Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני שוקל לרכוש וולוו 940 2.3 ולהסב אותה לגיר ידני.

ממה שקראתי זה נדיר למצוא את התיבה הנ"ל אבל אולי מישהו במקרה יודע

איפה אפשר להזמין אותה? לייבא מחו"ל? שוכבת לו במחסן?מוסכים שעוסקים בזה?

דבר שני קראתי גם שמשתמשים בגירים של במוו, מישהו יכול להגיד דגם ספציפי של התיבה שמשתמשים בה?

אם מישהו יכול לשפוך עוד אור על הנושא בשמחה.

תודה מראש.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם
אולי בוולבו יש גיר אוטומטי של ZF, אבל לא של ב.מ.וו.

ב940 ששווקה בארץ גיר של אייזין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חשבת גם על שאר החלקים הנלווים שאתה צריך כדי להפוך גיר אוטומטי לידני?

1. גיר

2. מצמד

3. גלגל תנופה

4. ידית הילוכים

5. כבל/ משאבות להפעלת המצמד

6. גל הינע

7. גשר לגיר

8. תושבת גיר

9. חיבור/ניתוק חיבורי חשמל

10. דוושות בלם/מצמד

ויכול להיות עוד משהוא שאינני זוכר כרגע.

בהצלחה

יעקב

סימל יעקב

מנהל מוסך - מומחה וולוו הונדה

מדריך ירי מעשי בשעות הפנאי.

פורסם

כל הדברים האלה שוליים, הדבר המרכזי זה למצוא את הגיר המתאים.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

בב.מ.וו יש גם צורך בדרייבשאפט מתאים. האורכים שונים

אומנם ה2.3 היא הבכירה שבגרסאות, אבל שקלת את דגם הטורבו בנפח 2 ליטר? אני נהנתי לא מעט מהמנוע הזה בזמנו על 150 סוסיו

M-TECH E46

פורסם

ה2.3 יש יותר מומנט. קראתי שאפשר לעלות את הגדישה בעזרת מברג, צריך לסובב שם איזה משהו לא זוכר בדיוק מה.

פורסם

אתחיל בכך שהיו קיימות בישראל לפחות שלוש 940 ידניות (פורסמו ביד 2 בזמנו, אחת הייתה של אלון מהפורום, כבר לא ברשותו).

אז ההמלצה הטובה ביותר היא לחפש אחת מהן פשוט (אחת נמכרה לא מזמן ב-2500 ש"ח כל הרכב אין לי מושג מה גורלה כיום).

זה הכיוון שאני הייתי מחפש - אתחיל בזה.

שנית, להעלות גדישה עם מברג? אני מציע לך ללמוד ולהבין טוב טוב לאין אתה נכנס (הייתה ברשותי 940, 2 ליטר גודשת, רכב מקסים).

בכל אופן פרוייקט מעניין מאוד, בהצלחה.

משה

• תוכן חדש...