Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הבוקר נסעתי ברמת גן בנתיב חד סיטרי חד מסלולי ועקף אותי אופנוע משמאל ונפל לי על הרכב תוך כדי נסיעה.

עצרנו בצד שנינו הוא סירב לתת תעודת ביטוח והחל להתווכח "את זה לא אני עשיתי, לא קרה לך כלום וכו'"

הזמנתי משטרה, הגיעו שני מתנדבים של התנועה שלא כ"כ עזרו, נתנו לו את הפוליסה שלי ולי נתנו את פרטי הרשיון שלו כי אין לו עליו ביטוח אז "מה לעשות זה לא אצלו".. הם גם הגדילו לעשות ואמרו "לא קרה כלום זה שטויות בשביל זה להתווכח? העיקר שכולם בריאים" (סה"כ אנשים טובים והכל אבל למה לעזעזל על חשבון הנזק שלי? זה שלהם סריטות ומעיכות על דלת הנהג לא מפריעות למה הם צריכים לשפוט?)

המשטרה אמרה שלא תתעד את פרטי התאונה כי "זה סתם יכול לסבך אותנו" מה זה השטויות האלה לסבך אותנו? הבנאדם עקף במקום שאסור לו ונפל עלי תוך כדי נסיעה, עכשיו בלי התיעוד של המתנדבים האלה אני בבעיה לא?

בכל אופן הבנאדם עדיין לא מסר ביטוח גןם בטלפון הוא אמר לי "אני לא חייב לתת לך ביטוח מי אמר שאני רוצה להפעיל את הביטוח?"

הוא אמר לך למוסך שאתה רוצה לסדר ואני אבוא איתך ונדבר. תוך שהוא חוזר ומדגיש שאת הנזק לא הוא עשה ושאין כלום.

כשהדגשתי לו שעל פי חוק הוא חייב לתת לי את פרטי הביטוח הוא אמר שהוא לא חייב. ואז אמר לי "אם אתה רוצה ללכת ככה אז אתה פגעת בי"

בקיצור אין עם מי לדבר, הוא לא יודה והנזק לא מסתכם ב200-300 שקל הרי כולנו יודעים כמה עולה פחחות וצבע(ויש סריטות לא רק על הדלת)

מה אני עושה במצב כזה? איך אני יוצא מהעניין הזה בלי נזק כלכלי? ובלי לשלם השתתפות עצמית, מה שהוגן הרי אני לא אשם.

מה אני עושה עם המתנדבים של המשטרה שלא תיעדו ורק "עזרו" לנו להחליף פרטים(או לפחות חלק מהם)

תודה על העזרה!

פורסם

לגבי המתנדבים - ניתן לשלוח תלונה לקצין תלונות ציבור במשטרה (קת"צ). המשטרה לא כל כך מתעסקת עם ביטוח רכב (במיוחד אם הנהג טוען שהשאיר בבית או משהו דומה). אתה יכול להגיש תלונה במשטרת תנועה על כך שהנהג מסרב למסור לך פרטי ביטוח (אינני יודע מה עושים עם זה).

לגבי התאונה - כמו כל תאונה רגילה -> הערכת נזק ע"י שמאי -> הגשת תביעה בבימ"ש.

במקרה של הגשת תביעה בבימ"ש, אם הנהג יתחמק העניין של רישום פרטים ע"י מתנדבי המשטרה מאוד יעזור (יתכן שתגובה מהקת"צ לגבי פעולה לא תקינה מצידם תעשה אותו אפקט)

פורסם

הי

המשטרה לא נותנת מספר פוליסה,ובכל מקרה אם הנהג הפודע לא מפעיל את הביטוח שלו זה לא יעזור.

ללא עדות המקרה קצת מסובך כי לא פשוט לטעון ש'רוכב אופנוע נפל עליי' אם הצד השני מכחיש.

נסה לקחת את עדות המתנדבים דרך הגשת תלונה כפי שנכתב מעליי, אבל תזכור שצריך להיות מאוד נודניק ע"מ שיתייחסו לתלונה שלך.

פורסם

נראה לי שפשוט תסגור איתו שיבוא איתך למוסך ותסגרו בניכם, רוב האנשים שאני מכיר עם אופנוע נוסעים בלי ביטוח {זה שהוא אמר שהטופס של הביטוח לא עליו אז יש מצב שאן לו ביטוח בכלל} וגם מי שאני מכיר הוא נוסע רק עם חובה אז יש לך אפשרות לקחת כסף כמה שהוא ייתן {ותגיד תודה} או שפשוט הוא יכול להגיד שסטית עליו ואז הוא יתבע אותך על איזה משהו כבר.

פורסם

תתווכח על מה שחשוב.

חשוב לך שהוא יפעל על פי חוק והשמתנדבים יהיו יעילים או חשוב לך לקבל פיצוי על הזנק?

תקליט מעכשיו את כל השיחות שלכם, לפחות כרגע נשמע שהוא מודה באשמה לתאונה, זה כבר משהו.

לך למוסך, קבל הצעת מחיר לתיקון, צור קשר עם הבחור ותן לו את המידע. ההחלטה האם לשלם מכיסו או להפעיל את הביטוח היא באמת שלו, ואם הוא יבחר לשלם מכיסו, למה אתה צריך את פרטי הביטוח גם אם על פי חוק הוא חיב לתת אותם בכל מקרה.

ישלם? טוב.

לא ישלם או יהיה מוכן לשלם על חלק, תוכל לשקול אם ללכת לבית משפט.

עד אז תהיה פרקטי, תתמקד בלהשיג את מה שאתה רוצה, לא בלחנך.

פורסם

טוב אז הלכנו יחד למוסך שם לא התאים לו עלות התיקון שהציע בעל המוסך והסכים לתקן רק את הדלת באיזה מקום אצל חבר שלו כי לטענתו רק זה הנזק והוא לא יכול לעשות עם האופנוע שלו את שאר הנזק. אמרתי לו שאני לא מוכן וביקשתי את פרטי הביטוח והוא סירב.

מה עלי לעשות כעת? תודה..

• תוכן חדש...