Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני - 37k

yitchyitch
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש רכב לאשתי (מכרנו סוזוקי איגניס ביום שישי) בעקבות ילד שני למשפחה. תקציב 37000₪.

מחפש רכב מיד 2, עם מקום ל 2 ילדים מאחורה, תא מטען נורמלי לקניות ועגלה, הרכב נוסע הרבה בעיר כך שעדיפות לרכב חסכוני מבחינת דלק.

כל הנסיעות הארוכות מתבצעות עם רכב החברה שברשותי (טיוטה קורולה 2013) - והרכב שלה זה יותר עבור להסיע לגן ולהחזיר וליסוע למקומות קרובים לעיר.

מתלבטים בין יונאי אקסנט / מיצובישי לנסר / קיה ריו - 3 הרכבים בשנתון 2008-2009.

מה הכי מומלץ משלושתם? האם יש לכם המלצה על רכב אחר לפי הפרמטרים שצויינו?

תודה מראש, פורום מצויין

פורסם

אף אחת מהן לא תהיה חסכונית,המיצובישי תהיה זללנית הדלק הגדולה מבין כולן.

אפשר להתפשר על סופר מיני כמו סיריון-יכולה להיכנס לכם בתקציב שנת 2007 או אפילו 2008 עם קצת מזל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אף אחת מהן לא תהיה חסכונית,המיצובישי תהיה זללנית הדלק הגדולה מבין כולן.

אפשר להתפשר על סופר מיני כמו סיריון-יכולה להיכנס לכם בתקציב שנת 2007 או אפילו 2008 עם קצת מזל.

1+ גדול על הסיריון. חסכונית, הן בדלק והן בטיפולים. ביטוח במחיר הגיוני. כדרך אגב, הוא חביב הנשים ואני מאמין שאשתך תהיה מרוצה מהבחירה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...