Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת במאזדה 6 פרמיום טובה אבל לא מעולה.

עדיין יש בעיה עם הבידוד רעשים לדעתי.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

פרמיום רגיל.

ואם ההבדל הוא במערכת.

אז ב10K אתה יכול לבנות לעצמך מערכת מטורפת ולא להסתפק במה שמאזדה מציעים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מסכים עם אפל,בזמנו הזמנתי את המיטו שלי בהזמנה מיוחדת,מע bose עם מגבר מובנה,שילמתי לא מעט,למרות שסוכן המכיגות באלפא אמר לי בפרוש שזה לא מוצדק,ומניסיוני על המערכת באלפא אוכל לומר שזה לא מצדיק את התוספת הכספית.

חלק ממערכת שמע טובה הוא איטום דלתות ואת זה לא תקבל ברכבך החדש,אלא אם כן תלך למתקין שיבצע זאת,כפי שנכתב מעלי ב10k ניתן לשפר מערכת בצורה לא רעה.(למרות שיש עוד תוספות למעט המערכת בגירסה הבכירה של ה 6 החדשה)

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אגב גם לי יש BOSE.

פורסם
לא בעייתי להתקין מערכת ברכבים כאלו מלאים אלקטרוניקה, ובנוסף עדיין באחרית ?

מאזדה 6 החדשה-ברור שבאחריות, היא רק הגיעה.

פורסם

תודה לכולם על ההתייחסויות.

אני לוקח את הרכב בליסינג כך שאין באפשרותי לבצע שדרוגים והתקנות.

אני מנסה לברר האם איכות מערכת ה-BOSE המובנת ברכב (פרמיום פלוס), עדיפה משמעותית על המערכת המגיעה עם הדגמים הבסיסיים יותר.

ככלל אודה לביקורות על איכות מערכת ה-BOSE הספציפית הזאת, עיינתי באתר היצרן אבל אין כמו ניסיון של ממש במידה ויש כזה למי מחברי הפורום.

פורסם
פרמיום רגיל.

ואם ההבדל הוא במערכת.

אז ב10K אתה יכול לבנות לעצמך מערכת מטורפת ולא להסתפק במה שמאזדה מציעים.

בנוסף למערכת שמע משודרגת מקבלים:

- פנסי קסנון כפול עוקב פנייה עם תאורת יום LED.

- מערכת המתריעה על רכבים בשטח מת.

- חיישני חנייה (קדימה ואחורה) מקוריים (מהמפעל, לא בהתקנה חאפרית מקומית).

- מושבי עור מלא, בפרמיום הרגילה מקבלים עור משולב עם בד.

לדעתי שווה בהחלט.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...