Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למדחס יש קלאץ' שמחבר ומנתק אותו. כאשר הוא מחובר העומס גדול יותר ולכן גם מורגשת הירידה בכוח (בעיקר ברכבים בעלי מנוע צנום). אתה צודק שלמהירות המאוורר אין משמעות אבל בגדול ככל שהמדחס יהיה מחובר זמן רב יותר צריכת הדלק תגדל.

לפי מה שאני יודע, ברכבים בעלי בקרת אקלים, אם תשים את המזגן על 16 מעלות המדחס יהיה "מחובר" הרבה יותר מאשר אם תשים 21 מעלות לדוגמה.

עריכה:הקדימו אותי :)

צודק.

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז מה הדבר הכי מטופש ששמעתם ממישהו לאחרונה וקשור למכוניות?

"מאזדה 3 זה אחלה אוטו".

אני שומע את זה הרבה.:?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

האמת שהשרשור הזה בא בטוב, כי במוצ"ש האחרון אחד החברים שלי אמר לי שהוא עושה את זה, ככה שהמקרה טרי. בקשר למזגן, העיקרון הוא כמו מזגן בבית. למי שיש בקרת אקלים (או לא), שינוי טמפ' ישפיע על פעולת המדחס. העוצמה של האוורור, לא משפיעה על צריכת הדלק. 1,2, או 16 - אין הבדל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ממישהו שניסה לדחוף לי גולף 2003 מתפרקת - "זה גרמני, אתה מחליף משהו פעם אחת, ולא צריך להחליף יותר"

"רנו מגאן זה אוטו אמין, אל תאמין לסטיגמות"

- "לגאסי 91 זה האוטו הכי אמין שהיה לי"

- "אבל בשנה שהוא היה אצלך, החלפת מנוע וגיר"

- "אוטו ישן, מה אתה רוצה"

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אה הזכרת לי איזה נהג מונית שפעם הסיע אותי לבן גוריון, ובדרך סיפור על חבר שהיה לו רכב גרמני כלשהו (כנראה גם מרצדס):

"הגרמנים הם הכי אמינים, אבל חייבים ללכת לפי הורואת היצרן בדיוק. היה לו איזה חלק שהיה צריך להחליף אחרי 50,000 קמ בדיוק והוא לא עשה את זה. ואז נהרס לו האוטו לחלוטין ולא הצליחו לתקן".

נשמע כמובן כמו סיפור אמין במיוחד, על האמינות הגרמנית.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

עובד בפנצריה: ״למה שמת את המגנזיום הזה? הברגים לא יושבים טוב על האוטו״

אני: ״זה מקורי של הדגם...״ (קסארה אקסלוסיב)

קונה בדואי שהתענין בפיגו של חברה שלי: ״זה לא טוב, צריך לשים קרם שיזוף״ (הצבע בגג בפיגו שרוף)

״כל הצרפתיות חרא, תקנה רק יפני״ ציטוט של כמות רבה של אנשים שבזכותם אני נהנה מרכבים טובים במחיר נמוך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חדש מעכשיו:

שנת 91 זה ישירות לגריסה וגם זה רק אם הוא מסוגל לנסוע עד הגריסה

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
באוטו, המדחס תמיד עובד באותה עוצמה, עם הסיבובים של המנוע.

מה שאתה משנה שם ב1,2,3 זה רק המאוורר של המזגן, שגם לא משפיע אפילו ב%1 על צריכת הדלק, רק על כמה שאתה מעוצבן מזה שחם לך.

רוצה לומר שאתה נוסע בקיץ על העוצמה הכי גבוהה עד שהרכב מתקרר וזה שווה ערך לדלק שמתבזבז של אדם שנוסע קבוע על עוצמה 1 ?

פורסם

יציאה של חבר על וואגיות לפני מספר שנים:

החבר: "קוראים להן 20VT כי הן 2 ליטר טורבו".

אותו חבר לאחר שראה כיסוי מנוע של A3 1.8 עם הכיתוב 5V:

"אחי זה וי 5 בוודאות".

והדבר הכי מטמטם ששמעתי עד היום:

"יש לי באוטו פורק מכני, הוא מחובר בידית לדוושת גז, בגלל זה כשאני עוזב את הגז יש פריקה, הפורק נפתח בגלל הידית שזזה":roll: :roll:

MX-5 NC

פורסם

"על מה אתה מדבר ברכב הנעה קדמית אין שום דיפרנציאל"

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...