Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הייתי מעוניין לדעת אם קיים רכבים מיני שיש להם חמישה כוכבי בטיחות ...

לא סופר-מיני .. רק רכבים כמו אלטו , סי 1 וכו .....

תודה וערב טוב

פורסם

יש לך את הסקודה citigo ואת הפיאט 500 , אבל צריך לבדוק כמובן איזה גרסאות הביאו לארץ.

הסקודה אני יודע מגיע עם 4 כריות אוויר ודומה לגרסה שנבדקה בncap.

פורסם

ממה שזכור לי, 5 כוכבי בטיחות לסיאט מיי, סקודה סיטיגו, פיאט 500 ואולי קיה פיקנטו.

C1\ טויטה אייגו קיבלו 3 כוכבים, על אלטו אני אפילו לא רוצה להרחיב.

בכל מקרה לא מדובר כאן על סודות גרעין והמידע זמין לכל באתר NCAP:

http://www.euroncap.com/home.aspx

* יש לבדוק תחת קלאס סופרמיני.

פורסם
ממה שזכור לי, 5 כוכבי בטיחות לסיאט מיי, סקודה סיטיגו, פיאט 500 ואולי קיה פיקנטו.

C1\ טויטה אייגו קיבלו 3 כוכבים, על אלטו אני אפילו לא רוצה להרחיב.

בכל מקרה לא מדובר כאן על סודות גרעין והמידע זמין לכל באתר NCAP:

http://www.euroncap.com/home.aspx

* יש לבדוק תחת קלאס סופרמיני.

כן יש לפיקנטו

הרכב עם שש כריות אוויר והמון רכיבי בטיחות

פורסם
כן יש לפיקנטו

הרכב עם שש כריות אוויר והמון רכיבי בטיחות

לפיקנטו דווקא יש 4 כוכבי בטיחות:

http://www.euroncap.com/results/kia/picanto/2011/442.aspx

צריך לזכור כמה דברים:

1. המכוניות הנבחנות ב-Euro NCAP נבחנות עם ציוד הבטיחות הבסיסי ביותר שניתן לקנות אותן. דהיינו, אם הרכב נמכר עם 4 כריות אויר וללא בקרת יציבות כך הוא יבחן וידורג. בארץ המכונית יכולה להמכר עם ציוד תקני שונה ולכן לא בטוח שציון הבטיחות רלוונטי לגביה.

2. חלק מציון הכוכבים מותנה לא בבטיחות עצמה אלא בקיומם של כל מיני עזרים כמו זמזם שמתריע על אי חגירת חגורת בטיחות, קיום מגביל מהירות ועוד.

3. ציוני הבטיחות הם יחסיים לאותה קבוצה. לרוב מכונית קטנה יותר, גם אם יש לה 5 כוכבים, תהיה בטוחה פחות ממכונית גדולה עם ציון דומה. בתנאי שהן בגיל דומה.

4. תמיד כדאי להעדיף, מבחינה בטיחותית, את המכונית המודרנית ביותר. זאת אומרת המכונית שהדגם שלה הוא החדש ביותר. מסיבה זאת, בין היתר, המיי, סיטיגו עדיפים על ה-107, C1.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

פיקאנטו קיבלה 4 כוכבי בטיחות כי היא נבחנה ללא ESP (או ESC).

במבחן עצמו הם מציינים שברכבים עם ESP, הציון הוא חמישה כוכבים, מאחר וכל הרכבים מיובאים לישראל רק אם מותקן בהם ESP, ברור שהפיקאנטו הישראליות הן בעלות חמישה כוכבי בטיחות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...