Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי את הפלסטלינה הזאת

http://www.vixdetailing.co.il/index.php?option=com_mijoshop&Itemid=101&route=product/product&page=3&manufacturer_id=11&product_id=54

פעם ראשונה שהשתמשתי בה יחד עם חומר הסיבוך היעודי של דודו גו׳ס, היא עשתה עבודה מצויינת.

בשימוש השני, חתיכות מה פלסטלינה נפרדו ונדבקו על צבע הרכב,

מה הסיפור? האם זה מוצר שנועד להיות חד - פעמי?

פורסם

אין פלסטלינה שנועדה לשימוש חד פעמי, לא הזולות ולא היקרות.

במקרה שלך מדובר במותג רציני וכנראה שהמוצר איכותי (לא מכיר אותו באופן אישי).

הסיבות היחידות שאני יכול לחשוב עליהן שיביאו פלסטלינה למצב כזה היא רכב נוראי ומטונף, החתיכת פלסטלינה ספגה לתוכה כלכך הרבה זוהמה שלבסוף היא מתפרקת (מההיכרות שלי זה מתרחש לאחר 2-6 שימושים אבל מעולם לא ניקיתי בעזרתה רכב ממש מטונף)

המקרה שתארתי לא מגיע מארץ הפטנזיות והרבה רכבים שלא שמרו עליהם בהחלט יכולים להביא למצב שהפלסטלינה מתפרקת מהר.

סיבה נוספת היא פלסטלינה במגע עם חומרים מסויימים שעלולים להזיק.

צרף תמונות במידה ויש לך של תהליך העבודה ושל הפלסטלינה בטיפול האחרון. האם עבדת עם חתיכה שלמה? חתכת לחתיכות?

מהתיאור שלך ניתן להבין שכל הפלסטלינה התפרקה, במידה וזה אכן המצב אז לא כך עובדים עם פלסטלינה (רצוי תמיד לחתוך לרבעים).

אבל אם נניח כן עבדת עם חתיכה של 240גרם אזי אין סיכוי שהיא תתפרק לעניות דעתי.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

קרה לי פעם שהפלסטלינה התפרקה כי לא לשתי אותה מספיק (חתכתי אותה וה"פצע" היה פתוח עדיין [זה התיאור הכי טוב שיש לי])

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אני יכול לחשוב על עוד סיבה:

שימוש על פח לוהט.

+1

לזה בעיקר התכוונתי כאשר אמרתי פלסטלינה במגע עם חומרים מסויימים שעלולים להזיק (פח לוהט, נפילה לרצפה, חומרי ניקוי כאלו ואחרים, אכסון במקום בעייתי כמו תא המטען וכו')

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

פלסטלינה טובה לא מתפוררת,גם אחרי כמה וכמה שימושים.

אני בכלל לא מבין למה לשלם מחיר כזה גבוה על פלסטלינה? מה היא עושה

טוב יותר מזולות ממנה.

יש לי כמה זולות שגם אחרי כמה שנים לא מתפוררות-בלי קשר שהם לא יעילות אפילו מזיקות. (מלאות בחול/לכלוך)

פורסם
פלסטלינה טובה לא מתפוררת,גם אחרי כמה וכמה שימושים.

אני בכלל לא מבין למה לשלם מחיר כזה גבוה על פלסטלינה? מה היא עושה

טוב יותר מזולות ממנה.

יש לי כמה זולות שגם אחרי כמה שנים לא מתפוררות-בלי קשר שהם לא יעילות אפילו מזיקות. (מלאות בחול/לכלוך)

ומה הרמקול בתמונה שלך עושה יותר טוב מרמקולים ברבע מחיר:lol:

אז את התשובה אתה כנראה כבר מבין ( עוד קצת יותר טוב בהרבה יותר כסף)

פורסם
אין פלסטלינה שנועדה לשימוש חד פעמי, לא הזולות ולא היקרות.

במקרה שלך מדובר במותג רציני וכנראה שהמוצר איכותי (לא מכיר אותו באופן אישי).

הסיבות היחידות שאני יכול לחשוב עליהן שיביאו פלסטלינה למצב כזה היא רכב נוראי ומטונף, החתיכת פלסטלינה ספגה לתוכה כלכך הרבה זוהמה שלבסוף היא מתפרקת (מההיכרות שלי זה מתרחש לאחר 2-6 שימושים אבל מעולם לא ניקיתי בעזרתה רכב ממש מטונף)

המקרה שתארתי לא מגיע מארץ הפטנזיות והרבה רכבים שלא שמרו עליהם בהחלט יכולים להביא למצב שהפלסטלינה מתפרקת מהר.

סיבה נוספת היא פלסטלינה במגע עם חומרים מסויימים שעלולים להזיק.

צרף תמונות במידה ויש לך של תהליך העבודה ושל הפלסטלינה בטיפול האחרון. האם עבדת עם חתיכה שלמה? חתכת לחתיכות?

מהתיאור שלך ניתן להבין שכל הפלסטלינה התפרקה, במידה וזה אכן המצב אז לא כך עובדים עם פלסטלינה (רצוי תמיד לחתוך לרבעים).

אבל אם נניח כן עבדת עם חתיכה של 240גרם אזי אין סיכוי שהיא תתפרק לעניות דעתי.

החבילה באה כשהיא מחולקת ל 3 חתיכות של. 80 גרם כל אחת.

לא השתמשתי על פח לוהט, אלא על רכב שעבר שטיפה וללא ניגוב.

פורסם

פלסטלינה של מגווירס התפוררה לי אחרי 2 שימושים.

פלסטלינה של 3M ב5 דולר מאיביי אחרי 5 שימושים ולא מראה סימני התעייפות.

פורסם

מוזר, לא זוכר שנתקלתי במקרה כזה.

פורסם

כמו שציינו למעלה 3M ב 5 דולר

אפילו קארפלן לא מראה סימני עייפות אחרי 6 (אולי יותר) יישומים על רכבים שונים

כולל פינוק מהיר של איזה שכן סקרן.

פורסם
באיזה מקרה ?

(שלי ? אני לא יודע אם זאת הסיבה, סתם ניחשתי)

במקרה של איצו, פלסטלינה איכותית, חתיכה של 80 גרם (זו חתיכה יפה) שמתפרקת לאחר פעם אחת.

פורסם

הדיעה הרווחת היא שעם חברת בוטיק שלכל הדיעות מייצרת מוצרים איכותיים מאוד, אכן אין שום סיכוי שבעולם שייצרו מוצר שיהיה עם דפקט....כך שהאשמה היא על המשתמש בלבד.

ואוח כמה שאני טועה, כשאני חושב על הכפפה של CG שנקרעה לי בטבילה הראשונה במים....

אז הכל יכול להיות, אסור לשלול גם אפשרות שהמוצר היה פגום.

כל מוצר שאתה מתנסה איתו מתווסף לרשימה שאתה יוצר לעצמך של מוצרים שתמשיך לרכוש בעתיד, תתמיד לרכוש מה שעובד אצלך ומה שלא תרגיש שיש סיכוי שיתפורר לך.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...