימה בדיוק למה שאתם צריכים, גם אם אתם ארבעה אנשים, עדיין משתלם לכם יותר לטוס מאשר לשכור רכב.

ככל שמזמינים יותר זמן מראש מחיר הכרטיס נמוך יותר, ובמועדים "מוזרים" המחירים הם אפילו שני שליש ממה שאמרת.

למשל טיסה בשבת אחה"צ (רבע לחמש נדמה לי) עלתה לא מזמן 79 ש"ח (כשההזמנה עצמה בוצעה בשישי בערב שלפני)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הטיסות מיום שבת לאילת תמיד נמכרות במחיר רצפה, מצד שני טיסות בשבת מאילת צפונה עולות מאוד יקר.

טיסה בשבת מנתב"ג לאילת אפשר גם למצוא ב-70-80 שקלים.

טיסות זולות יש גם באמצע השבוע, בעיקר הטיסות הראשונות של הבוקר או הטיסות האחרונות.

טיסות משדה דב יותר יקרים מטיסות שיוצאות מנתב"ג.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לזה התכוונתי במועדים "מוזרים" - לא המועדים שבהם עמישראל טס לאילת וחזרה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...