Jump to content

igork

  • הודעות

    39
  • כאן מאז:

הנקודות של igork

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. אוקי פניתי לשלומי (דיטיילר ) והוא השאיר לי מספר טלפון, אתקשר אליו מחר תודה רבה
  2. אני מראשון לציון, איפה אוכל לראות דיטיילרים מומלצים מהאיזור?
  3. שלום חברים לפני כשבוע מישהו זרק ביצה על גג הרכב, מאז היא הספיקה להתייבש, סקוץ' ונוזל כלים לא מוריד את הכתם ואפילו עם סכין לגרד כמעט בלתי אפשרי, למישהו מכאן יש עצה איזה חומר אני יכול להשתמש מבלי להרוס את הצבע ? תודה רבה
  4. אם תמתחי את התקציב ל40,000 תמצאי את הניסאן טידה, משפחתית סופר חסכונית (יחסית למשפחתית אוטו') עם תיקונים לא יקרים . וממש מתאימה לדרישות שלך לדעתי.
  5. עד כמה האוטו רועד ? ממש קשה לנהוג?
  6. igork

    פיאט קופה 16v - שיקום

    האוטו פשוט יפייפה! שאלה, היה לך רקע במכונאות לפני שהתחלתה את השיקומים?
  7. כנראה בעיותיך עם הרכב לא ייגמרו בשתי תקלות בלבד,אז אצטרף לשאלה למה להיכנס לצרה הזאת?
  8. באמת מבחינתי החישני רוורס האלה מיותרים רכב כזה קטן ואני נהג ממש טוב אבקש לוותר, השאלה האמיתית היא האם זה יוריד לי במחיר?
  9. נכון יותר זולה אך עם מושבים אחוריים שאינם מתקפלים וכסא שלא מתכוונן לגובה שני הדברים האלה דיי חשובים לי והם נמצאים בסקודה.
  10. נכון, בתוספת תשלום של 11,000 ש"ח.
  11. שלום לחבריי לפורום היום בצהריים מיד אחרי שחזרתי ממילואים רצתי לאולם התצוגה של סקודה בראשון לציון, שמתי עין על הסיטי גו ולא רציתי לפספס את המבצע המיוחד של צ'מפיון מוטורס. אני מדבר על הדגם הידני 60 כ"ס. לאחר דין ודברים והסבר קצר על הרכב קיבלתי הצעת מחיר כזאת: מחיר הרכב - 61507 ש"ח תוספת עבור צבע (כחול כהה) - 0.00 ש"ח בנזין מלא 35 ל' - 276 ש"ח עלוקה עם קודן- 690ש"ח חבילת איבזור(בלוטות' חיישני רוורס סטנד לטלפון ועוד משהושמנמיך את המוזיקה בזמן שמתקשרים אלי) - 2100 ש"ח אגרה למשרד הרישוי 1188 ש"ח הנחת מבצע ! .5290- סה"כ כולל מע"מ 60471 ש"ח הם מציינים שאת התוספות שציינתי מקבלים בחינם וזה כלול במחיר בזכות המבצע בלבד. מה אתם אומרים זה שווה ? מישהו קיבל מחיר טוב יותר מזה? כי אני לא כלכך התמקחתי על המחיר, זה רכב חדש ראשון שאני קונה והבנתי שצ'מפיון לא כלכך לחיצים.
  12. אז זהו פיאט לא מתכננים להכניס שום רכב אחר חוץ מה500, אמנם בכל מיני גרסאות אבל הם מסתמכים ושמים את כל הביצים שלהם בפיאט הקטנה הזו. לא תשמע אמריקני שמדבר על פונטו ולא על קובו .כי אסטרטגיית השיווק של הפיאט 500 מאוד חכמה ומאוד אגרסיבית. בסגמנט של המשפחתומטיות הקטנות הם בונים על הדודג' דארט אך המכירות שלה בינוניות לכל היותר.
  13. אני צופה עתיד וורוד לקונצרן כי הצליח לחדור לשוק ארה"ב חזק מאוד . קונצרן פיאט בונה על מכירות רק של ה500 הקטנה ובכל מיני גרסאות שמוצאות רק שם . fiatusa.com/en/2013/500e אתם צריכים להבין שהשוק הענק הזה שנקרא ארצות הברית לא היה זמין לפיאט ורק לא מזמן הם החליטו לחזור אליו . וביחד עם האיחוד של קרייזלר אני חושב שפיאט יראו רווחים נאים מאוד.
  14. היי ברשותי פונטו ספייס שנת 01 דגם ELX גיר אוטו', הרכב בסך הכל אמין , הוא די זריז וצריכת הדלק טובה 1ל12 ב70 עירוני 30 בין עירוני . הנסיעה מאוד נוחה , מצערת ניקיתי לפני חודש בערך וזה סידר בעיה מסוימת שהייתה לי. מעבר לזה באמת תחפש רכב עם ספר טיפולים סדיר ונוזל קירור מקורי.
  15. כן בהחלט , רק שהפעם הרכבים יהיו עם קילומטראז' אפסי והמוכרים יהיו יותר לחיצים וגמישים מהרגיל כי הרכב לא עלה להם שקל (למעט הסכום של הכניסה להגרלה כמובן).
×
×
  • תוכן חדש...