Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

הבהרה מראש - פוסט זה אינו גזעני, לא בא להפלות אף דת\עדה\אדם\חיה ושאר הסוגים אבל ראוי לציין היכן המקום שזה קרה.

אני גר בחיפה, ממש לפני כחצי שעה עברתי עם רכבי בשכונת הדר היישר אל איזור קיבוץ גלויות\חליסה, למי שלא מהאזור - אזור זה ידוע בכך שגרים בו 99% מבני דודינו וכן גם הילד מהמשך הסיפור - הוא בן דודינו(לא שאלתי אותו, אבל מבינים לבד).

בעוד שאני נוסע אחרי מסחרית לבנה (סוג של קנגו, לא רלוונטי), פתאום מהצד ילד כבן 12-15 רץ לכיוון הקנגו ואז לכיווני מכיוון המדרכה אל הכביש עם אקדח ביד! (לא הבחנתי אם זה אמיתי או לא, בקושי הבחנתי בילד כי הייתי מרוכז בתנועה) , הסטתי את המבט אליו , חזרה לכביש, אחרי רבע שניה קלטתי מה זה רץ אלי ומה יש לו ביד ושוב את המבט אליו, הפעם הוא פשוט נעמד וכאילו "כיוון" עם מבט מרוכז\עצבני בעיניים.

בזמן שהוא "מרוכז ומכוון" חלפתי על פניו באותה המהירות שהייתי קודם ללא האצה\האטה, המשכתי לנסוע אחרי הקנגו ממקודם בעוד שאני עוקב אחריו במראה, לשניה הסתכלתי חזרה לכביש ופתאום אני רואה חפץ יחסית גדול ועגול (הייתי אומר כגודל של כדור טניס) בצבע ירוק כהה\שחור נזרק לכביש, פספס את הקנגו ונחת על הכביש, קפץ! חזרה לגובה ושניה אחרי זה שמעתי בום!

לפי המכה הבנתי שזה פגע לי בגג, לא עצרתי או התכונתי לעצור לראות מה הלך שם, אחרי הילד המטורלל מקודם ועכשיו הדבר הזה על הגג שלי, המשכתי כחצי קילומטר ועצרתי בצד.

הדבר הזה בהחלט השאיר לי שקע על הגג + כמה שריטות יפות.

מה קיבינימאט הלך שם?!

מצטער על האיכות של התמונות, גם לא תפסתי את המכה בתמונה הראשונה במרכז התמונה כי היה שמש ולא ראיתי מה צילמתי.

כן אני יודע הרכב מלוכלך, לא היה לי זמן לשטוף.

*לא מצליח להעלות תמונות , כותב FAILD משום מה.

פורסם

סיפור מוזר מאוד.

בהתחלה חשבתי שזה אבן שזרקו על המכונית אבל אחרי שכתבת שזה קפץ על הכביש וחזר אליך ושזה בצבע ירוק זה לא אבן.

לא הצלחת לזהות מה זה?

פורסם

אז רגע, יש קשר בין הילד והאקדח לבין החפץ שנזרק?

אם זה משהו שפגע וקפץ מהכביש עד לגובה של יותר מגובה הרכב,

זה כנראה משהו גמיש או קל יחסית. זה לא נשמע כמו אבן.

תמוה איך הוא הצליח להשאיר שקע ולגרום שריטות.

סיפור די הזוי.

פורסם

גם לי היה סיפור דומה שבוע שעבר. ליד אחד הכפרים ירו ברכב שלי זיקוק שהתפוצץ ממש לידי. כאשר עברתי מקום הזה שמעתי עוד הרבה פיצוצים כאלה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בוא אני אספר לך סיפור מאוד דומה:

חורף 95', סיור יום שיגרתי בקלקיליה עם גפ"ס (הדגם שטחים: גג פוליקרבונט).

נהג מילואמיניק, מפקד הסיור, (דני) סמל מחלקה וסחבק כאיש צוות אחורי.

גם ככה התנועה במרכז העיר היא לא בדיוק האוטובאן אבל יחסית סביר. לפתע, ילד בין 10-12 חוצה את הכביש עם חמור.

כמובן נאלצנו מראש להאיט, רק שמשום מה הוא הגיע לאמצע הנתיב ולא המשיך את החצייה כי ":החמור עושה לא בעיות".

כשהגפ"ס הגיע לעצירה מוחלטת, שמענו שלושתנו, רעש של משהו נופל.

בוא נגיד ככה, יצאת בזול עם נפצים וחבורת ילדים משועממים בחופש הגדול.

האמן לי, שמכונת כביסה מקומה שלישית זה הרבה פחות סימפטי.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם
אז רגע, יש קשר בין הילד והאקדח לבין החפץ שנזרק?

אם זה משהו שפגע וקפץ מהכביש עד לגובה של יותר מגובה הרכב,

זה כנראה משהו גמיש או קל יחסית. זה לא נשמע כמו אבן.

תמוה איך הוא הצליח להשאיר שקע ולגרום שריטות.

סיפור די הזוי.

מה דעתך על כדור טניס עם נפץ רציני בפנים?

כבר חתמתי...

פורסם

בתור אחד שמכיר את האזורים האלה בטח ילד משועמם שרצה לראות מה יקרה .

בכלל באזור הזה יש בלאגן אנשים חוצים את הכביש מצד לצד לא מסתכלים ולא מעניין אותם.

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
בוא אני אספר לך סיפור מאוד דומה:

חורף 95', סיור יום שיגרתי בקלקיליה עם גפ"ס (הדגם שטחים: גג פוליקרבונט).

נהג מילואמיניק, מפקד הסיור, (דני) סמל מחלקה וסחבק כאיש צוות אחורי.

גם ככה התנועה במרכז העיר היא לא בדיוק האוטובאן אבל יחסית סביר. לפתע, ילד בין 10-12 חוצה את הכביש עם חמור.

כמובן נאלצנו מראש להאיט, רק שמשום מה הוא הגיע לאמצע הנתיב ולא המשיך את החצייה כי ":החמור עושה לא בעיות".

כשהגפ"ס הגיע לעצירה מוחלטת, שמענו שלושתנו, רעש של משהו נופל.

בוא נגיד ככה, יצאת בזול עם נפצים וחבורת ילדים משועממים בחופש הגדול.

האמן לי, שמכונת כביסה מקומה שלישית זה הרבה פחות סימפטי.

זרקו עליכם מכונת כביסה?

מאוד מקווה שהם החטיאו.

• תוכן חדש...