Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

306rally

עופר106R16V
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הייתי מתרגש מדי מה GTI או מהראלי (שבכל מקרה הייתי "משדרג"), אותי יותר מעניין אוטו מושתל MI כפתיחה, או בגרסת הטורבו על מנת לבדוק את הנתונים....

למישהו יש את הנתונים ?

על איזה רכב אתה נוהג ?

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

רועי, זה נורא תלוי בבנאדם, ברצונות שלו ובמכונית.....

למי נוסע על מאזדה אולי ה306GTI זה חלום. (הרכב בהחלט כיפי). :wink:

אבל לראות סקיילינים כמו מיים M3 כמו חול ופורשים כמו קמח...עושה לי (לפחות) חשק.

ה306 היא בסיס מעולה (XSI, GTI או ראלי)..... אבל זה נורא תלוי ברצונות. תראה מה עושים עם האוטו הזה בחו"ל. :p

תחשוב לדוגמא, שמעבירים אותך מחר מהעבודה לגור באירופה/ארה"ב. על מה היית נוסע אז ? :lol:

זה שאנחנו גרים במדינת עולם שלישית, זה עוד לא אומר שאנחנו צריכים לחשוב כמו מפגרים.

:mad::mad::mad:

הלוואי והיה שאפשר לעשות MULTICAST ולהשתיל דיסקט חדש במוח של 99% מהישראלים.

פורסם

אם כבר אתם משנים הודעות... אז אנא, לא לשתול מילים בהודעות... אפשר מקסימום לסמן מילה כ *****

מדינת עולם שלישית כן, אבל יש גבול. :wink:

פורסם
כן...אני מתעורר לאט לאט.....

איך הלהקה הזאת שרה..... "סתם עוד מדינה במזרח התיכון"

חבל על העשרה אנשים הטובים (שאתה בינהם) שעוד מנסים להחיות את הסצנה הגוועת של ספורט מוטורי בישראל.

יש יותר מ-10 אנשים, הרבה יותר.

וספורט מוטורי זה לא החלפת מנוע ב-306 !

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
רועי, זה נורא תלוי בבנאדם, ברצונות שלו ובמכונית.....

למי נוסע על מאזדה אולי ה306GTI זה חלום. (הרכב בהחלט כיפי). :wink:

אבל לראות סקיילינים כמו מיים M3 כמו חול ופורשים כמו קמח...עושה לי (לפחות) חשק.

ה306 היא בסיס מעולה (XSI, GTI או ראלי)..... אבל זה נורא תלוי ברצונות. תראה מה עושים עם האוטו הזה בחו"ל. :p

תחשוב לדוגמא, שמעבירים אותך מחר מהעבודה לגור באירופה/ארה"ב. על מה היית נוסע אז ? :lol:

זה שאנחנו גרים במדינת עולם שלישית, זה עוד לא אומר שאנחנו צריכים לחשוב כמו מפגרים.

:mad::mad::mad:

נכון, פורשה ו-M3 הם בדיוק באותה רמת מחירים של ה-306GTI.

צודק.

אבל בגלל שאנחנו במדינת עולם שלישי - אנחנו רוצים 306GTI.

:roll:

פורסם

לא בטוח שהמדינה הזאת היא המקום הנכון (בטח שלספורט מוטורי, או כל דבר מתקדם אחר).....

חבל שזה ככה, אבל זה ככה. אתה יודע, יש אחד שקם בבוקר בלונדון נכנס לM3 שלו, ורואה בדרך בחורות אנגליות משובבות מראה.:beerchug:

ויש אחד שגר בישראל, נוסע במאזדה (איזה נוסע, עומד בפקק :mad: ), ורואה בחורות שנראות כמו איזה ניסוי גרעיני, או מינימום איזה מפלצת פולנייה/מרוקאית.:nono:

כל אחד והסרט שלו (אהה....ומה שהכי יפה בסיפור הזה, זה שאפשר להחליף את הסרט :lol: )

פורסם

אני לא מבין למה אתה משליך מהתסכולים שלך על מדינת ישראל, שה-306GTI לא מהווה מטרה מוצדקת.

פורסם
לא בטוח שהמדינה הזאת היא המקום הנכון (בטח שלספורט מוטורי, או כל דבר מתקדם אחר).....

חבל שזה ככה, אבל זה ככה. אתה יודע, יש אחד שקם בבוקר בלונדון נכנס לM3 שלו, ורואה בדרך בחורות אנגליות משובבות מראה.:beerchug:

ויש אחד שגר בישראל, נוסע במאזדה (איזה נוסע, עומד בפקק :mad: ), ורואה בחורות שנראות כמו איזה ניסוי גרעיני, או מינימום איזה מפלצת פולנייה/מרוקאית.:nono:

כל אחד והסרט שלו (אהה....ומה שהכי יפה בסיפור הזה, זה שאפשר להחליף את הסרט :lol: )

T16 היקר...

לאחר קריאה של הודעותיך האחרונות אני חש בכך שאינך מרגיש נוח במדינתנו הקטנה אשר על הקמתה אנו שוקדים במהלך השנים האחרונות...

לאחר בדיקת הנתונים היננו להודיעך כי עליך

לעוף\לטוס\לברוח\לרוץ\לשחות\להעלם\to beam\להתפוצץ תוך העלת יחס גדישה ל200BAR ...

העיקר שתעוף לנו מהעיניים אם כ"כ רע לך...

אולי אז יהיה כאן טוב...

ואני אהיה גם גס-רוח לראשונה (כי באמת הרגזת אותי) : אני שונא אנשים כמוך! פשוט שונא!

פעם אחרונה שאני מגיב להודעות שלך...

:evil:

:-)

פורסם

ותאמין לי..... (נובע כמובן מאופייה של המדינה הזאת).... כמה כיף זה לראות את המלחמה (זאת שהייתה) בCNN. :wink:

אף על פי שאני 100% בעד המדינה הזאת, נראה לי שגרף ההתקדמות של המדינה הזאת מתקדם במהירות, אבל בהילוך הלא נכון (במקרה הזה רוורס) :wink:

8)8)8)

פורסם
ותאמין לי..... (נובע כמובן מאופייה של המדינה הזאת).... כמה כיף זה לראות את המלחמה (זאת שהייתה) בCNN. :wink:

אף על פי שאני 100% בעד המדינה הזאת, נראה לי שגרף ההתקדמות של המדינה הזאת מתקדם במהירות, אבל בהילוך הלא נכון (במקרה הזה רוורס) :wink:

8)8)8)

טוב שאתה חושב שכאן זה פורום "אקטואליה" או פורום "על המצב".

:roll:

פורסם

אריאל חביבי, ואני מכיר טוב מאד אנשים כמוך..... ויש לי רק משפט אחד להגיד לאנשים כמוך....

"האמת כואבת" :wink:

ועוד פנינה שאומרים לאנשים כמוך..... "אל תתן לעובדות להשפיע עלייך" :wink:

וחביבי, תודה על העצה.....(הייתי ממש צריך אותך בשביל זה).... אני לא התחתנתי עם המדינה הזאת. :wink:

ואני מציע (כחבר) שתחשוב קדימה. קח לדוגמא את הספורט מוטורי, אולי עוד 10 שנים יקרה פה משהו, עד אז תצטרך לעשות את הסטייג'ים שלך ב180 קמ"ש בכביש ציבורי, ולא במסלול (כמו בכל מדינה נאורה אחרת).

:lol: פשוט בדיחה....

סע לטיול בחו"ל, אולי תבין מה קורה בעולם. :lol::lol::lol:

פורסם

מה, לעזאזל, הקשר???

אתה ממשיך להגיד כל הזמן כמה שרע פה וטוב בעולם מבחינת ספורט מוטורי ומבחינת בכלל - יופי. אתה מוזמן לנסוע לחו"ל. יש אנשים שלא יכולים או רוצים לעשות את זה.

אתה טוען ש-306GTI זה כלום, זה בדיחה ביחס לכל ה-M3-ים שיש שם בחו"ל? יכול להיות. אז מה? מה אתה רוצה שנעשה בקשר לזה? קודם כל, לידיעתך, לא צריך הרבה יותר מזה בארץ, לנהג ספורטיבי. מבחינת כוח - תמיד אפשר יותר. אבל לנהגים אשר ה-306 פונה אליהם, לא ממש קריטי שיהיה להם עוד 10-20 כ"ס (ולא תמיד הם יכולים או רוצים להרשות לעצמם לשפר ל-250 כ"ס). לנהגים הנהנים מנהיגה ספורטיבית ה-306GTI תהיה מצוינת גם עם ה-167 כ"ס ה"עלובים" שלה. ואני דבק בכך שלדעתי ה-306 לא צריכה יותר מ-180 כ"ס בשביל להיות כמעט מושלמת בתור הנעה קדמית.

לא היית מתרגש מה-GTI? למה, אתה יכול לנצל את היכולות שלה? אתה יודע להשתלט על 167 כ"ס? לידיעתך. מנוע ה-MI הוא בעל 160 כ"ס "בלבד". וטורבו - נו, בשביל להשתלט על זה צריך הרבה יותר...

אז תסביר לי מה לעזאזל הקשר בין זה שאנחנו מדינה קטנה וחסרת אמצעים, ובין הבחורות שרואים שם ברחוב לעומת פה, ובין כל הדיון הזה??

פאק, אפשר לחשוב שאתה בכלל תדע איך לנצל 167 כ"ס על שלדה מעולה, שאתה מתחיל לקשקש פה על טורבו וכאלה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חברים..... הספורט המוטורי בארץ הוא רק סמפטום אחד למחלה של המדינה הזאת.

המדינה (ושוב...100% בעד המדינה הזאת), חולה במה שאני קורא "חוסר עמצאות".... ללא תמיכה אמריקאית לא הייתה, ולא תהייה פה מדינה.

עם כל הכבוד של המדינה הזאת, ברור שאף בנאדם רציונלי לא יגיע למדינה שלא דואגת לעצמה.

לחיות במדינה כזאת ולחכות ולחכות.....

לחכות שיהיה פה מסלול מרוצים :evil:

לחכות שיורידו את המיסים (כן, GTI בארץ תעלה כמו M3 בחו"ל) :evil:

לחכות שייבנו פה כבישים (ושלא יגידו שאין כסף...בשביל זה אנחנו משלמים 137% מיסים על האוטו). :evil:

לחכות שאנשים פה יילמדו לנהוג.... :evil:

לחכות שארה"ב תתקוף את עירק..... :evil:

לחכות לחכות לחכות...... :evil::evil::evil:

ובשביל מה ? שיהיה שלום? שהשכנים שלנו (300 מיליון ערבושים) יתנחלו (בשלום כמובן) במדינה הזאת ? :!::!::!:

אני מעדיף שהבת שלי תתחתן עם שוויצרי, שבדי או גרמני. ותאמינו לי שמהכרות קרובה עם השכבה הגבוהה של מדינות ערב העשירות, גם הם מעדיפים לחיות באנגליה/גרמניה/שוויץ. :lol::lol:

ורק הישראלים רוצים לגור באוהל עם איזה ערבי מהשטחים. :lol::lol::lol:

בדיחה......

ועכשיו שאני חושב על זה הבנתי גם למה:

העם הישראלי מאד דומה לחשיבה הערבית.... יש אימרה "מין אללה" או בעיברית "הכל מאלוהים" לדעתי זו הסיבה של הפיגור. פשוט אוהבים לחכות, וחכות ולחכות.....

דווקא מאנשים כאן, שלא סומכים על אף יבואן, או מוסכניק בכל מה שנוגע לאוטו שלהם, דווקא מהם ציפיתי לראייה נכונה של העולם - של עצמאות.

ולא של כאלה שאומרים "לא טוב, אז תלך".

אתם יודעים מה היה גרמני/אנגלי/שבדי היה אומר לכם? לא טוב ? תגיד לי מה לא טוב על מנת שאני אוכל לשנות. וזהו כל ההבדל.

• תוכן חדש...