Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

48 שעות עם קאדילק ATS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקציב יש. אבל זה לא הטעם שלי בכלל...

מנגד, אני חושב שיש מוצרים שלא נרכשים בגלל החלטה רגעית - אימפולס של בא לי ואני קונה מה שאני מכיר. מוצרים שאנשים עושים ברור אחד או שניים לפני. במיוחד בתחום הרכב, יש לא מעט אנשים שמתייעצים עם ה"מבין" האיזורי בתחום.

אני מניח שהרבה "מבינים" כאלה נמצאים למשל בפורום. זאת אומרת שהרבה מהאנשים פה הם היועצים להרבה אחרים...

אחת המשימות הכי גדולות של יבואן קאדילק, זה להיכנס לתודעה. תודעה כזו שתעלה את המכונית כאופציה למי שמתלבט לרכישה בקטגוריה.

כיום המכונית נדירה, ומי שלא מתעניין וממש יודע מה מיובא, לא יראה אותה על הכביש ולכן לא ישקול אותה.

פרסום זה דבר מאוד יקר, וכאשר מדברים על מוצר שממילא לא נמכר בכמויות, הפרסום הרבה פעמים אינו אפקטיבי. קשה להצדיק פרסום מתמשך בשביל כמה יחידות.

לכן, אני חושב שיצירת באז על המכונית בצמתים של מבינים, זה מאוד אפקטיבי.

קאדילק היא חברה שמייצרת מכוניות יוקרה הרבה לפני שהיא מייצרת מכוניות ספורט, לכן גם הפרסום צריך להיות בהתאם.

זה שהבחור שזכה בתחרות הצילום הינו חבר פורום זה מקרי ולמרות זאת- התועלת של הפרסום פה תיהיה שולית יחסית.

הם רוצים פרסום אפקטיבי?

שיעשו ערב קוקטייל ללקוחות פוטנציאלים (כאלה שרכשו בעבר את רכבי המותג או מחזיקים רכבים דומים של מותגים אחרים).

דרך נוספת היא יצירת קשר עם בעלי רכבים של מותגים אחרים ולהציע להם את הרכב להתנסות למשך סופ״ש או שבוע מלא (דרך שיווק מאוד מוכרת של כמה מותגים, למשל לקסוס, אאודי ועוד).

בקיצור, יש דרכים יותר אפקטיביות לשווק מכונית מבלי ליצור סוג של ״זילות״ למוצר.

בלי שום קשר- זו מכונית מאוד מרשימה, היא בהחלט יכולה לקרוץ למי שמחפש את ההנאה בנהיגה, אבל אני חושב שעדיין הייתי לוקח את ה-328.

:-)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מצטער, לא מצאתי בסקירה כמעט כלום שמלמד משהו על הרכב :roll:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למה אתה מצטער?

כבר הסקירה השניה שאני קורא כאן על הATS שזה הסגנון שלה.

מן תאור מערכת יחסים של הסביבה אל הרכב ולפעמים של הנוהג אל הרכב, כחפץ בלי קשר ליכולות התנועה שלו.

בחירת הצבע של רכב ההדגמה, כנראה אינה מקרית.

נראה שמי שמנווט את המיצוב מונחה ע"י דעה שהביצועים ושאר היכולות הדינמיות הן כרטיס כניסה לקטגוריה, אבל מה שבאמת מכריע זה סמל הסטטוס/הנראות/הבולטות. והעיניין הזה כשהוא בעל משקל גדול בהחלטה זקוק לבחישות מהסוג הזה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
קאדילק היא חברה שמייצרת מכוניות יוקרה הרבה לפני שהיא מייצרת מכוניות ספורט, לכן גם הפרסום צריך להיות בהתאם.

זה שהבחור שזכה בתחרות הצילום הינו חבר פורום זה מקרי ולמרות זאת- התועלת של הפרסום פה תיהיה שולית יחסית.

הם רוצים פרסום אפקטיבי?

שיעשו ערב קוקטייל ללקוחות פוטנציאלים (כאלה שרכשו בעבר את רכבי המותג או מחזיקים רכבים דומים של מותגים אחרים).

דרך נוספת היא יצירת קשר עם בעלי רכבים של מותגים אחרים ולהציע להם את הרכב להתנסות למשך סופ״ש או שבוע מלא (דרך שיווק מאוד מוכרת של כמה מותגים, למשל לקסוס, אאודי ועוד).

בקיצור, יש דרכים יותר אפקטיביות לשווק מכונית מבלי ליצור סוג של ״זילות״ למוצר.

בלי שום קשר- זו מכונית מאוד מרשימה, היא בהחלט יכולה לקרוץ למי שמחפש את ההנאה בנהיגה, אבל אני חושב שעדיין הייתי לוקח את ה-328.

:-)

עשו כך בדיוק בעונה הראשונה של מעושרות.

שאלה - בכמה הרכב נמכר ?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
מצטער, לא מצאתי בסקירה כמעט כלום שמלמד משהו על הרכב :roll:

ניגשתי לנהיגה ברכב אחרי שכבר קראתי לא מעט עליו -

לא מרווח במיוחד במושב האחורי - אמת

תא מטען קטן (אם כי נדמה שגדול יותר מה-290 ליטר המוצהרים) - אמת

מנוע חזק מאוד - אמת

כל מה שתואר בעבר בשלל סקירות שונות - הכל נכון.

הפתיעה אותי האיכות הגבוהה של הרכב, העובדה שהוא ממש לא מרגיש כמו אונייה אמריקאית בשום קטע, אבל יותר מהכל -

מערכת היחסים עם הקאדילק הזו מאוד מאוד רגשית. אני לא יודע להסביר את זה, נהגתי בעשרות סוגי רכבים בארץ ובעולם מכל הסוגים והגדלים, ומעולם לא היתה לי מערכת יחסים רגשית כזו עם שום מכונית.

Hapoel Jerusalem BC   

VW Golf 1.4TSI 150HP

פורסם

מה שלא יודעים להסביר, בטח שאי אפשר לכתוב עליו ובטח ובטח שאי אפשר להבין דבר ממנו על הרכב...

כתבת המון מילים שאפשר לסכם את כולן במשפט: אני נורא אוהב את הרכב.

בסדר, אבל אי אפשר ללמוד מזה כלום על הרכב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש הרבה ביקוש לרכבים כאלה (מפוארים, לא ספורטיבים , לא סופר-יקרים ומאובזרים ביותר כסטנדרט)

אבא שלי עבר לצד האפל (אמריקאיות) אחרי כ30 שנה עם וולוו, הוא קנה ב 2006 ביואיק לוצרן והחליף ב 2010 ללה-קרוס

עכשיו הגיע הזמן להתחדש , הוא כבר הזמין לה-קרוס חדשה אבל אחרי שהסברתי לו יפה כמה זה בדיוק אותו רכב משעמם ההזמנה בוטלה לטובת ATS שתגיע באוגוסט. (רמת גימום Luxury עם מנוע 2.0 טורבו)

סה"כ אין הרבה אפשרויות בקטגוריה הזאת (סדרה 3 או A4 קטנות מידי, 5 ו A6 יקרות בהרבה , אמריקאיות כגון ביואיק , קאדילק , קרייזלר,וולוו S60 ואולי עוד כמה שלא עולים לי לראש כרגע)

אנשים כמו אבא שלי לא יתפסו מתים נוסעים על יפני/צרפתי/איטלקי ממותג עממי ("מה הטעם לשלם קרוב ל 300 אלף בשביל VW ?")

כמובן זאת אינה הדעה שלי , אני רק מעביר את הלך הרוח של קהל היעד של רכבים כמו ה ATS.

(או במילים אחרות - אנשים מבוגרים עם תקציב של עד 300 אלף)

• תוכן חדש...