Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

306rally

עופר106R16V
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז נעשה את זה בקצרה...

פשוט תעבור מכאן... אבל מהר... ממש מהר...

כ"כ רע לך , אתה לא מתכוון לשנות כלום רק לבכות ולזיין את השכל...

אז פשוט תעבור מכאן... אבל מהר... ממש מהר...

:-)

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

סך הכל שאלתי על ה306 ראלי ואיזה סלט נהיה אבל לא משנה אהבתי את השירשור העצבני הזה :) וגם אני מכיר את ה306 ראלי יותר טוב עכשיו תודה לכם נישתמע עד הסרט הבא שיעבור לי בראש בייי :drinking:

פורסם

אריאל.....מזל שאני לא מתייעץ עם אנשים כמוך. :lol: מצטער :wink:

לך תרביץ איז סטייג'..... שמעתי שמחפשים נהגים בWRC בטורקיה.

עופר, גם אני נהנתי. היה כיף. (גיא, איזה SCRIPT לצ'אט...יכול להיות נחמד :wink: )

הלוואי והיה שאפשר לעשות MULTICAST ולהשתיל דיסקט חדש במוח של 99% מהישראלים.

פורסם

ערב טוב לכם!!!

איזה שירשור רצחני (תרתי משמע!) אני מבסוט!!

סופסוף וויכוח לעניין!! איזה בוגרים אתם פייייי....נו מה נסגר כאן פורום מכוניות או זיוני מוחות?? כן ירד מהארץ לא ירד מהארץ....

מה שבטוח וכולם מסכימים על זה,זה שכל הGTIים והראלים וכל שאר ה"כאילו" משופרות שמסתובבות כאן זה ממש לא זה....מה לעשות כן MI לא MI...זה מאין ניסיון נואש וסופני שלנו לנסות ו"להדביק" את ההתפתחות ההיסטרית שיש לתחום המוטורי בעולם ב15-20 שנים האחרונות לא אני לא מדבר על פורמולה וכו' אלא על המכוניות מייצור סידרתי המוני כמו האימפרזות האבולושונים ועד הוויפר הרצחנית...

אז ל"זרוק" איזה פילטר או אגזוז ובמקרה היותר טוב איזה MI ולהגיד יש לי אוטו משופר זה קצת מצחיק....לפחות אותי, ולפי השרשור הנ"ל אני ממש לא לבד...

ואל תרדו מהארץ יש לנו ארץ טובה ויהייה טוב.....

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

• תוכן חדש...