Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השיקול שלי (שהוא כבר עניין של הרגל) היה שאם גונבים את הרכב - אז לפחות שהרשיונות והביטוח המקוריים יישארו אצלי.

פורסם
השיקול שלי (שהוא כבר עניין של הרגל) היה שאם גונבים את הרכב - אז לפחות שהרשיונות והביטוח המקוריים יישארו אצלי.

נגנב לי רכב פרטי לפני חודשיים עם כל המסמכים המקוריים בפנים

לא הייתה עם זה שום בעיה

במשרד הרישוי ישמחו להדפיס לך בחינם עותק חדש בשביל הביטוח

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בעקבות לחץ של קציני הבטיחות וחברות הליסינג, ב 25 דצמבר 2013 יצא עידכון כי ניתן לנסוע עם העתק (רישיון ותעודת ביטוח) כשהם חתומים "נאמן למקור" על-ידי קצין תעבורה עד להודעה חדשה.

מכיוון שאני לא מורשה לפרסם קישורים (משתמש חדש....), המידע נמצא באתר של משרד התחבורה (תחת הודעות של גף קציני בטיחות בתעבורה)...

עידן

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
בעקבות לחץ של קציני הבטיחות וחברות הליסינג, ב 25 דצמבר 2013 יצא עידכון כי ניתן לנסוע עם העתק (רישיון ותעודת ביטוח) כשהם חתומים "נאמן למקור" על-ידי קצין תעבורה עד להודעה חדשה.

מכיוון שאני לא מורשה לפרסם קישורים (משתמש חדש....), המידע נמצא באתר של משרד התחבורה (תחת הודעות של גף קציני בטיחות בתעבורה)...

עידן

לאחר מספר "תקריות" עם חברות ליסינג, אשר עדיין מסרבות לספק רישינות מקוריים...

החוק אוסר על נסיעה עם צילום. חל איסור על שימוש בחותמת אדומה.

מעלה ריענון של הודעת גף קציני בטיחות בתעבורה:

ברצונננו להבהיר פעם נוספת שאין לעשות שימוש בחותמת נאמן למקור והטבעת חותמת קצין בטיחות.

כל רכב שנמצא (ברשותכם) באחריותכם, עליכם להבהיר בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים לכל הנהגים שהם חייבים לנסוע ברכב אשר עומד לרשותם עם רשיונות רכב ובטוח מקוריים.

אין שום פטורים!!!

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=3533:safety-officers-2017-01-29&catid=149:flash-gaf-kzine-betihut-c&Itemid=259

עידן

פורסם

אני נוסע עם צילום ברכב ליסינג של החברה(תמיד הייתי - לא אחזתי ברישיון המקורי של הרכב ליסינג שלי מעולם) חידשת לי לא ידעתי שיצא אמירה בנושא שאסור.

אני לא חושב שלקצין הרכב שלי\לנציג מטעם חברת הליסינג בחברה שלי יש גישה לרישיון הרכב והוא מדפיס אותו מתוך המערכת של חברת הליסינג במחשב.

אברר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אני נוסע עם צילום ברכב ליסינג של החברה(תמיד הייתי - לא אחזתי ברישיון המקורי של הרכב ליסינג שלי מעולם) חידשת לי לא ידעתי שיצא אמירה בנושא שאסור.

אני לא חושב שלקצין הרכב שלי\לנציג מטעם חברת הליסינג בחברה שלי יש גישה לרישיון הרכב והוא מדפיס אותו מתוך המערכת של חברת הליסינג במחשב.

אברר.

תלוי באיזה חברת ליסינג... יש חברות (כולמוביל, פריים-ליס), אשר מספקות מסמכים מקוריים בצורה אוטומטית כנדרש בחוק.

יש חברות (בכוונה לא אציין את שמם) שלא מספקות, וצריך קצת לצעוק בשביל לקבל.

אומנם רוב השוטרים לא אוכפים את הנושא, וכל עוד הרכב מופיע במסוף הכל בסדר, אבל עלול להיות מצב בו הנהג יקבל דו"ח של 250 ש"ח, או יוזמן להצגת רישיונות בתחנה (והזמן שלו עולה אפילו יותר)... ... ... אז שווה ללוחוץ על הנושא ולהתעקש על מסמכים מקוריים.

עידן

• תוכן חדש...