Jump to content

marmar7

  • הודעות

    31
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי marmar7

  1. marmar7

    קורס מכונאי רכב

    אז בעצם אתה אומר יש שני ספרים . אתה תוכל לצרף תמונה שלהם אותי או היכן ניתן להשיג אותם? ולגבי ספרים נוספים מישהו?
  2. שלום חשבתי להתחיל קורס מכונאי רכב . קראתי קצת על הנושא אשמח לפירוט מה לומדים בקורס , כמה זמן ? ואיזה מבחנים נדרשים לעבור. אשמח להחכים בנושא לפני התחלת הקורס ובשל כך אצטרך המלצה על ספרים מוכרים . אגב יש לי מאזדה בחנייה ללא רדיאטור אז נראה לי שאקח אותה פרוייקט . מבטיח לעדכן (;
  3. אחלה סיקורנ, עזרת מאוד . עכשיו ההתלבטוץ הורגת חחח
  4. א) אני שואל אם היה שווה! ב) אני שואל מה לעשות עם הרכב שנותר .
  5. סוחרי פירוק רוצים הכי הרבה 400 שקל זה מחיר בדיחה , מעדיף למכור קצת פה קצת שם
  6. הבנאדם לא רוצה את שאר הרכב מפני שזה לא אותו הדגם . אצלי קרבורטור אצלו הזרקה . בקיתור מתקשרים כול פעם רוצים לקנות את האכב שלם ואני מציע 1200 סביר לא?
  7. היום מישהו הציע לי הצעה נכבדה . 1200 שח והוא לוקח מה שבאלו ברכב שלי . ( מאזדה 323f פנסים נפתחים מודל 93 ) מחירון בקושי 3 אלף בסוף הוא לקח פלסטיקה לסוגייה ורדיאטור . ( ניסה לקחת מדחס אך לא הייתה לו גישה) בחור על הכיפק . השאלה שלי אם היה שווה ב 1200 מה שהוא לקח . ועוד שאלה מה לעשות עם הרכב עכשיו? להשאיר ת׳רשיונות אצלי ? למכור אותו לברזל? ולבטל רישיונות. או למכור חלק חלק ברכב שייצא לי יותר רווחי. אשמח להתייעצות עמכם תודה לעונים!
  8. marmar7

    הקפאת רישיון רכב

    מישהו?
  9. שלום הפאתי רישיון רכב : מאזדה מודל 93 . רציתי לדעת מה ההשלכות לכך מה המחירים שאצטרך לשלם במידה ואחזיר את הרכב לכביש. האם אני יכול למכור אותו בזמן שהרשיון רכב מוקפא... תודה עומר.
  10. תודה במקרה שלי הבנתי שאני צריך טסט כול חצי שנה ( מודל 93) לגבי הקפאת רישיון תוכל להרחיב לי טיפה ?
  11. מישהו בבקשה יכול להסביר לי תהליכי טסט ואילו טפסים צריך להגיש? עלויות אגרה באופנוע וברכב. ביטוחים למיניהם ? הכול מהכול . יתרונות וחסרונות אודה לו מאוד
  12. המינוס זז בחופשיות אחרי ניקוי קורוזייה רצינית. איך בודקים טעינת אלטרנטור?
  13. המצבר מ2004 חודש ב 2011 והוא מתרוקן תוך כמה שעות
  14. אם המצבר לא מחובר טוב לרכב . כלומר התופסן של המינוס {במקרה שלי} קצת משוחרר יכולה להיות בעייה בטעינתו? ולכן הוא מת לי אחרי כמה שעות? תודה לעוזרים
  15. 2004 הוא מאוד ישן . ועלויות של מצברים 55 אמפר אם אפשר בבקשה. ואם אחליף ל60 אמפר יש עדיפות לכך ?
  16. חבריקו אני כולה נער בצבא בן 19 אין טעם לצאת עלי "שמעת מחבר" אני לומד וישן לי עוד הרבה ללמוד אז במקום להגיב תגובות שלא עוזרות אולי תעזור? ואיפה אפשר לבדוק מצבר טעינה באזור אור עקיבא קיסריה? תודה לעוזרים. וכמה עולה ביטוח חובה אם אפשר לזרוק מחירים אני אשמח
  17. שלום יש לי מצבר דיי ישן , בזמן האחרון הוא עושה לי בעיות , נראה לי שהאלטרנטור התקלקל ולא מטעין לי אותו כי כשאני מטעין אותו כמה דקות מרכב אחר , הוא עובד כמו שעון , ואפילו אחרי כמה שעות של מנוחה הרכב מניע . אבל כאשר אני משאיר את הרכב יותר מיום ללא מגע ומניע בבוקר המצבר חלש מאוד והרכב לא מניע. מה עלי לעשות? ( הרכב מאזדה 323F פנסים נפתחים מודל 93) לגבי טסט לרכב כול חצי שנה שמעתי מחבר שצריך ביטוח חובה , איפה אני יכול לעשות ביטוח יומי רק בשביל להגיש את הטפסים לטסטר שיחתום לי על הטסט . תודה עומר.
  18. שלום שמי עומר , אני בן 18 וחצי , יש ברשותי רכב מזדה 323F שנת 1993 עם הפנסים הנפתחים ברצוני לקבל ייעוץ והכוונה במספר נושאים : [חשוב באזור המרכז כלומר: חדרה והסביבה] א) צבע ופחחות . ב)העברת הפנסים לאורות החנייה כלומר שהפנס עצמו יהיה במקום הפנס הנפתח , ראיתי מישהו שעשה זאת אבל הוא נעלם. ג) ייעוץ בנושא מערכות שמע , לא כול כך הבנתי את הקטע עם הוואט לסאבים. תודה עומר.
  19. שלום שמי עומר ישלי רכב מאזדה 323F שנת 93 מחפש לעשות יישור קו במוסך שלא גונבים אני מתכוון שלא שוחטים במחירים ושאפשר לסמוך על הבנאדם שהוא מקצועי תודה
  20. עלויות בערך אתה יודע?
  21. מה זה אומר ? , מה צריך לעשות? עלויות? אם תוכל לעזור לי ולתת לי קצת פרטים אשמח מאוד ..
  22. שלום שמי עומר, ישלי רכב מאזדה 323F שנתן 93 הרכב עבר 163אלף ק"מ. וכול פעם שאני לוחץ על הקלאצ הרכב טיפה שורק , אין לי מושג מה זה אשמח לעזרה ועל הדרך אם מישהו יכול לקשר אותי לפחח וצבאי קומבינה באזור חדרה והסביבה חבר דיבר איתי ואמר לי שעשו לו במחיר שחיטות של 1200 שקל כול האוטו פח וצבע ויצא לו דווקא די טוב ממש אהבתי .. תודה לעונים.. שים לב לכותרת השירשור, שנערכה בהתאם לכללים. עוד אזהרה אחת ואתה נכנס למעקב הודעות.
  23. marmar7

    צביעה

    ********* תעשה צלצול זריז או משהו אני לא רוצה שיטרידו אותי תודה עידן [נערך לצורך הימנעות מהטרדות ]
  24. שלום לכולם אולי אוכל לקבל המלצה לצביעת רכב באזור חדרה אפשר גם בשטחים או משהו מחפש משהו זול , איכות בינונית כמו כן גם מחפש חנות של שטויות שאפשר להוסיף לרכב כמו שטיחונים , ידיות , ניקלים וכאלה תודה..
  25. מזאת אומרת יישור קו ? כמה זה עולה? ואיפה עושים את זה? אני יכול לעשות את זה עצמאית?
×
×
  • תוכן חדש...