Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איבוד מים פולו 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רשותי פולו שנת 2003 , והיא מאבדת מים (2 וחצי כוסות לשבוע בערך ),ערכתי במוסך בדיקה בלחץ ואין נזילות,ולפי מה שהמוסכניק אמר יכול להיות שהראש מנוע זקוק לשיפוץ ,זה נכון ?

עדכון: נסעתי לטבריה מירושלים הלוך וחזור ולא ירד אפילו טיפת מים ..וגם השבוע נסעתי בתוך העיר ולא ירד מים ..איך זה הגיוני??

• ספונסר פורום
פורסם

כשיש בעיה של אטימות בראש המנוע אז העלמות הנוזל היא רבה וקבועה .

נראה לי שאצלך יש בכל זאת נזילה ממקום כל שהוא .

אם תרצה אתה מוזמן לבדיקה אצלנו במוסך ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אבל איך זה הגיוני שעד עכשיו היה יורד כל פעם מים , ופתאום ההיעלמות נעלמה ?

מוסך רון תודה על ההצעה ,אני אבוא לבדיקה , ביום רביעי בשעות הצהריים זה יהיה אפשרי ?

פורסם

אתה סותר את עצמך.מצד אחד טוען,שיש איבוד של 2 כוסות +ומצד שני,בנסיעה ארוכה ומשמעותית לא היה חוסר.

אם היתה נזילה היה צריך להיות איבוד עקבי של נוזל,משהו כאן לא ממש מסתדר.

יתכן,שפקק הרדיאטור לא היה מוברג כמו שצריך עד הסוף/לא מחוזק ולאחר שהוספת נוזל קירור סגרת כמו שצריך ?

מתי אתה בודק גובה נוזל קירור ? צריך לבדוק כאשר הרכב קר בלבד,ואם במיכל העיבוי יש כמות בין מינימום למקסימום וברדיאטור יש מלא עד הסוף- הרכב תקין.

אם היתה בעייה בראש המנוע,בדיקה בלחץ היתה מגלה ישר שיש מעבר לחץ מ/אל המערכת והיו תופעות לוואי נוספות(ערבוב שמן מנוע עם קצף לבן כמו טחינה,בעיות סחיבה ועוד.הבדיקה יכולה לגלות למשל נזילה מפלאנץ' מיים/טרמוסטט אך יש עיניים מקצועיות,שיתקשו לראות דליפה ממקום כזה לעומת נזילה ממשאבת מים או רדיאטור שישר בולטת לעין.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...