Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

306rally

עופר106R16V
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע ה-MI הוא בעל 160 כ"ס "בלבד".

אני לא רוצה להרוס את הויכוח ה"מוטורי" המרתק הזה ,

אבל לMI רק 147 כ"ס. (בדוק)

:D:D:D:D

איפה בדיוק זה "בדוק" ?

שלומי ,

חוברת שצריכה להיות בכל בית : auto motor and sport

מ 1990 . כל רכב שבוחנת , מעלה אותו על דיינו ובודקת לו הספקים.

1905 סמ"ק , 147 כ"ס 108 KW ב6400 סל"ד , 166NM ב5000 סל"ד.

ושוב , תודה לנמרוד :D

זה מעודד את T16 להישאר בארץ?

יופי! 8)

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
גיא שגב..... אבל בחו"ל אין מוניות סקודה, מה אני אעשה ? לדוגמא באמסטרדם חצי מהמוניות זה S500.

אני חושב שאני אביא את נהגי המוניות מחו"ל להשתלמות אצלך :wink::wink:

ודרך אגב, אתה הראשון שצריך להתלונן על נהגי ישראל. אתה נהג מונית ? או שאתה עובד עלינו ?

תקשיב יא תוספתן.

לא אני לא נהג מונית, וגם אם הייתי, אין לך שום זכול להסתכל עלי מלמעלה כאילו אתה העשירון העליון ואני נהג המונית העני.

הכסף שלך לא עושה פה רושם על אף אחד.

אז תסתום את הג'רוע שלך לך טטוס מחלקה ראשונה לפרנקפורט ומצידי תביא צי מוניות שלם.

פורסם

תאמינו לי בדיחה..... הנה דוגמא ל"ידע" המופלא שלכם במנועים.

אחרי שהמנוע קיים רק איזה 10 שנים.... רק עכשיו אתם יודעים שיש לו רק 147 כ"ס.

I REST MY CASE

אהה, ושי :beerchug:

הלוואי והיה שאפשר לעשות MULTICAST ולהשתיל דיסקט חדש במוח של 99% מהישראלים.

פורסם

מנוע ה-MI הוא בעל 160 כ"ס "בלבד".

אני לא רוצה להרוס את הויכוח ה"מוטורי" המרתק הזה ,

אבל לMI רק 147 כ"ס. (בדוק)

:D:D:D:D

איפה בדיוק זה "בדוק" ?

שלומי ,

חוברת שצריכה להיות בכל בית : auto motor and sport

מ 1990 . כל רכב שבוחנת , מעלה אותו על דיינו ובודקת לו הספקים.

1905 סמ"ק , 147 כ"ס 108 KW ב6400 סל"ד , 166NM ב5000 סל"ד.

ושוב , תודה לנמרוד :D

זה מעודד את T16 להישאר בארץ?

יופי! 8)

בדקת באיזה תקן זה נמדד ?

יש שני תקנים, 147 במחמיר שבינהם זה בערך 160 באירופאי, זה שאנחנו מתייחסים אליו כיום.

יכול להיות שאתה מתבלבל, בין השנים 89 ל 92 מנוע ה MI הורכב ב BX 16V וב 405 היתה גרסה אחרת של ה MI שהוציאה פחות, אבל גירסת ה כל אלומיניום הוציאה 160 אמיתיים .

זה שעיתון או ספר בדק מכונית אחת ששנינו לא יודעים בראיזה שלב של חיי המנוע התבצעה הבדיקה, גילה שיש 147 כ"ס למנוע נתון, לא נותן אינדיקציה לכל המנועים בשוק.

פורסם

אני רוצה לתקן שגיאה נפוצה. לשבור מיתוס. להכנס לעומק הקורה. לבתק את ה... אההה....

ל-MI יש 146.3 כ"ס, לפי מדד סקנדינבי.

147 כ"ס נמדדו ב-Auto Motor לפי מדד גרפצן, המדען שסייע למר Wankel לפתח

את אותו מנוע רוטורי מהולל (לא רבים יודעים, שמו האמיתי של מר Wankel היה

Wanker. בהסכם מיוחד שנחתם בין מאזדה לג'נרל מוטורס בשנת 73, שמו שונה ל-

Wankel ע"מ לא לפגוע באנגלים).

לבסוף, לפי מדד אנגלי תקין ומקובל, אכן יש למנוע ה-MI המהולל (ישתבח שמו) 160 כ"ס.

יש לציין שהמדידה נעשתה בעת שנשבה רוח גבית, ולכן תתכן סטייה של 8%, אשר תביא

אותנו ל-147 כ"ס, או ל-172 כ"ס בהתאמה ללוח הגרגוריאני (לא סתם לקליאו ספורט יש

172 כ"ס...).

עריכה: תוקנו אי-דיוקים מזעריים בתאריכים (עניין של מספר מיקרו-שניות)

פורסם

מישהו אחד שחושב שהכל דפוק, כולנו מפגרים ואפסים וכו' וכו'.

יופי יופי.

מי המישהו?

אמרת שהיה לך נהג מונית צמוד במשך 3 חודשים נכון?

אתה יכול לארגן קלאצ'ים בחינם.

פורשות כמו זבל, M3 כמו בלה בלה. וכו'

בזמנו הטפת לנו לגבי שיפורים, ושלכל אחד צריך לשנות למה שהוא אוהב ברכב וכו', נכון?

ובמה אתה נוהג ?

306XSI סטנדרטית. מרשים. לא M3 משופרת, לא M5 עם סופר צארג'ר וגם לא

911. אפילו את ה 306XSI שלך השארת סטנדטית לגמרי. אבל להטיף אתה יודע.

זה מה שחשוב! להסתכל על אנשים אחרים מלמעלה אתה יודע, ולתת ים של עצות,

מכל העצות שנתתה פה עד היום עשית 0 מהן.

בוא תתחיל עם אחת שהצעת פה, ותעבור לחו"ל.

אני בטוח שכמה חברה פה ישמחו להסיע אותך לשדה.

פורסם
בדקת באיזה תקן זה נמדד ?

יש שני תקנים, 147 במחמיר שבינהם זה בערך 160 באירופאי, זה שאנחנו מתייחסים אליו כיום.

יכול להיות שאתה מתבלבל, בין השנים 89 ל 92 מנוע ה MI הורכב ב BX 16V וב 405 היתה גרסה אחרת של ה MI שהוציאה פחות, אבל גירסת ה כל אלומיניום הוציאה 160 אמיתיים .

זה שעיתון או ספר בדק מכונית אחת ששנינו לא יודעים בראיזה שלב של חיי המנוע התבצעה הבדיקה, גילה שיש 147 כ"ס למנוע נתון, לא נותן אינדיקציה לכל המנועים בשוק.

שניכם סתם טוחנים מים על תקנים.

לא ייתכן שההפרש כ"כ גדול בין התקנים...

אם המדידה נעשתה על דיינו, זוהי פשוט תוצאה הגיונית ביותר

של 160 כ"ס ב- Flywheel אך 147 "בגלגלים"... :roll:

MCS 2008

פורסם

גיא....ידידי.

הסיבה שלא שיפרתי את האוטו היא בגלל הגישה שאין בשביל מה.

ולא, אני לא הולך להרוס את האוטו אצל 3 משפרים שאחרי זה אף מוסך לא ייטפל באוטו.:!:

אם תשים לב, כל מה שניסיתי להגיד, שאין בשביל מה לשפר/להתעסק ברכבים משופרים בארץ, כי אין מה לעשות איתן. כל הדיבורים על 306 ראלי, GTI אן XSI הם לא רלוונטים כי בשביל מדינת ישראל גם מאזדה לאנטיס היא יותר מדי. :!::!:

פורסם

גיא שגב......צודק.... באמת התעייפתי.

וזה לא מה שאתה חושב....פשוט יש לי תור לפדיקור מניקור, ולתופר שיעשה לי מנג'ט בחליפה החדשה. אהה, וגם לעדכן את התאריך בכרטיס טיסה (כל הזמן דוחים פה את המלחמה) :wink::wink:

אני? מתעניין רק בכסף ובמעמד ? תתבייש לך! אפילו הכרטיס שלי בביזנס, שלא יגידו אחרי זה שאנחנו רק טסים בפירסט. :wink:

מי פנוי בפרנקפורט ? :wink:

פורסם
נגמרו כבר המנעולים של השרשורים?

לפעמים אתה צריך לתת ל-freak show לבדר אותך.

ולגיא שבאלנבי - לא יודע מה מחקו לך, אבל אני מבקש שתפגין קצת יותר כבוד (או לפחות

קורקטיות, אם זה קשה לך) למנהלים.

פורסם
גיא....ידידי.

הסיבה שלא שיפרתי את האוטו היא בגלל הגישה שאין בשביל מה.

ולא, אני לא הולך להרוס את האוטו אצל 3 משפרים שאחרי זה אף מוסך לא ייטפל באוטו.:!:

אם תשים לב, כל מה שניסיתי להגיד, שאין בשביל מה לשפר/להתעסק ברכבים משופרים בארץ, כי אין מה לעשות איתן. כל הדיבורים על 306 ראלי, GTI אן XSI הם לא רלוונטים כי בשביל מדינת ישראל גם מאזדה לאנטיס היא יותר מדי. :!::!:

אז למה אתה לא קונה לאנטיס? אם היא יותר מדי תקנה קיה פרייד אוטומטית.

אם גם הם יותר מדי, תמצא את הווספה עם ה 3 גלגלים, איתה תרגיש שאתה מנצל את

כל היכולת שלה! לא חבל על הכסף של ה XSI? הרי אין מה לעשות איתה פה....

פורסם

1. לMI שתי גירסאות מנוע, 2 ליטר ו1.9 ליטר שהספקיהם 155 ו160 כ"ס בהתאמה.

שני המנועים עם 16 שסתומים, לפי דעתי המנוע "החשוד" בנתון ה147\8 כ"ס הוא ה2

ליטר, שנתון ההספק שלו זהה לנתון ההספק המוצהר במנוע של ה306 S16 ושל הZX 16V ...

בקיצור : אגדת הMI חיה ובועטת, אתה יכול להיות רגוע שלומי :D

2. פנייה למר Get Serious : T16 :!:

* עריכה: אביעד, לא שמתי שרשמת 1905 סמ"ק, אם ככה התיאוריה לא מסתדרת ... :?

טל.

פורסם

בדקת באיזה תקן זה נמדד ?

נראה לי שיש לנו פותר ,

המנוע נמדד בתקנים הרגילים. עובדה ולשאר המכוניות/מנועים אין סטיה מהנתונים המקובלים.

העובדה המוזרה שההספקים הנמוכים משאנו מצפים נמדדים דווקא בצמד מנועי ה1905 (MI ו1.9 של הGTI) .

אם מה שאתה אומר לגבי שוני במנועים בין 89-92 לתקופה מאוחרת יותר נכון , אז הרי זו התשובה!

אני מאמין שהחוברת אמינה , והמנועים במצב טוב כשנמדדים. (אחרי הכל הם יקים :wink: )

ועומר - הקליאו גם נמדדה שם , והפתיעה , 211 כ"ס תקן Z.B :wink:

פורסם

לסיכום,

קודם כל רציתי להגיד לכם שהכל מאהבה, ולא מרגשי עליונות או מהסתכלות מלמעלה. :!:

סליחה אם אני פוגע במישהו, אבל המדינה הזאת היא לא "בונבוניירה" בלשון המעטה. יחסית, רוב חבריי הפורום הזה הם עוד בסדר (חוץ מאלה שלוקחים דברים קצת "קשה" מדי). יחסית לשאר המדינה, אתם עוד "מופרעים", משמע שאתם "נורמליים". במדינה כזאת רק המופרעים נורמליים. :crazyeye:

מי שהכי עצבן אותי היום היה דני G :evil: בכלל, שהעלה לי את הסעיף לגבי לא לעזור לחבר מהפורום. (מה קרה דני? מנסה לחנך מישהו?). כל ההתנהגות הזאת של אנשים כאלה, ויחסית בפורום זה לא נפוץ, פשוט גורמת לי לחשוב על הסיבות של אנשים לחנך אנשים אחרים. :idea:

אז הגעתי למסקנה, שהעם הזה הוא עם קרצייתי עד בלתי נסבל. יש פה סיסטמה מאד מאד בולשיביקית ומסריחה. אתם יודעים למי זה מתאים ? לאנשים לא מפותחים (לקופים). הם מבינים רק כוח ומתנהגים כמו בבונים. והם אלה שמנסים לחנך אנשים אחרים. :!:

אז רק שתדעו, מורה טוב הוא אדם שלא מנסה לכפות את דעתו (כמו להגיד לאנשים אם לעזור למישהו או לא). מורה טוב הוא אחד שיודע לענות שבנאדם רוצה ללמוד ממנו, ולא שהוא רוצה ללמד מישהו אחר. :idea:

לצערי, החברה בישראל היא לא נאורה במיוחד. אנשים פה לא אינטליגנטיים (בלשון המעטה), אין פה רצון ללמוד משהו חדש, אלא פשוט לשחות עם הזרם.

אני הייתי עוד בדעה, שהנאורות, האדיבות והכבוד ההדדי איכשהוא ישתרשו במדינה הזאת, אבל איפה, אפילו לא במעט. סתם עוד מדינה במזרח התיכון.

מה שמפליא אותי, זה שאנשים באמת חושבים שככה צריכים להתנהג. לאחר שראיתי מספר של תרבויות בכל העולם, הגעתי למסקנה, שלמרות הרבה מאד יוצאי אירופה בארץ, הגוון של ההתנהגות הישראלית הוא יותר "ערבי" מאירופאי. :evil::evil:

זה לא משהו שאפשר להמלט ממנו....זה מצוי בכל מקום, בבתי קפה, בערוצי התקשורת, בחיי המסחר ובכביש....

אי אפשר להתעלם מזה, שאתם יוצאים לכל מקום בארץ הזאת (חוץ אולי מהצפון והגליל), ישנה הרגשה לא נעימה מהסובבים אותכם.

תסלחו לי אבל בארה"ב או באירופה המערבית אין הרגשה כזאת. :lol::lol:

אני ניסיתי להעלות חלק מהסיבות, אבל אני בטוח שיש יותר. מה שכן, אני יכול להגיד לכם את זה בוודאות, לא נעים לחיות במדינה הזאת.

אני לא אחדש לכם כלום אם אני אגיד שהמיסים הם הגבוהים בעולם, ותכ'לס מה שאתם מקבלים מהמדינה הוא נמוך מאד. ואם אתם אוהבים להידפק, ישראל היא בהחלט בראש המדינות הדפוקות. :loco:

אני לא בא לבקר אף אחד, ולא יורד על אף אחד, אבל במבחן התוצאה ישראל היא מדינה בעייתית בלשון המעטה. :!:

אפשר לדעת מה איכפת לי מכל השטויות של העם הזה ? אז זהו ממש כלום. אני לא מעוניין לחיות בתלאות של העם הזה, כמו שאני רואה מישהו נוסע בפורד פייאסטה מתפרקת בכביש, אני לא עוצר את האוטו, ומצטרף אליו לנסיעת חוויה. אני פשוט נותן גז, וממשיך הלאה.:sleeping2:

פשוט חבל שזה מה שיצא מהמדינה הזאת, אבל WHO GIVES A FUCK ? אם מצנע לא מסכים עם אריק שרון, ומושך את המדינה למקום עוד יותר גרוע, או אם החרדים רוצים שכולם יילכו פה עם כיפה? WHO GIVES A FUCK ?

:?:

את מי זה מעניין מה הם רוצים? (אותי לא), אבל מה שכן מעניין אותי זה, שמיהו פה מבזבז לי את הזמן. ואת זה אני לא אוהב !! ולא מעניין אותי מיהו.

תעשו אתם את החשבון אם בא לכם לעמוד כל היום בפקקים, ללכת למילואים, לשלם מיסים מגוכחים, כל היום לראות מכוניות מאעפנות מסביבכם, פיגועים, מלחמות, WHO GIVES A FUCK ? :?:

הייתי מוכן להשאר פה, אם הייתי יודע שהולכים לפתור את העניין במהירות ויעילות, אבל העניין מתמשך ומתמשך שזה כבר לא מצב זמני, זה החיים במדינה הזאת. חבל, שזה המצב, אבל זה המצב. פשוט בושה, כל שנייה פיגוע.

שאני חס וחלילה אסתכן בלהפגע באיזה פיגוע בגלל איזה פלסטיני שרב על איזה שטות ? WHO GIVES A FUCK ?

אז הקיצר, ישראל היא מקום לא מעניין (אותי לפחות) ואני מקווה שכל מי שרוצה להשאר פה, לפחות שייהנה (אבל זה ממש מסובך כמו שאתם יודעים :wink: ).

מי שיגיד לי שהוא מעדיף את כל התלאות של העם הזה, לעומת החיים הטובים באירופה/ארה"ב, אז אני לא מבין אותו.

ומי שיגיד לי תעבור, אז בטח שאני אעבור, אני אפילו לא חושב במילימטר אחרת. לי אישית חבל, שכלכך הרבה אנשים נתקעו במערבולת של ישראל ולא יכולים/רוצים לצאת ממנה. למזלי אני יכול לעבור. בלי דאגות מיותרות. :lol:

אולי אם בממשלה יבינו כמה לא כיף בארץ הזאת וכמה אנשים רוצים לעוף מהמקום הזה, רק אז, אולי יגיע שינוי. :idea:

אח....הכבישים, האנשים, הבחורות (שבדיות, הולדיות, גרמניות, אנגליות, אמריקאיות), הנופים, התרבות. כמה יפים החיים יכולים להיות.

עוד עשר שנים אני חוזר אני רואה את כולכם נוסעים על פיז'ו 404 עם כאפייה, מנגנים על דארבוקות.... לא חבל לכם על הזמן ?

:?::idea:

• תוכן חדש...