Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

T16 קמה לתחייה - מדהים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהג מדהים, כנראה הכי טוב והכי מהיר בעולם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בוקר במשרד, אני לוקח לעצמי הפסקה קצרה מטבלאות האקסל וקופץ להציץ בפורום. הדבר הראשון שאני רואה הוא צמד הסמלים T16.

אני עוצר את הנשימה למספר שניות, לוחץ על הקישור, המוח שלי כבר צייר תמונה משלו והיא לא מסתדרת עם מה שהעיניים רואות.

אני סורק את הדף בזריזות, יורד עד למטה, עולה בחזרה, לא מבין.

איפה ה-T16?! איפה ה-205??? :shock:

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
רק שזה כבר לא פייקס פיק המקורי, העכשווי נהפך לאספלט.

אני שומר אמונים לארי ואטנן אלילי.

לואב הוא לא פאניצי או בוגלסקי המנוח. אין לו בעיה עם עפר. אין לו האמת שום בעיה בנהיגה, נראה לי. רובוט.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בוקר במשרד, אני לוקח לעצמי הפסקה קצרה מטבלאות האקסל וקופץ להציץ בפורום. הדבר הראשון שאני רואה הוא צמד הסמלים T16.

אני עוצר את הנשימה למספר שניות, לוחץ על הקישור, המוח שלי כבר צייר תמונה משלו והיא לא מסתדרת עם מה שהעיניים רואות.

אני סורק את הדף בזריזות, יורד עד למטה, עולה בחזרה, לא מבין.

איפה ה-T16?! איפה ה-205??? :shock:

אני מעדיף את ה405 8)

פורסם

שאלה של הדיוט :

הפיז'ו 208 T16 שננהגה ע"י הנהג הצרפתי סבסטיאן לואב שברה את השיא הקודם במידה מדהימה ולא צפוייה. השיפור בתוצאה

לעומת השיא הקודם הוא קולוסאלי.

הגם שנניח שמדובר באחד הנהגים הטובים בעולם , די ברור שהשיפור הניכר בזמנים נובע בעיקר מעליונות טכנולוגית של הרכב למול שנים קודמות ולמול היריבים.

השאלה : הכיצד ניתן להסביר שמהנדסי פיז'ו התעלו כל כך וגברו על מיטב מהנדסי גרמניה , יפאן ושאר הארצות וכל שאר יצרני רכב מובילים ?

האם באמתחת אוכלי הצפרדעים יש סוד ויכולת שאף אחד אחר טרם הצליח להתקרב אליה ?

פורסם

השקעה והכוונת מטרה. גם השיאן הקודם שיפר את השיא שלו ביותר מ-40 שניות, מה שלא עזר לו מול לואב. על כל אלה צריך להוסיף את לואב עצמו.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...