Jump to content

eyalmevorach

  • הודעות

    56
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי eyalmevorach

  1. ברשותי פולו שנת 2003 , ועד היום הכל היה תקין והיום שבאתי לנקות את השמשה פתאום המגבים התחילו לעבוד לאט ונתקעו כזה ,מה יכולה להיות הבעיה (גם על המהירות הכי גבוהה הם בקושי זזו ) תודה לכולם!
  2. יש לי רק מפתח אחד לאוטו ,מה עלי לעשות ?
  3. יש לי פולו 2003 ופני חודש היה לעיתים נדירות מופיע סימן של מפתח ואוטו בצבע צהוב וזה נהיה מהבהב ונותן סטרטר אבל לא מניע,ועכשיו זה נהיה לעיתים תקופתיות ביותר ,לרמה של פעם פעמיים ביום,מה יכולה להיות הבעייה ? יש להדגיש שזה קורה רק כאשר האוטו חונה בשמש !! כאשר הוא חונה בצל זה לא קורה!
  4. התופעה קורה רק כאשר האוטו חונה בשמש , כאשר הוא בצל או בחנייה מוצלת זה לא קורה ..
  5. עדכון: התקלה שוב חזרה לאחר תקופה ממושכת שלא הופיעה התקלה מה אני הולך לעשןת ?
  6. הרדיו דיסק והרמקולים החדשים איכופתיים כמו שאמרו לי בחנות ? ומקדימה אני לא יודע זה אורגינל מהחברה
  7. ברשותי פולו 2003 לפני כ1600 ק"מ בדקתי שמן והוא היה כמעט במקסימום ,היום בדקתי במקום מישורי והמדיד עמד על השלוש רבעי (ירד רבע בערך) זה הגיוני ?
  8. יש לי פולו שנת 2003 ,קניתי אותה עם רדיו דיסק מקורי ורמקולים קידמיים מקוריים ,אתמול קניתי רדיו דיסק של קנווד דגם KDC-BT555U וגם רמקולים של חברת alpine דגם SPE-6000 240W PEAK 60W RMS שמעתי שאלו רמקולים אכותיים ,השאלה שלי היא מה לעשות להוסיף את החדשים מאחורה (בנתיים מאחורה אין שום רמקולים ) או לשים את הקידמיים מאחורה והחדשים מקדימה .. ? (הרמקולים הקדימיים דיי איכותיים) תודה מראש לכולם!!!!
  9. אבל איך זה הגיוני שעד עכשיו היה יורד כל פעם מים , ופתאום ההיעלמות נעלמה ? מוסך רון תודה על ההצעה ,אני אבוא לבדיקה , ביום רביעי בשעות הצהריים זה יהיה אפשרי ?
  10. רשותי פולו שנת 2003 , והיא מאבדת מים (2 וחצי כוסות לשבוע בערך ),ערכתי במוסך בדיקה בלחץ ואין נזילות,ולפי מה שהמוסכניק אמר יכול להיות שהראש מנוע זקוק לשיפוץ ,זה נכון ? עדכון: נסעתי לטבריה מירושלים הלוך וחזור ולא ירד אפילו טיפת מים ..וגם השבוע נסעתי בתוך העיר ולא ירד מים ..איך זה הגיוני??
  11. מה זאת אומרת טחינה ? אני מחר נוסע לטבריה ,אחרי הנסיעה אני יפתח ויראה מה קורה , והוחלפה משאבה,לא בוצעה בדיקה של חדירת גזים ..
  12. ברשותי פולו שנת 2003 , והיא מאבדת מים (2 וחצי כוסות לשבוע בערך ),ערכתי במוסך בדיקה בלחץ ואין נזילות,ולפי מה שהמוסכניק אמר יכול להיות שהראש מנוע זקוק לשיפוץ ,זה נכון ? או שהאיבוד מים יכול לנבוע מבעייה אחרת ,וכמה שיפוץ כזה אמור לעלות בערך ?
  13. אין לי עוד מפתח , קיבלתי 2 מפתחות של הרכב , אחד מהם זה שאני משתמש בו עכשיו,ואחד מהם לא פותח את הסוויץ' ,נכנס לסוויץ' אבל לא מסובב אותו
  14. הוא לא נכבה זאת הבעיה , הוא מהבהב ..
  15. יש לי פולו 2003 ופני חודש היה לעיתים נדירות מופיע סימן של מפתח ואוטו בצבע צהוב וזה נהיה מהבהב ונותן סטרטר אבל לא מניע,ועכשיו זה נהיה לעיתים תקופתיות ביותר ,לרמה של פעם פעמיים ביום,מה יכולה להיות הבעייה ?
  16. היינו עם אוטו מסחרי,הוא לא כמו אוטו רגיל,לוקח לו יותר זמן לעצור , בגלל זה לא יכולנו לעצור
  17. אני מירושלים ,נסענו כל המשפחה (8 נפשות) לנופש בטבריה ,ביום שישי האחרון,הגענו לטבריה והיה צומת עם רמזור ,האור היה ירוק והגענו לצומת ב 40 קמ"ש משהו כזה ואז שהגענו לקו העצירה,פתאום בלי שהאור ירוק הבהב נהפך לכתום ועברנו את קו העצירה בכתום ובאמצע הצומת הפך לאדום,לאחר כמה שניות באה מאחורינו ניידת עירונית (לא משטרה) וטענה שעברנו באדום ונתנה לנו קנס של 1000 שקל עם 10 נקודות..לאבא שלי יש רישיון 30 שנה ובחיים הוא לא עבר באדום,ואני ישבתי לידו וראיתי שהוא עבר בכתום ,אבל השוטר לא האמין ואמר שעברנו באור אדום מלא .. אבא שלי רוצה לערער לבית משפט ושאני יבוא להעיד ,יש סיכוי כל שהוא שנקבל זיכוי ?
  18. eyalmevorach

    מעבר באור כתום

    זה הבדלים של שניות ,אולי כאשר הוא הסתכל היה אדום , אבל שאנחנו עברנו היה צהוב!! במיליון אחוזים!! וזה ממש לא פייר שלא עשינו עבירה ואנחנו מקבלים עליה עונש ,אנו מערערים לבית המשפט ,מה אנחנו יכולים להגיד כדי לשכנע את השופט שאנחנו צודקים ?
  19. eyalmevorach

    מעבר באור כתום

    איך אני יכול להוכיח את זה ? אבא שלי לא עבריין תנועה ,אין לו כמעט עבירות תנועה,חוץ מחגורה שתפסו אותו כמה פעמים,זה ממש לא פייר עכשיו לשלם 1000 שקל ועוד 10 ד' שזה יותר בעייה ,על מה שלא עשינו!!
  20. eyalmevorach

    מעבר באור כתום

    זה היה כביש עירוני ..הנסיעה בו היא 50 קמ"ש ,היינו על 30-40 קמ"ש ושהתחלף לכתום לא היינו מספיקים לבלום בכלל!!
  21. אני מירושלים ,נסענו כל המשפחה (8 נפשות) לנופש בטבריה ,ביום שישי האחרון,הגענו לטבריה והיה צומת עם רמזור ,האור היה ירוק והגענו לצומת ב 40 קמ"ש משהו כזה ואז שהגענו לקו העצירה,פתאום בלי שהאור ירוק הבהב נהפך לכתום ועברנו את קו העצירה בכתום ובאמצע הצומת הפך לאדום,לאחר כמה שניות באה מאחורינו ניידת עירונית (לא משטרה) וטענה שעברנו באדום ונתנה לנו קנס של 1000 שקל עם 10 נקודות..לאבא שלי יש רישיון 30 שנה ובחיים הוא לא עבר באדום,ואני ישבתי לידו וראיתי שהוא עבר בכתום ,אבל השוטר לא האמין ואמר שעברנו באור אדום מלא .. אבא שלי רוצה לערער לבית משפט ושאני יבוא להעיד ,יש סיכוי כל שהוא שנקבל זיכוי ?
  22. אבל אם הם יראו שה לא יוצא הם יעזבו את זה לא ?
  23. הזמנתי סמל חדש , כדאי לשים סיליקון בקצוות של הסמל שככה לא יצליחו לגנוב אותו שוב ?
  24. היום ממש התבאסתי לגלות שאני חוזר לאוטו שלי ורואה שאין לי סמל קידמי,ממש ביאס לי את כל היום , ראיתי באייבי סמל משומש ב 80 שקל ,שווה להזמין אותו ? וזה קשה להרכיב או שזה לא בעייה ?
  25. תודה אחי !!!! זה עזר ועכשיו זה נעלם : )
×
×
  • תוכן חדש...