Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני חודש רכשתי פורד פוקוס שנת 2007 מנוע 2ליטר

הרכב נסע רק בעיר ויש לו 27,000 ק"מ

לדעתי לרכב אין מספיק כוח וצריחת הדלק גבוהה מאוד (1/7.2) בעירו(1/10.3) בין אירוני

על מנת לנסות לשפר את הצריכה החלפתי פילטר אוויר,

שמתי תוסף בספרי של ווירת' לצורח ניקיון סעפת היניקה והשסתומים

ניקיתי את פתח יניקת האוויר

ושמתי תוסף דלק של חברת פולידיין

התוצאה הייתה שיפור צריכת הדלק אך לא באופן משמעותי

במוסך בדקו את פליטת הגזים ואמרו שהכל תקין. בנוסף, הבוחן אמר לי שבמידהוהייתה תקלה באחד החיישנים הייתה נדלקת נורה – לכן אין צורך לחבר למחשב.

האם למישהו יש רעיונות חוץ מלהחליף את הממיר הקטליטי?

פורסם

צריכת הדלק הגיונית לרכב עם כזה מנוע +שימוש במזגן בימים חמים אלו.

לפני שתתחיל סתם להחליף חלקים מומלץ לפרק ולנקות ביסודיות מנוע צעדים ובית מצערת,שככל הנראה צברו פיח כל כך רב,שמשפיע על התנהגות הרכב.בנוסף חרף הק"מ הנמוך, בדוק מתי הוחלף לאחרונה מסנן הדלק (יש חלפים שגם אם הרכב לא הגיע לק"מ מסויים יש להחליף אחרי זמן נתון).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

או שפשוט אתה צריך אוטו חזק יותר...

תנסה לנסוע על רכבים מאותו סגמנט (מאזדה 3 מנוע 2000 לדוגמא) ולראות איך זה מרגיש לך בהשוואה.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

"לרכב אין מספיק כוח וצריחת הדלק " -תמצא מוסך ותתחבר לצב"מ. אין דרך אינטואיטיבית למדוד

עוצמת מנוע.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

מניסיון העבר שלי עם אותו הרכב בדיוק אין לך שום בעיה...

זה הרכב, במישור מפתח מהירות סבבה אבל בעליות שהייתי נוסע איתו כדוגמת העליות לירושלים או בדרך לגליל הרכב מרגיש מאוד עייף וחוץ מרעש לא עושה כלום...

פורסם

מציע לך להחליף את הפילטר אויר לפילטר INBOX,שקצת ינשום יותר טוב.

חוץ מזה אתה יכול לבדוק אם יש עדכון תוכנה לגיר או למנוע.

פורסם

תגובות מצחיקות.

מה, לדעתכם גם 150 כ"ס לא מספיקים כדי לעלות לירושליים? כמה צריך? בטח מינימום 700...

האוטו הזה בכלל לא שם לב שיש שם עליה, עולה את רוב העליה בהילוך רביעי עם ליטוף קל של דוושת הגז.

חוסר כוח זה דבר סובייקטיבי, תלוי לאיזה רכב משווים ומה הציפיות.

פורסם

לחבר שלי הייתה בעיה עם חוסר סחיבה

ככשאלתי את מוסכניק הבית שלי ( פטיש רציני ) הוא מייד שאל האם עשו לו טיימינג לאחרונה

ואז חבר שלי נזכר שבאמת זה התחיל אחרי טיפול טיימינג

אבל הוא טרם בדק ותיקן כך שאני לא יודע להגיד לך בבירור אם זאת הבעיה

אם תרצה אני יכול להעביר לך את הטלפון של המוסכניק שלי

• תוכן חדש...