Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסיכום הכללי , אני כבר חודשיים מחפש רכב. עברתי כבר כול כך הרבה רכבים מכול המינים והצבעים, וכמעט כולם נבלות סרוחות עם מלאי סיפורי סבתא, וכמובן מחיר מחירון - כי הרכבים "בובה".

במהלך הזמן הזה כבר עברתי אבולוציה לא קטנה של רכבים- התחלתי עם פיזו 206 XS ויאריס ספורט - לא מצאתי רכבים שמורים, או שלא בסוף החיים שלהם. אח"כ עברתי לרכבים קטנים של תמורה לשקל כמו פיאט פונטו ספייס ויונדאי גטס, ומהר מאוד הבנתי שבקקה הזה אני לא נוגע. עכשיו בלית ברירה אני מסתכל על רכבים משפחתיים בחצי חשק כזה, כי לא בא לי לנסוע על רכבים שחצי מדינה נוסעת בהם.

מה אפשר לעשות?

יש לציין שאני לא מוכן להתפשר על בטיחות , וזה מוריד לי כמה אופציות חביבות לצערי.

פורסם

עצה מס' 1 לא להיות נעול על מודל מסוים, אלא להיות פתוח יותר.

בזמנו חיפשתי אוקטביה, לא מצאתי, התחלתי לחפש מאזדה 3 או קורולה, בסוף מצאתי אוקטביה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

מעבר לכך שצר לי לשמוע, אשמח לשמוע בהרחבה על איזה רכבים עברת ולמה פסלת אותם.

מה טווח המחירים שלך? ומה בדיוק אתה מחפש ברכב?

פורסם

גם אני התחלתי ככה לפני 4 חודשים בערך, רציתי רכב קטן וזול, בסוף עברתי לרנו מגאן מקרסו שאכזבו וסיימתי לפני שבועיים עם מאזדה 3 מאלבר ( :? ) בכמעט 20 אלף שקל יותר מהתקציב המקורי.

אבל הייתי חייב רכב ועכשיו והעדפתי כבר משהו שיגיע עם תיקון של כל הליקויים ובלי להסתבך עם מוכרים פרטיים.

יש לציין שחווית הרכישה בסך הכל הייתה חיובית, אבל אני לא מת על האוטו ובתוך שנה אני רואה את עצמי מבצע החלפה.

פורסם

הטווח שלי הוא עד 30 אלף(רצוי עד 25 בשביל שיהיה לי כסף בצד לכול מה שלא יהיה)

וואו להתחיל להרחיב על כול רכב שפסלתי ?

כמעט בכול הרכבים הידניים שנהגתי בהם, הקלאץ' היה גמור, או שהיו דברים מוזרים עם הגיר(ואני יודע לנהוג בצורה סבירה על ידני)

כול הרכבים הסמי ספורטיביים שנהגתי בהם, סבלו ממה שכתבתי בשורה הקודמת, ומירידה רצינית בהספק של המנוע( לא מעוניין ביאריס TS שמגיבה כמו מאזדה לאנטיס 1.6)

ובהתחלה עוד הייתי מסתכל על רכבים ללא ספר טיפולים, מה שהוכח כטעות כי ללא יוצא מין הכלל, בכול הרכבים שראיתי(סביבות ה-5-6) היה ניראה שמטפלים בהם לפי מצב רוח, וכמובן מטופלים ממיטב הסחורה סוג ז'.

פורסם

לצערנו אנו חיים במדינה בה שולטים עדרי הליסינג שלא ארחיב את הדיבור על איך רוב(לא כולם)הרכבים הללו ננהגים ומטופלים,החלק השני מתייחס לרכבו בתור חתיכת פח שצריכה לשרת אותו, והוא צריך להחזיק את הרכב במינימום השקעה,והחלק האחרון והמצומצם ביותר,מתייחס לרכב כמו שצריך ומטפל כמו שצריך.

מבין את התסכול שלך,אבל בסוף הסבלנות תשתלם ותמצא רכב מהחברה הטובים...:-D

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

צריך לחפש רכב בקטגוריה כזאת שיהיה במצב סביר.

ברור שכל הרכבים הסמי ספורטיביים יהיו קרועים במצב סופני: הרי נוהגים עליהם צעירים/ערסים וחושבים שזה רכב ספורט, אבל לטפל לא מטפלים בהתאם.

רכבים קטנים וזולים לרוב קונים תפרנים ולכן לא מטפלים, נוסעים עד שהרכב לא מת. מצב בהתאם.

משפחתיות: שוק הליסינג הרג אותן.

צריך לחפש בקטגוריות מיוחדות כמו רכבי דיזל שבהם נוסעים אנשים הרבה, אבל שומרים ומטפלים או לחפש מציאה יוצאת דופן: זה יכול לקחת שנה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יש לציין שאני לא מוכן להתפשר על בטיחות , וזה מוריד לי כמה אופציות חביבות לצערי.

206XS זה נקרא אצלך "לא מתפשר על בטיחות"?!

אתה ועוד איך מתפשר...

בו תהיה ריאלי, אתה קונה תחבורה, לא פאן, בתקציב הזה (אלא אם אתה באמת יודע לטפל ברכב ספורטיבי מזדקן).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קלאץ גמור איטנו סיבה לפסול רכב - פשוט יש לתמחר אות התיקון

רכב יד2 סביר שיהיו תיקונים על הפרק, קלאץ הוא חלק מהרוטינה

פורסם
206XS זה נקרא אצלך "לא מתפשר על בטיחות"?!

אתה ועוד איך מתפשר...

בו תהיה ריאלי, אתה קונה תחבורה, לא פאן, בתקציב הזה (אלא אם אתה באמת יודע לטפל ברכב ספורטיבי מזדקן).

אני לא טענתי משהו אחר... אני ממש לא מתיימר לקנות עכשיו רכב ספורט כי בתקציב הזה, זה לא ריאלי. מקסימום אני אצליח לקנות איזה רכב קצת יותר מעניין וזהו, לא יותר.

ובקשר לבטיחות, 4 כוכבי בטיחות זה אמנם לא שיא הבטיחות אבל זה יחסית סביר. ופחות מזה אני לא מעוניין.

תתחיל לפזול גם לקליאו ספורט, סוזוקי איגניס ספורט וכו.

איגניס ספורט זה רכב נחמד מאוד(יש אותו לחבר) אבל הסעיף הבטיחותי פוסל אותו לצערי. בקשר לקליאו אני אסתכל, תודה.

קלאץ גמור איטנו סיבה לפסול רכב - פשוט יש לתמחר אות התיקון

רכב יד2 סביר שיהיו תיקונים על הפרק, קלאץ הוא חלק מהרוטינה

מסכים אבל הבעיה שאנשים לא מוכנים להתגמש על העניין הזה( כי כניראה שאם הם כן היו צריכים, הם לא היו מוכרים את הרכב מלכתחילה)

פורסם

הרכב שלי (שרייד 2000) נרכש בהחלטה של יומיים (ללא כל צורך ברכב, אלא צורך עתידי)

מזוג מבוגרים - מחותנים של חברים של ההורים שלי (קצת מסובך).

בגלל שיש קשר חברי/משפחתי הם הבטיחו לנו שהכל בסדר עם הרכב ושאין צורך לקחת אותו לבדיקה (ולכן דילגנו עליה).

ישבנו אצלהם על כוס קפה והם סיפרו לי על הרכב, כל שנה היה עובר טיפול במורשה (לפני טסט) והכל היה במצב טיפ-טופ

הם היו יד ראשונה של הרכב ורוב השנים האשה נסעה עליו.

הכי מצחיק זה שהעסקה כמעט נפלה על ויכוח מי ישלם את ה 160 שקל של העברת בעלות, זה כבר היה פרנציפ, בסוף התקפלנו (חשבתי לעצמי, כשאני אצטרך איפה כבר אני אמצא רכב גם במחיר סביר וגם במצב כל כך טוב עם כל ההיסטוריה זמינה) ושילמנו.

הרכב שנתיים וחצי אצלי ולמעט טיפולים שוטפים ובלאי טבעי הכל תקין, לא נתקע פעם אחת ולא התחמם פעם אחת.

המוסר השכל של הסיפור שלי : חפש אנשים מבוגרים 8)

לפני כמה חודשים חיפשתי לאשתי רכב נוסף, נתקלתי בכל מיני חתולים בשק שזה מדהים... על אחד עשיתי נסיעה, ההילוך מרגיש כאילו אתה מזיז מוט מטאטא והברקס יורד יותר מדי למטה, מבחינת המוכר המוסכניק אמר שהכל תקין...

פורסם

אם בקרב שלי מול החברה שלי אני אפסיד אני אודיע לך. היא מאוד לוחצת למכור, אני מאוד לא רוצה.

מה שאני יכול להגיד לך, אני הייתי נעול על 206XS וחיפשתי המון זמן, קרוב ל4 חודשים, סיכמתי להפגש עם 6 אנשים, 1 נעלם, 2 העבירו בתוך המשפחה, 1 מכר למישהו שדיבר איתו לפני ואני לא אהבתי את המצב של אחת מהן. בסוף בשביל זאת שקניתי נסעתי פעמיים לבאר שבע (פעם אחת מת"א ופעם שניה מבית שמש) ואני יותר מ-3 שנים איתה כבר

הרבה סבלנות וכוח רצון!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תוכן חדש...