Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהייתי בן 5-6, בדרך לבית הספר ראיתי מכונית גדולה ושחורה שעברה לידי ועשתה הרבה רעש מהמנוע... חוויית ילדות שזכורה לי עד היום.

כשהגעתי לכיתה סיפרתי לחברים שראיתי מכונית מרוץ. מכונית מרוץ? צחקו ואמרו.. אין דבר כזה מכוניות מרוץ בכבישים...

עברו כמה שנים וראיתי רכב מאותו סוג שועט בכביש מהיר ואני זוכר את אמא שלי אומרת לאבא שלי "תראה איך הוא נוהג... מה הוא חושב שהוא... מלך הכביש?".. המחשבה שלי באותו רגע הייתה.. כן! הוא מלך הכביש!

עברו עוד ועוד שנים... מכוניות כאלו ואחרות... היו שריגשו יותר היו שריגשו פחות ותמיד ידעתי וידעו חבריי הקרובים שיש אחת שבאמת הייתי רוצה. ההיא מזיכרון הילדות, ההיא שמאז גיל 7 יש לי מכונית צעצוע בדמותה, חבוטה, בלויה אך קיימת ומזכירה.

לפני כ-5 חודשים נודע לי על פונטיאק פיירבירד שנת 1973 ששייכת לאדם ממיין שקנה אותה לפני מספר שנים בקליפורניה ומאז בקושי נסע בה ועומדת לה אצלו במחסן ללא נוע. הקשר נוצר, הרכישה בוצעה והתחדשתי לי בפונטיאק פיירבירד... ההתרגשות עצומה!

אקצר כעת וארחיב בהמשך... הרכב המתין מספר חודשים ובימים הקרובים (אולי כבר הועמס... אדע היום בצהריים) יועמס על אונייה בדרך לארץ הקודש, למסע של מספר שבועות לביתו החדש.

על תהליך הרכישה, מה שנעשה עם האוטו בחו"ל, תהליך הייבוא וכו' אספר ואפרט לפרטי פרטים לכשיגיע הרכב לארץ.

כאן, חוץ ממני שממתין לראות אותה, ללטף אותה, להקשיב לה ולהתרגש, ממתין לה כבר הר של חלקים... מפגוש אחורי, שטיח, גג פנימי חדש ועד דש-בורד, חלקי פנים, קוסמטיקה, חוץ ומכאני ולאט לאט תקבל את העדנה והנחת שמגיעים לה, כל בורג יזכה לטיפול, כל חוט יזכה למגע וכל חלק יזכה ליחס אוהב... בכל זאת היא כבר בת 40 ולא ילדה אך היא התבגרה יפה ותקוותי להתבגרות משותפת וארוכת שנים איתה... מתרגש, מאוד.

התוכנית לגבי הרכב היא להביאו למצב בו היה לפני 40 שנה, עם קצת מגע אישי :)

אני מניח שהשרשור הזה יהפוך עם הגעת הרכב לשרשור שיפוץ מתמשך 8)

כמה מילים טכניות לגבי האוטו... כאמור שנת 1973, מנוע V8 בנפח 5,700 סמ"ק, יד שנייה, 77,000 מייל, גיר אוטומטי ו... זהו בינתיים... :)

עד אז... כמה תמונות מלפני כשבוע, עת החנו את הרכב במחסני חברת השילוח:

attachment.php?attachmentid=342625&stc=1&d=1371459032

attachment.php?attachmentid=342626&stc=1&d=1371459032

attachment.php?attachmentid=342627&stc=1&d=1371459032

attachment.php?attachmentid=342628&stc=1&d=1371459032

attachment.php?attachmentid=342629&stc=1&d=1371459032

attachment.php?attachmentid=342630&stc=1&d=1371459032

F1.jpg

F2.jpg

F3.jpg

F4.jpg

F6.jpg

F7.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 217
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין ציור של ציפור האש...:-(

פונטיאק פיירבירד פורמולה - שני כונסים מאורכים על מכסה המנוע, סמל של Firebird בחלק מהמקרים בקצה המכסה:

attachment.php?attachmentid=342631&stc=1&d=1371460262

פונטיאק פיירבירד טראנס-אם - כונס אחד במרכז המכסה + שני כונסים קטנים בכנפיים ו-Screaming Chicken על המכסה :)

attachment.php?attachmentid=342632&stc=1&d=1371460262

1970-pontiac-firebird-formula-2.jpg

PontiacTransAm73f.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

שנייה אני אתעלם מהפונטיאק ואם תסתכלו בצדדים תוכלו לראות M3 E93 מרוסקת, דלוריאן, יגואר E טייפ קורבט C2 ועוד כמה דברים נחמדים מאוד.

עכשיו אני אחזיר את תשומת הלב לפונטיאק, מדהימה! יש לה פוטנציאל אין-סופי ואני מצפה מאוד להמשך השרשור.

בהצלחה וברכות על הרכב!

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

• תוכן חדש...