Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק הערב אני חוזר מהעבודה ואיזה ילד חופש גדול אידיוט רץ אלי באמצע הכביש עם תפוחי עץ ופשוט מעיף אותם על האוטו אחד אחרי השני...:shock::shock:

קיבל שטיפה רצינית ושקלתי אם להזמין את השיטור האיזורי. בסוף בגלל שלא גרם נזק ובכה בהיסטריה ויתרתי לו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
איך מכניסים נפץ לכדור טניס מבלי להרוס את הכדור???

אני שואל ברצינות.

לידע כללי, אם אתה רוצה לגרום לכדור טניס להפוך לכדור אש, תעשה בו חריץ ותמלא אותו עד אפס מקום בראשי גפרורים. צריך הרבה סבלנות לשבת ולחתוך לאיזה פאקט וחצי של גפרורים את הראשים. כשתזרוק אותו והוא יפגע במשהו הוא יתלקח מעצמו בשניה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה לא מובן מאליו?

ילד מהעם האויב כיוון וירה לכיוונך בעזרת BB Gun (אין אפשרות ללינק אבל שיהיה) כי הוא רצה להרגיש איך זה להיות קדוש מאגניב כמו האחים הגדולים שלו.

אישית אני לא מבין איך קלטת שמישהו מכוון אליך נשק, לא קלטת אם זה ילד או לא ילד - והמשכת בנסיעה רגילה. אני הייתי לוחץ על הגז עד הסוף במטרה לברוח, או לדרוס, בהתאם לסיטואציה.

אגב, אם הכדור היה פוגע לך ישירות בשמשה, בהנחה שהיית נוסע מספיק מהר - הוא היה יכול לעבור דרך השמשה ולפצוע אותך כהוגן, או גרוע מכך, במקרה קיצון. כדורי BB הם מסוכנים.

.I'm very super famous

פורסם

Home made granade

(זה אפילו מתחרז) ומסקרן אותי לדעת מאיפה שמעת על זה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא מתפוצץ, רק מתלקח.

אני מכיר כל מיני שטויות כאלה, יש לי חולשה ללהבות ופיצוצים :-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זה לא מתפוצץ, רק מתלקח.

אני מכיר כל מיני שטויות כאלה, יש לי חולשה ללהבות ופיצוצים :-)

הניידת מהבחור למעלה בדרך אליך אחרי שהם הבינו שהוא לא מתמצא. :D

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...