Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב שני על הגבול של מיני/סופר מיני, והמועמדות העיקריות הן הפיקנטו והספייס סטאר.

עשיתי על שתיהן נסיעת מבחן, ושתיהן היו בסדר גמור.

הספייס סטאר קצת יותר רועשת ופחות מרשימה מבפנים, אבל לא ברמה שהפריעה יותר מדי, לפחות בנסיעה הקצרה שעשיתי.

מאחר ושתיהן פחות או יותר באותו מחיר, האם יש יתרון משמעותי למישהי מהן? (או אולי אפשרות אוטומטית טובה אחרת באותו אזור מחיר?)

תודה.

פורסם

לא ציינת באיזה דגמים נהגת, הידניים או האוטומטיים.

בכל מקרה היתרון היחידי של הספייס סטאר הוא בצריכת הדלק שתהיה משמעותית חסכונית יותר בגרסה האוטומטית.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה על התגובות.

נסעתי באוטומטיות.

לספייס סטאר יש גם יתרון שהוא עם תא מטען קצת יותר גדול. אבל גם הנקודה הזאת לא קריטית מבחינתי, כי מדובר ברכב שני.

הספלאש לא יקר יותר בצורה משמעותית?

פורסם

עד שהספייס הגיע. הפיקאנטו הייתה הדיל הכי משתלם בסגמנט לפי הצרכים שלי.

יתרונות:

הסופר סטאר יותר קרובה למיני(הפיקאנטו היא סופר מיני)

צריכת דלק מצויינת (לפי כמה ביקורות)

פיקאנטו:

אחריות של שבע שנים

איבזור מפנק

הוכיחה את עצמה

אני פסלתי את הפיקאנטו על סעיף דלק המאכזב והיה לי חשוב רכב קצת יותר גדול כעיקרי ובחרתי בספייס סטאר.

הכל שאלה של מה הדגשים אצלך.

פורסם

פיקאנטו סופר מיני?

היא מיני עד כמה שאני יודע

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
פיקאנטו סופר מיני?

היא מיני עד כמה שאני יודע

אופס! לא יכול את ההודעה המקורית משום מה.

הספייס יותר קרובה לסופר מיני (באמצע) והפיקאנטו מיני מובהקת

פורסם

נייחס את זה ואת ה"סופר סטאר" מאותה הודעה לעייפות :lol:

ולענייננו- אני הייתי מתרחק ממיני למיניהן, הן מיועדות לנסיעות עירוניות.

במיוחד שבמחירן אפשר למצוא סופר מיני משנתונים נמוכים יותר (שנתיים אחורה, ולעיתים אפילו חדשות)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
תבדוק גם את הפאנדה, היא המובילה בקטגוריה באירופה.

סבלה כאן ממחיר מופרז שירד בזמן האחרון.

הוא מחפש אוטומטית למיטב הבנתי והפנדה מגיעה רק בגיר ידני.

פורסם
נייחס את זה ואת ה"סופר סטאר" מאותה הודעה לעייפות :lol:

ולענייננו- אני הייתי מתרחק ממיני למיניהן, הן מיועדות לנסיעות עירוניות.

במיוחד שבמחירן אפשר למצוא סופר מיני משנתונים נמוכים יותר (שנתיים אחורה, ולעיתים אפילו חדשות)

צריך להפסיק לענות בשעות הקטנות..:shock:

פורסם

הספלאש לא יקר יותר בצורה משמעותית?

בימים אלה כ-86,500 ש"ח, חדשה מהיבואן. זה בערך 9,000 ש"ח יותר מהפיקנטו האוטומטית במחיר שהוצע לי במקביל (לפני כשבועיים)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי עדיף לך להשקיע עוד קצת ולקנות סופר מיני. יש היום פיאסטה 1600 אוטמטית שאפשר להשיג בליסינג 0 ק"מ ב-88 אלף שקל. הפיקנטו מאוד פרקטית, אבל צריכת הדלק שלה לא טובה. לגבי הספייס, נהגתי עליה וממש לא התרשמתי. רעש מחריד, גיר רועד. היא זולה וחסכונית, אבל מאוד לא בטוחה על הכביש ומאוד לא נעימה לנסיעה.

ויש מבצעים גם על הפאביה ולאיביזה, עם מנועים מעולים. עוד קצת כסף ויש לך רכב אמיתי ולא קופסת גפרורים מתפרקת.

אני בעצמי מתלבט איזו מהן לרכוש, עם עדיפות לפיאסטה בגלל המחיר.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום, גם אני מתלבט בין ספייס סטאר האוטומטית לפיקנטו EX.

הרכב מיועד לנסיעות עירוניות בעיקר.

ביצעתי נסיעת מבחן בשני הרכבים ובספייס סטאר הרגשתי יותר נוח.

אומנם בהאצה, המנוע של ספייס סטארהמשמיע רעש צורמני. האם זה תקין/עניין של 3 צילינדרים, או שזאת בעיה ?

מה בנוגע לאחיזת כביש ?

אשמח לקבל התרשמויות מבעלי הספייס סטאר ומומחי הפורום.

תודה

זאב

• תוכן חדש...