Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

התקבלתי לעבודה חדשה בה אני חייב רכב.

מדובר על תפקיד ניהולי ומקום העבודה מוכן לשלם את כל הוצאות הרכב למעט עלות הרכב.

לצערי אין לי אפשרות לשלם על רכב ( את כל הסכום ), יש לי נזיל בין 1500 - 2000 ש''ח לחודש.

הבנתי שיש אפשרויות של 100% - כלומר לא צריך לתת מקדמה אלא כל חודש לשלם X ש''ח למשך Y שנים.

רציתי לברר איך זה בדיוק עובד, אילו חברות ליסינג / מגרשים עובדים בשיטה הזאת.

תודה מראש !

פורסם

יש חברה בשם ״ אסתי קאר״ שמפרסמת רכב ללא מקדמה

מבירור איתם הם נותנים איזה רכב שתרצה בעלות חודשית בלבד, כל ההוצאות עליך, אחרי 3 שנים תחזיר את האוטו, תקנה אותו או תתקדם לרכב חדש. כמובן בתנאי שהרכב ללא תאונות, קילומטרג׳ סביר וכו

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

אף חברה גדולה לא נותנת 100% מימון לרכב חדש. את הקומבינה הזאת אפשר למצוא לרוב רק בסוכנויות קטנות בלי אבא ואמא, תחליט אתה אם בא לך לשים כמה עשרות אלפי שקלים אצל חברה כזאת שלך תדע מאיפה היא באה ולאן היא הולכת.

אפשר לקחת רכב חדש במקדמה של פחות מ-10,000₪ ברוב החברות הגדולות. אם כל כך חשוב לך 100% מימון ואין לך גם את הסכום הזה לתת כמקדמה, קח הלוואה חוץ בנקאית מכרטיס האשראי שלך וגש עם הכסף הזה לסוכנות. ביננו, זה בכל מקרה גם מה שעושות הסוכנויות הקטנות - מפצלות את המימון בין כמה חברות אשראי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ביננו, זה בכל מקרה גם מה שעושות הסוכנויות הקטנות - מפצלות את המימון בין כמה חברות אשראי.

אבל החברה שנותנת את המימון משעבדת את הרכב על שמה, איך זה עובד פה?

פורסם

רק קח בחשבון שיש גם את עניין הריבית.

יצא שתשלם קצת יותר מעלות הרכב אם היית רוכש אותו במזומן.

ככל שתפרוס זאת ליותר תשלומים עם קרן גבוהה יותר - כך הריבית תהיה גבוהה יותר.

פורסם
אף חברה גדולה לא נותנת 100% מימון לרכב חדש. את הקומבינה הזאת אפשר למצוא לרוב רק בסוכנויות קטנות בלי אבא ואמא, תחליט אתה אם בא לך לשים כמה עשרות אלפי שקלים אצל חברה כזאת שלך תדע מאיפה היא באה ולאן היא הולכת.

אפשר לקחת רכב חדש במקדמה של פחות מ-10,000₪ ברוב החברות הגדולות. אם כל כך חשוב לך 100% מימון ואין לך גם את הסכום הזה לתת כמקדמה, קח הלוואה חוץ בנקאית מכרטיס האשראי שלך וגש עם הכסף הזה לסוכנות. ביננו, זה בכל מקרה גם מה שעושות הסוכנויות הקטנות - מפצלות את המימון בין כמה חברות אשראי.

נכון מאוד.

אם כבר מימון אז דרך חברה מוכרת.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

לרוב 100% מתחלק לשתיים 85% נלקחים מהבנק שאותה סוכנות עובדת בתנאים לא רעים ואת ה-15% צריך להביא ובגלל זה החברות הגדולות מבקשות כ-10000-40000 שח מקדמה. אצל הסוכנויות של ה-100 אחוז ה-%15 נלקחים מהבנק אחר כהלוואה חוץ בנקאים אבל בריבית גבוהה יחסית ואז יוצא שיש לך 100% מימון המחולקות לשתי הלוואות. הרכב רשום על שמך לרוב כיד שניה "0" ק"מ ומשועבד לבנק שנתן את ההלוואה של ה-85%. גילוי נאות- רכשתי בדיוק כך שעוד מעט אני בדרך לסגור את ההלוואה השניה של ה-15% כי היא לא כל-כך משתלמת. הדבר היחיד שכדי לחשוב זה אצל מי קונים דווקא לאחר אותם שנתיים שלוש כשתרצה להשתדרג או להחזיר להם את הרכב בתקווה שהם עוד היו שם ;-)

החיים הם כמו....

פורסם

לך לבנק שלך ובקש הלוואה על 100% מערך הרכב.

כנראה שתקבל.

אם הרקורד הבנקאי שלך נקי - יהיה לך 100% מימון ובתנאים אטרקטיביים.

לא יתנו לך - כתוב לי בפרטי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כנראה שתקבל.

אם אני לא טועה הבנק רשאי לתת רק עד 85% צהערך זה בתקנון שלהם אבל יכול להיו שאני טועה.

החיים הם כמו....

פורסם

הבחור (דיסקו) מנהל סני, בנק ויודע מה הוא כותב. לא כל האפשרויות גלויות לכולם.

לגבי מי ש

הציע לקרחת הלואה מחברת כרטיסי אשראי צריך גם להזהיר את פות"ש מפני הריבית הגבוהה מאוד בהלואה כזו, בודאי אם אין לו כרטיס יוקרתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם אני לא טועה הבנק רשאי לתת רק עד 85% צהערך זה בתקנון שלהם אבל יכול להיו שאני טועה.

אתה אכן טועה. אפשר לקבל מימון של 100% לרכב. זה אפילו לא קשה, ולא צריך להוציא סמכויות מיוחדות מהמגירה התחתונה שכתוב עליה "רק ללקוחות שמנהל הסניף חפץ ביקרם". :wink: זה מעוגן בנהלי הבנק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אתה אכן טועה. אפשר לקבל מימון של 100% לרכב. זה אפילו לא קשה, ולא צריך להוציא סמכויות מיוחדות מהמגירה התחתונה שכתוב עליה "רק ללקוחות שמנהל הסניף חפץ ביקרם". :wink: זה מעוגן בנהלי הבנק.

בגלל זה לא הייתי בטוח. אבל טוב לדעת לטובת רכב הבאה :thumbup:

החיים הם כמו....

פורסם
לרוב 100% מתחלק לשתיים 85% נלקחים מהבנק שאותה סוכנות עובדת בתנאים לא רעים ואת ה-15% צריך להביא ובגלל זה החברות הגדולות מבקשות כ-10000-40000 שח מקדמה. אצל הסוכנויות של ה-100 אחוז ה-%15 נלקחים מהבנק אחר כהלוואה חוץ בנקאים אבל בריבית גבוהה יחסית ואז יוצא שיש לך 100% מימון המחולקות לשתי הלוואות. הרכב רשום על שמך לרוב כיד שניה "0" ק"מ ומשועבד לבנק שנתן את ההלוואה של ה-85%. גילוי נאות- רכשתי בדיוק כך שעוד מעט אני בדרך לסגור את ההלוואה השניה של ה-15% כי היא לא כל-כך משתלמת. הדבר היחיד שכדי לחשוב זה אצל מי קונים דווקא לאחר אותם שנתיים שלוש כשתרצה להשתדרג או להחזיר להם את הרכב בתקווה שהם עוד היו שם ;-)

כנראה שתקבל.

הבחור (דיסקו) מנהל סני, בנק ויודע מה הוא כותב. לא כל האפשרויות גלויות לכולם.

לגבי מי ש

הציע לקרחת הלואה מחברת כרטיסי אשראי צריך גם להזהיר את פות"ש מפני הריבית הגבוהה מאוד בהלואה כזו, בודאי אם אין לו כרטיס יוקרתי.

בגלל זה לא הייתי בטוח. אבל טוב לדעת לטובת רכב הבאה :thumbup:

קודם כל באמת תודה לכל מי שהגיב , דיברתי עם חברת BUDGET - חברה מוכרת מאוד.

הנציג אמר לי שיש אפשרות ל100% מימון ללא כל מקדמה כל מה שאני צריך לעשות זה לשלוח להם את הדברים הבאים :

- 3 תלושי משכורת אחרונים.

- 3 חודשים אחרונים עו''ש.

- צילום ת.ז + ספח.

לאחר כמה שעות תהיה תשובה, אמר לי רכב מסוג מאזדה 3 09 הצורה החדשה יוצא 1250 ש''ח לחודש.

מדובר על ריבית פריים 2.5%

יום ראשון אשלח להם את המסמכים, חשבתי לברר לגבי מאזדה 3 / סקודה אוקטביה / פורד פוקוס.

2008 - 2010.

פורסם

לפני שאתה חותם על העסקה עם חברת הליסינג בדוק אפשרות למימון בנקאי. סיכוי טוב - אם כי לא הבטחה - שתקבל תנאים יותר טובים, והרכב ירשם על שמך כבעלות ראשונה, מה שיפתור לך את הבעיה של יד יד שניה מליסינג בבואך למכור את הרכב. כמובן שמות זה צריך לבדוק את מחיר הרכישה בסוכנות היבואן מול המחיר בחברת ליסינג, ואז לקבל החלטה. קיימת גם האופציה של רכישת "אפס קילומטר מליסינג" מוזל עם מימון בנקאי, יתכן שזו האופציה הטובה ביותר. שווה בדיקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...