Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים אני צריך המלצה טיפים ממכם לגבי רכישה מיתלבט בין 2 רכבים הודנה סיוויק 2005 מול פולקסווגן פולו 2003. להלן הפרטים של כל אחד מהרכבים :

פולקסווגן פולו 2003

Comfortline אוט' 1.4 (75 כ''ס)

מנוע : בנזין

יד : ראשונה בעלות פרטית

ק"מ : 115000

מחיר : 24000

הודנה סיוויק 2005

LS אוט' 1.6 ( 110 כ"ס )

מנוע בנזין

יד : שנייה בעלות פרטית

ק"מ : 220000

מחיר : 25000

בהנחה ששתי הרכבים מטופלים במצב טוב ללא תאונות על איזה רכב הייתם ממליצים ?

פורסם

ההונדה לפי הק"מ היתה כנראה ביד הראשונה בבעלות ליסינג/השכרה,המחיר הנדרש מעיד על כך,רכב שמור ופרטי נסחר בלפחות 40% יותר- הייתי מתרחק במקרה הזה ומעדיף את הפולו או מחפש הונדה שמורה יותר בידיעה שתצטרך להגדיל את התקציב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני רק אציין שהדרישה העיקרית של פותח השרשור היא אמינות ומחירים סבירים בטיפולים. כל השאר פחות קריטי.

ועל הדרך מקפיץ :-D

פורסם

תראה, לי יש סיוויק 2006 (צורה ישנה) שלצורך העניין זה בדיוק אותו הרכב של השנה שציינת (כלומר, השנה האחרונה לפני שהסיוויק קיבלה מראה חדש) ואין לי מילה אחת רעה להגיד עליו. משפחתית סטנדרטית ואמינה, טיפולים בזמן = תדלק וסע! אל תצפה לביצועים גבוהים כי בכל זאת מדובר במנוע 1.6 סמ"ק, אבל בהנחה שהרכב טופל במוסכים בזמן - אין לך בכלל מה להתלבט.

אגב, LS זו רמת הגימור הנמוכה ביותר. גם שלי כזאת. זה לא אומר כלום. רק שתדע.

לגבי פולקסווגן: אין לי מושג ברכבים גרמניים ולכן לא אחנטרש אותך.

בהצלחה.

פורסם

בהנחה ששאר המכלולים והמרכב בסדר גמור.

נראה שהפולו עברה פחות שחיקה,

יצא לי לנסוע כמה פעמים על הפולו גם בנזין וגם דיזל ,מאוד יציבה ומרכב טוב,חלפים וטיפולים יקרים קצת.

הסיויק קצת יותר זריזה אבל לפני הנתונים שהבאת נראת יותר שחוקה.

השנתון אצלי לא משחק,אני בעד ללכת על רכב שיותר שמור ועבר פחות שחיקה מה גם שהאינטריור של הפולו נעים ואיכותי.

בלי בדיקה לא לקנות.

בהצלחה.

פורסם

קראתי פה בזמנו על כמה "מחלות" שיש לפולו...

===========================================================================

ברכב הזה ידועות מחלות כמו :

1-גיר אוטומטי רגיש שנהרס בסביבות 100K לפעמים אפילו פחות וזה כתוצאה מקולר יחיד קטן שאמור לקררר בין היתר גם את שמן הגיר, הפיתרון הוא לשים בזמן קולר שמיועד רק לגיר.

2-ידוע לי שבגולף יש מחשב בעייתי תבדוק עם גם בפולו.

3-פלסטיקה שנוטה להשבר ולהתקלף בעיקר מתגים של החלונות חשמל.

4-צינורות מים שנוטים להיסדק/להתפוצץ ולהיקרע.

5- "חלונות נופלים" כמו שאמרו מעלי.

6- והמחלה הכי ידועה זה הנורת מנוע הצהובה של הצ'ק אנג'ן שנידלקת מכל שטות בעיקר כתוצאה מחיישן למדה שיש לו גם נטייה לשבוק חיים, יש מיקרים שהבעייה היא בממיר הקטליטי.

===========================================================================

אשמח לתגובות בנושא

• תוכן חדש...