Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לרכב יונדאי I30CW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש מבצע צמיגים באחת הרשתות, איזה צמיגים מומלצים מהרשימה, אשמח לקבל המלצות.

• TOYO TIRES
  • HANKOOK
  • RALKEN
  • GT TIRES

אני יודע שאלו לא הצמיגים האיכותייים ביותר אבל למרות זאת, איזה חברה עדיפה ?

תודה

עמית

פורסם

רובם דוקא לא רעים. זה תלוי בדגם הספציפי אבל TOYO הכי טובים בעיקרון, הנקוק ופאלקן גם בסדר,

GT פחות מומלצים.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הייתי הולך על ההנקוק, זה גם הצמיג המקורי שמגיע עם ה-i30.

הטויו גם צמיג לא רע, השלישי סביר (בהנחה שאתה מדבר על פאלקן) והאחרון הוא סיני.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אז מה עם הרכב מגיע עם צמיגים מחברת הנקוק?

זה אומר שמדובר באותו דגם?

יש תכונות מיוחדות לרכב שיתאימו לצמיגים האלה ספציפית, ורכב שמגיע עם בריג'סטון יתאים רק לצמיגים של בריג'סטון? (לא משנה איזה דגם?)

חלק מהדגים של TOYO מוכרים ומומלצים על ידי חובבי מכוניות ספורטיביות, חלק מהדגמים בלתי כלכליים בעליל (אחיזה טובה, אורך חיים קצרצר).

בגדול אני מסכים עם ההמלצה של מר.B מעלי.

פורסם

ב-i30 הישנה יש הנקוק אופטימו, בחדשה יש את הנקוק קינרג'י.

מה הסיכוי שהנקוק ימציאו עוד סדרה של צמיגים במידה הזאת?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תתרחק מ-GT TIRES רוב הסיכויים שמדובר על דגם ה- CHAMPIRO, זה שצמיג שמהרגע שמתקינים אותו יש לו אחיזת כביש גרועה.

אישית מניסון הייתי הולך על טויו מהרשימה, גם דגמים הזולים שלהם הייתי מאוד מרוצה מאחיזת הכביש.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
ב-i30 הישנה יש הנקוק אופטימו, בחדשה יש את הנקוק קינרג'י.

מה הסיכוי שהנקוק ימציאו עוד סדרה של צמיגים במידה הזאת?

נניח שזה אכן אותו צמיג שמגיע עם הרכב. זה אומר שהמהנדסים של הרכב בדקו התאמה ספציפית לדגם הצמיג הנ"ל?

או שזהו צמיג סביר (כמו האחרים שנשאלו לגביהם) שפשוט המפעל סגר איתם דיל?

פורסם

עדיף toyo

נאמר לי שצמיגי פאלקן אינם מוצלחים במיוחד בתנאי החום הישראלי, אבל שווה בדיקה בכל זאת.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...