Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניתן לרדת קצת מתחת ל-80K (ללא מערכת מולטימדיה עם מסך מגע).

את הפיקנטו אפשר לקבל ב75.5 על הכביש עם הנחה של הסתדרות המורים / הוט.

דגם EX אוטו

זה הבדל משמעותי..

פורסם

אפשר להוסיף גם את המיקרה.

במצעים של 0 קילומטר מליסינג אפשר להשיג את הרכב אפילו ב-78 אלף (הגרסה האוטומטית כמובן)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לדעתי עדיף לך להשקיע עוד קצת ולקנות סופר מיני. יש היום פיאסטה 1600 אוטמטית שאפשר להשיג בליסינג 0 ק"מ ב-88 אלף שקל. הפיקנטו מאוד פרקטית, אבל צריכת הדלק שלה לא טובה. לגבי הספייס, נהגתי עליה וממש לא התרשמתי. רעש מחריד, גיר רועד. היא זולה וחסכונית, אבל מאוד לא בטוחה על הכביש ומאוד לא נעימה לנסיעה.

ויש מבצעים גם על הפאביה ולאיביזה, עם מנועים מעולים. עוד קצת כסף ויש לך רכב אמיתי ולא קופסת גפרורים מתפרקת.

אני בעצמי מתלבט איזו מהן לרכוש, עם עדיפות לפיאסטה בגלל המחיר.

אני מצטער אבל להשוות פיאסטה לקיה פיקנטו זה פשוט פשע. אפילו שהפיאסטה עם מנוע גדול יותר זה לא הופך אותה לטובה יותר. הבחור חיפש מכונית מיני ולא סופר מיני, ולכן הרכב הזה לא רלוונטי בשבילו. הפיקנטו היא היום המיני הכי נמכרת בארץ ולא סתם, היום היא מציעה את התמורה הכי טובה בקטגוריה. דבר נוסף- אני חושב שהגזמת קצת שצריכת הדלק של הפיקנטו היא "לא טובה". אני לא יודע מה הקריטריונים שלך ללא טובה, אבל צריכה של 1: 16 (צריכה אמיתית ולא יצרן) זה חסכוני לגמרי.

פורסם
תראה, מה זה בעיה בעניין הצילנדרים- השאלה אם בא לך לסבול רעש של מנוע כל הזמן?

אני לא ממש בעד הספייס. גם בגלל המנוע והרעידות של הרכב, והייצור הוא מתאילנד, אז זה קצת מעלה חשש על האיכות והבטיחות.

בקשר לאחיזה על הכביש, הפיקנטו זה עם גיר אוטומטי רגיל אז זה הרבה יותר נוח מבחינת הנהיגה עצמה.

אכן להשוות בין פיאסטה לפיקנטו זה פשע, לכן לא השוותי. מדובר על שתי פלנטות אחרות. מצד אחד רכב, מצד שני קופסת גפרורים מאובזרת. העדר הישראלי ממש לא סיבה לבחור רכב. רק הצעתי לבחור, זו הדעה שלי. אם הוא מתעקש על רכב מיני במחיר לא הרבה יותר נמוך, אז פיקנטו היא האופציה הטובה ביותר, מאחר והיתר באמת לא מוצלחות. הייתי בודק אולי גם את הסיאט מי.

ולגבי צריכת הדלק, שמעתי לא מאחד או שניים. שצריכת הדלק האמיתית של הפיקנטו מתקרבת ל-1:10.

פורסם

לדעתי הספייס סטאר הרבה יותר פרקטית וכרגע בגלל ימי המכירות שלהם אני מבין שהמחיר כבר ממש קרוב לפיקנטו.

הספייס סטאר יש לה את היתרונות שלה ואת החסרונות שלה - תקרא כאן כדי לקבל מושג טוב יותר

לגבי רעש המנוע - מדובר ברעש של 3 צילינדרים כמו כולם. זה יכול להפריע ויכול להיות שלא תשים לזה לב במיוחד. לדעתי זה לא משהו קריטי.

מבדיקה שערכתי בימי המכרות מקבלים גם מערכת מיגון, מתאם להרמת שמשות, מערכת מולטימדיה הכוללת דיבורית Bluetooth מובנה + מצלמת רוורס + חישוקי סגסוגת קלה. תוסיף לזה טרייד אין, תנאי מימון מעולים ומחיר תחרותי (פחות מ 80,000) קבלת חבילה לא רעה בכלל ששוב , לדעתי, עדיפה על הפיקנטו על אף 7 שנות האחריות שלו (מיצובישי זה אמין). אבל הכי חשוב לדעתי - שהספייס סטאר יותר חסכונית מהפיקנטו משמעותית. זו דעתי ואני גם נסעתי על שני הרכבים לא פעם.

• תוכן חדש...