Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש מקום טוב לשטיפת הרכב , הייתי בהרבה שטיפות ונתתי טיפים די יפים כמו 15-20 ש"ח לפני העבודה

ומה אני אגיד לכם ,הניקיון שלהם כמו הפרצוף שלהם!

אין באפשרותי לשטוף את הרכב כרגע מי סיבות אישיות

אני גר בבת ים .

הייתי בשטיפת חמשת הכוכבים ביפו ולא היה טוב.

הייתי בעוד שטיפה ,שטיפת השדרה ושם יותר גרוע, הוא הוציא מטאטא אימתני , ישר רצתי אליו שיעשה עם ספוג,או משהו אחר

אני חייב לציין שאני שוטף את האוטו ויש לי שערות של כלב ברכב ,אני אם שואב אבק ביתי מוציא בקלות ועם יש שיער או שיערה אחת עקשנית יש לי את הגלגלת אז אני עובר וזהו בפעם האחרונה לימדתי את השוטף איך לשטוף מכונית והראתי לו איך מנקים, אני לא רק מדבר על שיערות של כלב גם על לכלוך כמו אבנים וכדומה חולות .

מה אני מבקש שטיפה רגילה שאיבה פנימית ניקיון חיצוני ולנקות את החלקי פלסטיק ריפוד אין צורך כי עשיתי ריפודי עור זה הכל

לסיכום רבותיי וגבירותיי

אני מחפש מקום שטיפה טוב , חשוב שיהיה ידני ללא שריטות

באזור : בת ים , חולון , יפו,

מקום שמישהו היה ,ונהנה ,חזר לאוטו והכול היה פיקס כימעט.

תודה מראש

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

בתחנת דלק נובר בחולון יש שטיפה (רחוב המרכבה 18)

יש להם ידני עם כפפה,עצה שלי תכנס לשם ותעמיד את הרכב,תסתכל מי מהעובדים עובד יפה (רובם עובדים טוב) ותלך אליו,תגיד לו שאתה צריך חיצוני ידני עם כפפה וגם פנימי,תסביר לו אם אתה רוצה ספריי לפלסטיקים או לצמיגים ומה אתה לא רוצה,תן לו טיפ ותשלם כמובן על השטיפה (אני מאמין שיצא לך 60 שקל לידני ופנימי), תסביר לו מה אתה מבקש שישים לב וזהו,העובדים סה"כ טובים יותר משטיפות אחרות שהייתי והרכב יוצא יפה.

כמובן שאין תחליף לשטיפה בעצמך אבל זאת החלטתך

Miata ND2

פורסם
לימדתי את השוטף איך לשטוף מכונית והראתי לו איך מנקים, אני לא רק מדבר על שיערות של כלב גם על לכלוך כמו אבנים וכדומה חולות .

אני מחפש מקום שטיפה טוב , חשוב שיהיה ידני ללא שריטות

באזור : בת ים , חולון , יפו,

מקום שמישהו היה ,ונהנה ,חזר לאוטו והכול היה פיקס כימעט.

תודה מראש

אני חושב שאתה ענית לעצמך...

אני בטוח ש-99 אחוז מחברי הפורום הזה יכולים מקריאה בלבד ללמד 99 אחוז מעובדי מכוני השטיפה למיניהם איך לשטוף נכון את הרכב.

אני לא מכיר שטיפה שאתה נכנס ונהנה והכל פיקס...אתה אולי יכול לשכנע את עצמך שהכל פיקס אבל המצב ממש לא כך, לפחות לא כשתסתכל על הפח באור ישיר ותראה את כל השריטות המתרבות מהשטיפות במכונים האלה.

רק כשאתה שוטף לבד והשליטה בחומרים ובאביזרים היא אצלך, והעדינות וחוסר הלחץ בזמן מאפשר לך לשטוף כמו שצריך ושהכל באמת יהיה פיקס אם כמובן תעבוד נכון.

כשאני מסתכל על הפח אצלי ואני רואה מה נגרם לי משנה שלמה של שטיפה במכונים כאלה, לא משנה מה, לעולם גלגלי רכבי לא יסעו יותר במקומות האלה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

יותר מדי פוסטים בסגנון הזה נפתחים לאחרונה.

תוציאו מהראש שלכם שיש דבר כזה "שטיפה איכותית" או "שטיפה ידנית" או "שטיפת דיטיילינג" או "שטיפה בטוחה".

השטיפה הארוכה, היסודית, הבטוחה, זו שמתמקדת בכל פרט קטן ובשימור הרכב היא שטיפה שמאפיינת קומץ קטן של משוגעים ברחבי העולם, קומץ אשר נחשף לתחום הרחב הזה שנקרא דיטיילינג.

מלבד הקומץ הזה אין עסקים שמספקים שרותי שטיפה כאלו מלבד אלו שעוסקים בדיטיילינג.

לחפש בפורום הזה מכוני שטיפה "טובים" זה כמו לחפש בפורום של שפים את המתכון הכי טוב של חזה עוף.

אין מכוני שטיפה טובים = אין מתכונים טובים לחזה עוף בפורום של שפים (הם יעדיפו נתחים אחרים כמו נתח קצבים עסיסי למשל).

יש מכוני שטיפה סבירים וגם שם יש עובדים סבירים ובעל עסק סביר וכולם צריכים להתפרנס. הם עושים זאת על ידי שימוש בטכניקות סבירות (ואף מזיקות) ועל ידי מוצרים סבירים (ואף מזיקים). הם נותנים לך אחריות סבירה (נשבר לך משהו? סימן שהוא היה שבור לפני כן). כל המכונים הללו בהכרח יגרמו לרכב שלך להראות פחות טוב ולא להיפך. את מרבית הswirls שלכם תקבלו בדיוק ממכוני שטיפה כאלו.

אם מדבריי נשמע שאני מנסה לחסל את שוק מכוני השטיפה אז טעיתם, אני מעודד רבים ללכת לשם היות והשירות הזה מתאים לאנשים רבים. לאדם שבאמת אוהב את רכבו ולשם כך הוא מוכן להשקיע, שרותים אילו לא מתאימים לדעתי.

ועוד דבר קטן, בשנה האחרונה שטפתי את רכבי (לא האישי!) בהרבה מאוד מכוני שטיפה שנותנים שירות של שטיפה ידנית.

אני אפילו לא אתן את דעתי כי הפער בין עבודה יסודית לבין מה שקבלתי מאותם מכוני שטיפה הוא פשוט מגוחך. להערכתי (הלא מקצועית) שטיפה ידנית כזו מזיקה באותה מידה כמו מכונות ולפעמים הרבה יותר!

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
יותר מדי פוסטים בסגנון הזה נפתחים לאחרונה.![/b]

אתה צריך להבין שעשיתי חיפוש, ולא מצאתי משהו שימושי ומועיל, אתה צודק שנפתחים הרבה פוסטים על הדבר הזה

אבל אתה צריך גם להבין שאין כרגע אפשרות לנקות את המכונית ולא אני לא עצלן

המכונית שלי ניראת פגז עד לעת אתה שהייתי שוטף אני לא אפרט למה אני לא שוטף את האוטו בעצמי.

כי אני לא רוצה לחפור לך.

לאחרים בפורום לכן כרגע , חשוב לי לשטוף במכון פחות או יותר טוב .

אני אגיד לך שערתי לו שאוטו יש לו סימני מים וניגבתי את זה שם

ובגומיות היה רטוב ויבשתי את זה שם

בקיצור עשיתי חיפוש ולא מצאתי מקום שטיפה נורמלי , ראיתי שמשתמשים פותחים ושואלים ועונים להם קרוב למקום מגוריהם , ולא ראיתי מקום קרוב למגורי .

הפורום נועד שנשאל שאלות כאלה ואחרות , ונוכל להתבטאות רק שתדע שאני דיטיילינגר וחולה על האוטו יש לי מחלה של שריטות

והיה לי אפילו כמה לקוחות שהיו רוצים שאחדש להם את הרכב אבל כרגע הפסקתי מי סיבות כאלה ואחרות

תודה לך על התשובה העברת לי נקודה חשובה

רק שתדע שאני דיטיילינגר

פורסם

oren 1-6

אני מאוד מקווה שהתגובה שלי הובנה כפי שרציתי. לא הייתה לי כוונה לסתום פיות או משהו בסגנון.

פתחתי ואמרתי שלאחרונה אני שם לב להרבה פוסטים בסגנון ולכן הרגשתי צורך להתייחס ולתת את דעתי.

הפורום בהחלט נועד לשאילת שאלות כאלו ואחרות :wink:

"רק שתדע שאני דיטיילינגר" הייתי מציע להכניס את זה לחתימה :)

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

"רק שתדע שאני דיטיילינגר" הייתי מציע להכניס את זה לחתימה :)

:lol:

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

נירא לי שמיצינו לא כדאי כבר להפוך את הפוסט לספאם.

תודה לכולם על התשובות .

בקרוב אני אפתח חנייה פרטית ,

ואעלה פרויקטים .

רק שתדע שאני דיטיילינגר

• תוכן חדש...