Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש :)

יש לי שאלה חשובה וקצת מוזרה, היום אני מנסה פעם ראשונה להחליף לבד שמן מנוע לרנו מגאן

וכשאני בא לפתוח את הבורג שממנו יוצא השמן אני רואה את זה :

renu.jpg

אין לי מושג איה מפתח פותח את זה, ניסיתי אלן בכל הגדלים לא עוזר והפסקתי כדי לא להרוס את את הראש ניסיתי גם את הג'פקה להכניס לשם הראש שלה גדול מידי אולי אתם מכירים... תודה.

פורסם

יש לזה מפתח מיוחד! ברוב הצרפתיות זה ככה, כמעט בכל חנות כלי עבודה מחזיקים את הכלי הזה עולה בערך 30-40 שקל, תיזהר לנסות לפתוח בלי כלי יעודי כי בסוף תצתרך לגרור למוסך, אם החלטתה לעשות לבד יש לבורג הזה שייבה רצוי מאוד שתחליף לחדשה שלא ונזל משם אחר כך!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
יש לזה שם למפתח הזה או לשייבה?

לא בעיה תגיד למוכר שאתה רוצה מפתח לבורג קרטר של רכב צרפתי, והשייבה זאת טבעת אטימה לבורג, השם שלה שייבה אבל זאת מיוחדת לבורג קרטר זה עולה כמה שקלים בודדים, אבל יש לזה מידה, קוטר פנימי אני לא ממש זוכר את המידה.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

סבבה תודה אני יבדוק עשיתי גם חיפוש קצת בפורום ורשום ש"המוט שמחבר בין שתי ידיות של דלת סטנדרטית" מתאים בדיוק במידה אפשר לתפוס עם מפתח שבדי ולפרק..

פורסם

נקרא "ראש ריבוע 8 מ"מ".

עד כמה שאני מצליח לראות מהתמונה, אצלך שמו בורג לא מקורי או שמישהו כבר ניסה "לשפר" את הבורג.

במקור אמור להיות שם ריבוע פשוט.

אצלך רואים צלעות מעוגלות.

פורסם
נקרא "ראש ריבוע 8 מ"מ".

עד כמה שאני מצליח לראות מהתמונה, אצלך שמו בורג לא מקורי או שמישהו כבר ניסה "לשפר" את הבורג.

במקור אמור להיות שם ריבוע פשוט.

אצלך רואים צלעות מעוגלות.

כן זה ריבוע מישהו התעסק עם זה לפני בטח איזה מוסכניק חאפר.

פורסם

אגב השימוש במוט של ידית דלת אכן אפשרי, אבל אני ממליץ לא להשתמש בשיטות חאפריות אלא להשקיע 20 שקל ולרכוש כלי מתאים.

מוט של ידית לא מיועד לפתיחת ברגים.

הוא לא חזק מספיק, הוא יכול להחליק, אולי לא תצליח להפעיל דרכו את הכוח הנדרש ועוד...

פורסם

לכל אחד שמחליף בעצמו את השמן בפעם הראשונה אני מזכיר שחובה (וכדאי מאוד!) לאסוף את כל השמן המשומש ולשפוך אותו במכל המיועד לכך (קיים בכל מוסך, ללא עלות!)

כמו כן:

השמן יוצא בצורה הטובה ביותר כשהוא חם במידה מסויימת (בזהירות, כמובן!)

ויש להימנע ממגע שמן משומש בעור!

• תוכן חדש...