Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 217
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
צבע לרכב דחוס במיכל ספריי - נקנה בטופ-קולור ת"א.

למה לקנות בספריי דחוס במיכל, בהקפים שאתה משפץ לדעתי עדיף להשקיע מעט בקומפרסור קטן, ואקדח,

ההבדל בתוצאות מורגש (הספרי מצייר עיגול לא מושלם ואילו האקדח מצייר קו אנכי , ועם מעט תרגול על קרטונים התוצאות יוצאות טוב יותר)

וכמובן זה הרבה יותר זול מאשר לקנות מיכלים כל פעם... אתה יכול לקנות צבע בקופסא במקום.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
למה לקנות בספריי דחוס במיכל, בהקפים שאתה משפץ לדעתי עדיף להשקיע מעט בקומפרסור קטן, ואקדח,

ההבדל בתוצאות מורגש (הספרי מצייר עיגול לא מושלם ואילו האקדח מצייר קו אנכי , ועם מעט תרגול על קרטונים התוצאות יוצאות טוב יותר)

וכמובן זה הרבה יותר זול מאשר לקנות מיכלים כל פעם... אתה יכול לקנות צבע בקופסא במקום.

צודק לגמרי.... בד"כ אני עובד עם קומפרסור :) צינור הנחושת שלו נדפק ועד שאואיל בטובי להזיז את עצמי איתו לתיקון, אני קונה מיכלי ספריי...:roll:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

תרשה לי לתקן אותך, הספריי שאתה מקבל בטופ קולור בעל פיית התזה כקו אנכי ולא בעיגול.

יחד עם זאת, מבחינת היקף העבודה יותר קל יהיה להשתמש בקומפרסור ואקדח.

ליאור בהצלחה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

רק כדי שהמכסה לא יהיה כל כך דהוי ומשופשף כמו שהוא היה... (פיברגלס), צבעתי אותו ספורדית היום... :D

בהמשך לתיאום הציפיות שלי עם עצמי, אני לא מתכוון לדגם את הרכב ויזואלית בשלב זה כלל וכלל, לא משנה צבע ולא נוגע יותר מדי בפח.... לשמחתי, הרכב הוא פח בלבד, בלי חומר פחחים ודומיו כך שבבוא העת העבודה לא תהיה מורכבת מדי אך בשלב זה, אני רוצה להתמקד בפנים הרכב, מכאניקה, קוסמטיקה של תא מנוע ובעיקר בהנאה ממנו As-Is...

"לקח" שלמדתי משיפוצים קודמים שלי... ככל שהרכב משופץ יותר ומשופר יותר, כך אני משתמש בו פחות ופחות....

ולכן, Lick less, Use more :lol:

על הדרך פרקתי את הספוילר התחתון לצורך תיקון (עשוי מ-ABS) לצערי ולא פיברגלס, מה שאומר שאקח אותו לבעל מקצוע (ארז דרור) שמכיר טוב תיקוני פלסטיק וצביעה כצבעי אופנועים.

attachment.php?attachmentid=349394&stc=1&d=1376162392

attachment.php?attachmentid=349395&stc=1&d=1376162348

IMG_5129.JPG

IMG_5127.JPG

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

איזו יפה היא הולכת להיראות סחתיין עליך

עצה קטנה אל תשתמש בספרי דחוס זו טעות שעולה ביוקר

סיבות:

1. הוא עולה הרבה יותר יחסית

2. הצבע שמכניסים לפחית הספרי הוא ללא מזרז (הכוונה מקשה)

כי המוכר לא רוצה שיתייבש בתוך הפחית אבל זה צבע דו קומפוננטי שמצריך מקשה בעיקרון וכרגע חסר לו מרכיב הכרחי.

כמובן שתתיז אותו הוא מסוגל להתייבש מעצמו באויר אבל נסה לגעת בו עם טינר או ממיס דומה והוא פשוט ירד

לעומת זאת עם המקשה שלו הוא לא ירד המקשה עושה פעולה נוספת בנוסף לייבוש מהיר והיא לנטרל את הממיסים.

3. כשתרצה לצבוע את הרכב אפילו לאחר שנה השיכבה של הצבע מהספרי לא הופכת לאבקה ו"משתייפת" היא פשוט נדבקת לפד שיוף והורסת כמויות כאלו עד שהיא יורדת אפשר להגיד שהיא נשארת "רכה".

יכול להיות שלפנים הרכב זה מספק בתנאי ששום ממיס לא יכנס

אבל בטוח שלא לבחוץ

ואל תשאל אותי איך אני יודע :-)

המחלה שלי VW MK1

1981-1979-1977-1976

פורסם
זה בדיוק ה-stance שהפיירבירד דורש, בין אם הוא טרנס-אם או פורמולה.

:mm_yeah:

משום מה, במחוזותינו מעדיפים לוק של 4X4...

אז מה אתה אומר :twisted:

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יפיפיה

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

מדהימה

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו