Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי מצבר דיי ישן , בזמן האחרון הוא עושה לי בעיות , נראה לי שהאלטרנטור התקלקל ולא מטעין לי אותו כי כשאני מטעין אותו כמה דקות מרכב אחר , הוא עובד כמו שעון , ואפילו אחרי כמה שעות של מנוחה הרכב מניע .

אבל כאשר אני משאיר את הרכב יותר מיום ללא מגע ומניע בבוקר המצבר חלש מאוד והרכב לא מניע.

מה עלי לעשות? ( הרכב מאזדה 323F פנסים נפתחים מודל 93)

לגבי טסט לרכב כול חצי שנה שמעתי מחבר שצריך ביטוח חובה , איפה אני יכול לעשות ביטוח יומי רק בשביל להגיש את הטפסים לטסטר שיחתום לי על הטסט .

תודה עומר.

פורסם

נתחיל מהסוף להתחלה....

אסור בהחלט לנוע או להיות בלי ביטוח "חובה". זאת גם עבירה פלילית וגם סיכון גדול. שתבין שאפילו שהרכב שלך חונה ואתה בכלל בבית אפילו יושן... ומספיק שילד עבר עם האופניים שלו ליד הרכב ופגע בו ונפל... תובעים את הביטוח חובה שלך... אז תשקול שוב.

דבר שני, בעניין המצבר-טעינה: עושה רושם שהמצבר פגום. הכי טוב שתיגש לחשמלאי שיבדוק מצבר+טעינה.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

חבריקו אני כולה נער בצבא בן 19 אין טעם לצאת עלי "שמעת מחבר" אני לומד וישן לי עוד הרבה ללמוד אז במקום להגיב תגובות שלא עוזרות אולי תעזור? ואיפה אפשר לבדוק מצבר טעינה באזור אור עקיבא קיסריה?

תודה לעוזרים.

וכמה עולה ביטוח חובה אם אפשר לזרוק מחירים אני אשמח

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי המצבר שלך פגום וצריך להחליף. מה התאריך שכתוב על המצבר?

היתה לי בדיוק אותה בעיה והחלפת המצבר פתרה את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

כפי שנאמר חייב ביטוח חובה..

מכמה אנשים פה שמעתי שאפשר לעשות ביטוח ליום.. שזה יעלה לך קצת יותר אבל יתן לך חלון לעשות את הטסט

תריץ חיפוש בפורום בנוגע לנושא זה..

• תוכן חדש...