Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכן נצמד לי לרכב וגרם נזק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

* במידה וזה לא המקום , מנהלים העבירו את הנושא למקום הנכון .

שבוע טוב לחברי הפורום .

אני ממש אבוד עצות ולכן אני פונה אליכם .

כבר יותר מחודשיים יש לי "בעיות חניה" עם השכן שלי , תופס 2 חניות / נצמד אלי בצורה מוגזמת .

היום זה כבר עבר כל גבול, השכן הנחמד שלי נצמד אלי בצורה של ממש ואחר כך ביקש ממני מאמא שלי בקללות שאני יזיז את הרכב, בגלל הקללות אמא שלי סירבה ואחר כך הוא התחיל בצעקות קללות ומה לא.

אני שמעתי את זה מהחדר ויצאתי אליו ושאלתי אותו "מה הבעיה שלך" הוא התחיל לדחוף אותי ולאיים במכות "אני אזיין אותך" "אני אפרק אותך מכות" וממש דחף אותי .

בנוסף, אמא שלי וחברה שלי היו גם בחוץ, האישה שלו דחפה את החברה שלי וגם את אמא שלי וממש מקללים כמו ברברים .

הזמנתי ניידת, הגיעה אחרי חצי שעה בערך והוא כבר הספיק לחנות במקום אחר, כמובן צילמתי אותו בוידאו שהוא מעביר את הרכב למקום אחר .

וגם צילמתי את הרכב שלו נצמד אלי.

השוטר הנחמד ראה ואמר שאין נזק נראה לעין , אבל רשם פרטים של כולם ושמע את מה שיש לי לומר .

הביא לי מספר טלפון כדי להתקשר ולהגיש תלונה מחר ב 08:00 בבוקר.

עכשיו מבחינת נזק אצלי ברכב, יש כמה שריטות קטנות , הפלסיק של הלוחית רישוי קיבל מכה ונסדק , הפח של "החצאית" רופר ומרגיש משוחרר - נהיה רווח בין הפח לפנס (ראו תמונות מצורפות) .

איך אני פועל כרגע?, מה אפשרי לעשות? .

- הרכב שלי זו המאזדה 3 צורה ישנה -

pqjq.jpg

jqgg.jpg

ki8j.jpg

im1v.jpg

x69b.jpg

geqj.jpg

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
  • תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכל מקרה תבע את הביטוח שלו, כמובן בעזרת שמאי מקצועי שיעריך את הנזק כנדרש (הייתי בודק את הגיר, הוא דוחף אותך כשאתה על P).

נסה לתעד כל עימות עימו בוידאו ואל תשכח להזמין משטרה, כמובן בנוסף להגיש תלונה על כל מקרה לגופו.

הצטייד בגז פלפל בזמן הקרוב למקרה שיתקוף אותך (או יפנה אלייך בצורה תוקפנית).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

מצד אחד כבר פנית למשטרה, מצד שני אני במקומך מביא כמה חברים והולך לדפוק לו בדלת...

כל מקרה תלונה על תקיפה נשמעת כמו פתרון טוב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בכל מקרה תבע את הביטוח שלו, כמובן בעזרת שמאי מקצועי שיעריך את הנזק כנדרש (הייתי בודק את הגיר, הוא דוחף אותך כשאתה על P).

נסה לתעד כל עימות עימו בוידאו ואל תשכח להזמין משטרה, כמובן בנוסף להגיש תלונה על כל מקרה לגופו.

הצטייד בגז פלפל בזמן הקרוב למקרה שיתקוף אותך (או יפנה אלייך בצורה תוקפנית).

אני חייל ואת האמת אין לי גרוש כרגע, אז שמאי מקצועי להערכת הנזק זו בעיה .

במידה ואני תובע את הביטוח שלו, הפרמייה עולה גם לי בשנה הבאה? .

מצד אחד כבר פנית למשטרה, מצד שני אני במקומך מביא כמה חברים והולך לדפוק לו בדלת...

כל מקרה תלונה על תקיפה נשמעת כמו פתרון טוב.

אני לא בן אדם כזה מטבעי , וזה לא בעיה להביא חברים ולעשות זאת .

אני גם חושב על זה שעוד חודשיים הוא עוזב ועובר דירה אז אני לא אראה אותו יותר .

אני כרגע רוצה לטפל בנזק הנגרם לי , אין לי כסף להוצאות כרגע .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

שאמך תתקן את הרכב במוסך הכי יקר שיש, תוך כדי הוצאת דו''ח שמאי.

במקביל על הבוקר ביחד עם אמך וחברתך תגשו לתחנת המשטרה להגשת תלונה.

את כל המסמכים תאגדו ולכו לתביעות קטנות משם תנקנקו אותו...

קרה לי מקרה דומה בחניה במרכז מסחרי שטויוטה חדשה נצמדה אליי שכבר הטמבון שלה מעט התעוות, אחרי ניסיון נואש לאתר את בעל הרכב שמחתי כל כך שיש לי פאסאט מ93 עם טמבונים שחורים מאוד מאסיבים. שילוב לרוורס ואת ההמשך בטח הבנתם...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

ללכת עם כמה חברים אליו, לא הכי נכון.

אם אתה אומר שעוד חודשיים הוא עוזב, אז תתאפק, תן לו ללכת, יש מלא מטורפים, ונתקלת באחד מהם, וזה שנתקלת בהם לא אומר שאתה אמור לחנך אותו.

תשתדל להחנות את הרכב שלך רחוק מהבית, במקום מסודר, אחר....

מה שכן, תן לו שריטה בחלון הקידמי ככה שכל פעם כשהוא ינהג הוא יראה את השריטה הזו... תאשים את החתולים.

תצא בהרגשה מצויינת

בקשר למספר, תצבע בטוש שחור אם ירד צבע במספר, ואם הפלסטיק נפגע וזה מפריע לך, תחליף אותו, עולה כמה עשרות שקלים.

בקשר לטמבון , ברכבי המאזדה הדור הקודם, אני רואה שלרוב תמיד הוא בפנים מידי, או בחוץ מידי, הוא פשוט מאד גמיש ולא יציב על הרכב. אל תייחס לזה חשיבות, תנסה לא להתעמת עם אנשים מפגרים.

והאמת המשטרה לא תעזור לדעתי, אני בטוח שהוא לא יתייצב והתיק יסגר.

תן לו ללכת,עוד חודשיים ואתה חופשי מהמפגר הזה.

פורסם

אני הייתי לוקח איתי את העדים (אמא והחברה במקרה שלך) ומגיש תלונה על תקיפה ואיומים קודם כל. בתלונה מוסיף את עניין הנזק לרכוש, שנחשב בעצמו עבירה פלילית.

אני אבדוק לך בבוקר האם ניתן לסווג את התלונה על הרכוש כת.ד. פגע וברח, שזה הרבה יותר חמור.

הבחור הזה פשוט חלאה! :evil: כמו שנאמר, הצטייד במיכל גז פלפל למקרה שהבחור ירצה "לסגור חשבון".

אני ממליץ לך לקנות מיכל של חברה SABRE. הכי איכותי מכולם.

עריכה: קובי, במידה והוא לא מתייצב זו עבירה פלילית ויוצא כנגדו צו הבאה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אם אתה תובע את הביטוח שלו, הפרמיה שלך לא תעלה בשנה הבאה.

התהליך הוא כזה: מתקשר לסוכן/חברת ביטוח מוסר להם את הפרטים (חשוב מאד שיהיה לך שם ושם משפחה של בעל הרכב ומספר פוליסה+חברת פוליסה,כמובן צריך גם את מספר הרכב ) כשהזמנת משטרה היית צריך להגיד להם שהבחור מסרב לתת פרטים של הביטוח שלו, איך תשיג את המספר פוליסה שלו? תחשוב על דרך יצירתית (אולי נשארה לך איזה תחפושת של שוטר מפורים :wink: -כמובן שזה בצחוק-)

לאחר מכן שולח את הרכב למוסך הסדר או מוסך שאתה בוחר, מגיע שמאי מטעם הביטוח מעריך את הנזק, המוסך מתקן ובסוף אתה כותב 2 צקים אחד לשמאי והשני למוסך לעוד 3 חודשים או חצי שנה, העניין הוא שרק לאחר התביעה אתה מקבל את הכסף בחזרה.

ישנם מוסכים שלא גובים את הצקים עד שאתה לא מקבל את הכסף מהביטוח של הנהג הפוגע ,תברר אצל הסוכן ביטוח/חברת ביטוח שלך.

דרך אגב בקשר לשכן, יש לו מאזדה יחסית חדשה, מה הטמטום שהוא נצמד אליך ככה? זה רכב פרטי שלו או רכב חברה?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

זאת הבעיה שנוצרה בשנים האחרונות עם הצפת תופעת הליסינג ורכבי חברה שפשוט לנהגים לא אכפת מהרכב, ובטח לא אכפת מרכושם של אחרים. פשוט עצוב.

Renault Clio IV 0.9 TCe - Collection 2013 :D

פורסם

אל תשכח לתבוע פיצוי על ימי עבודה, וגם על כל הפסד שנגרם עקב הצורך לקחת את הרכב למוסך ולתקן אותו.

פורסם

קצת הגזמתם לתבוע ביטוח על כמה שריטות..

חוץ מזה שבשביל לתבוע צריך שהצד השני יאשר להפעיל את הביטוח, בלי דוח משטרתי זה קצת בעייתי.

פורסם

הגש תלונה על תקיפה ואיומים.

גם אם בסופו של דבר התלונה תיסגר מחמת "חוסר עניין לציבור" יהיה רישום שהתלוננת, והשכן שלך יוזמן למשטרה. אם הוא לא קרימינל "מקצועי" הוא ימנע מליצור עוד פרובוקציות. גם אתה מצדך, אל תיזום מפגשים איתו.

בעניין הרכב , הנזק אינו משמעותי . לא הייתי פונה לביטוח וגם לא יוצר קשר עם השכן.

פורסם
שאמך תתקן את הרכב במוסך הכי יקר שיש, תוך כדי הוצאת דו''ח שמאי.

במקביל על הבוקר ביחד עם אמך וחברתך תגשו לתחנת המשטרה להגשת תלונה.

את כל המסמכים תאגדו ולכו לתביעות קטנות משם תנקנקו אותו...

קרה לי מקרה דומה בחניה במרכז מסחרי שטויוטה חדשה נצמדה אליי שכבר הטמבון שלה מעט התעוות, אחרי ניסיון נואש לאתר את בעל הרכב שמחתי כל כך שיש לי פאסאט מ93 עם טמבונים שחורים מאוד מאסיבים. שילוב לרוורס ואת ההמשך בטח הבנתם...

השאלה עד כמה בטוח שאני אקבל משהו מהביטוח? , אין לי את הכסף להשקיע ולצאת בהפסדים .

אני כרגע חי ממשכורת של חייל 350ש"ח .

ללכת עם כמה חברים אליו, לא הכי נכון.

אם אתה אומר שעוד חודשיים הוא עוזב, אז תתאפק, תן לו ללכת, יש מלא מטורפים, ונתקלת באחד מהם, וזה שנתקלת בהם לא אומר שאתה אמור לחנך אותו.

תשתדל להחנות את הרכב שלך רחוק מהבית, במקום מסודר, אחר....

מה שכן, תן לו שריטה בחלון הקידמי ככה שכל פעם כשהוא ינהג הוא יראה את השריטה הזו... תאשים את החתולים.

תצא בהרגשה מצויינת

בקשר למספר, תצבע בטוש שחור אם ירד צבע במספר, ואם הפלסטיק נפגע וזה מפריע לך, תחליף אותו, עולה כמה עשרות שקלים.

בקשר לטמבון , ברכבי המאזדה הדור הקודם, אני רואה שלרוב תמיד הוא בפנים מידי, או בחוץ מידי, הוא פשוט מאד גמיש ולא יציב על הרכב. אל תייחס לזה חשיבות, תנסה לא להתעמת עם אנשים מפגרים.

והאמת המשטרה לא תעזור לדעתי, אני בטוח שהוא לא יתייצב והתיק יסגר.

תן לו ללכת,עוד חודשיים ואתה חופשי מהמפגר הזה.

גם אפשרות, אבל זה לא יגמר עכשיו, הנה היום בבוקר אני קם ואין אוויר בגלגל .

אני הייתי לוקח איתי את העדים (אמא והחברה במקרה שלך) ומגיש תלונה על תקיפה ואיומים קודם כל. בתלונה מוסיף את עניין הנזק לרכוש, שנחשב בעצמו עבירה פלילית.

אני אבדוק לך בבוקר האם ניתן לסווג את התלונה על הרכוש כת.ד. פגע וברח, שזה הרבה יותר חמור.

הבחור הזה פשוט חלאה! :evil: כמו שנאמר, הצטייד במיכל גז פלפל למקרה שהבחור ירצה "לסגור חשבון".

אני ממליץ לך לקנות מיכל של חברה SABRE. הכי איכותי מכולם.

עריכה: קובי, במידה והוא לא מתייצב זו עבירה פלילית ויוצא כנגדו צו הבאה.

אין לי בעיה לספוג ממנו מכות, זה רק יסבך אותו.

ותאמת אני לא אחזיר לו גם, העיקר שהמשטרה תעשה את העבודה שלה והפעם יעצרו אותו.

מחכה לתשובה שלך.

אם אתה תובע את הביטוח שלו, הפרמיה שלך לא תעלה בשנה הבאה.

התהליך הוא כזה: מתקשר לסוכן/חברת ביטוח מוסר להם את הפרטים (חשוב מאד שיהיה לך שם ושם משפחה של בעל הרכב ומספר פוליסה+חברת פוליסה,כמובן צריך גם את מספר הרכב ) כשהזמנת משטרה היית צריך להגיד להם שהבחור מסרב לתת פרטים של הביטוח שלו, איך תשיג את המספר פוליסה שלו? תחשוב על דרך יצירתית (אולי נשארה לך איזה תחפושת של שוטר מפורים :wink: -כמובן שזה בצחוק-)

לאחר מכן שולח את הרכב למוסך הסדר או מוסך שאתה בוחר, מגיע שמאי מטעם הביטוח מעריך את הנזק, המוסך מתקן ובסוף אתה כותב 2 צקים אחד לשמאי והשני למוסך לעוד 3 חודשים או חצי שנה, העניין הוא שרק לאחר התביעה אתה מקבל את הכסף בחזרה.

ישנם מוסכים שלא גובים את הצקים עד שאתה לא מקבל את הכסף מהביטוח של הנהג הפוגע ,תברר אצל הסוכן ביטוח/חברת ביטוח שלך.

דרך אגב בקשר לשכן, יש לו מאזדה יחסית חדשה, מה הטמטום שהוא נצמד אליך ככה? זה רכב פרטי שלו או רכב חברה?

אני יכל להיות בטוח שהנזק שיתוקן יוחזר אלי בסופו של דבר? .

הרכב שלו נקנה דרך ליסינג - רכב פרטי שלו .

חתמתי יום חופש מחר ואני ניגש למשטרה, היום בבוקר אחרי נסיעה של כמה דקות הרגשתי משהו מוזר.

עצרי בצד וראיתי שחסר לי אוויר בגלגל , שאתמול הרכב היה תקין!! .

צירוף מקרים?, אני לא מאמין.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם
קצת הגזמתם לתבוע ביטוח על כמה שריטות..

חוץ מזה שבשביל לתבוע צריך שהצד השני יאשר להפעיל את הביטוח, בלי דוח משטרתי זה קצת בעייתי.

אנחנו לא הגזמנו, לא המלצנו לו לחכות לפעם הבאה ולשחק אותה שהיה בתוך הרכב ועכשיו כואב לו עמוד השדרה - זו הונאה.

בתור התחלה שידרוש תשלום מלא עבור הנזק העצום שנגרם (HiTRuN תבדוק את הגיר), וכל המרבה במחיר הרי זה משובח.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...