Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז בקרוב מאוד נגמר המלווה, וכבר מתחילים לחשוב על רכב, יש תקציב של כ 160 אלף אני מעדיף מאוד שישאר עודף, רכב ספורטיבי לצעיר (גם ביופי וגם בביצועים) רכב מאובזר, שיש לו שוק שלא יזלול דלק (באופן יחסי) אבל שיהיו ביצועים בהתאם למחיר. ושאני אומר ביצועים אני לא מדבר על 0-100 כבר עברתי את הגיל הזה מזמן, אני מדבר על ביצועים בכלליות

בנתיים ההתלבטויות:

אלפא מיטו 1.4tct sprint

פולו gti

איביזה קופרה

תציעו בבקשה אם יש עוד, לא חייב חדש דווקא מומלץ יד שנייה 2011+ אם אפשר אפילו קצת פחות מהתקציב.

ותגידו בבקשה מה דעתכם על המכוניות שציינתי ומה עדיף מביניהם, מהבחינות שציינתי ובכללי לדעתכם.

תודה רבה!

פורסם

מבין השלוש שהצעת המיטו היא החלשה ביותר135 כס לעומת 180כס באחרות,לעומת זאת היא היחידה שאין עליה פידבקים רעיח(גיר dsg,אכילת שמן מופרזת,)מבחינת פנים הרכב,המיטו והפולו הרבה יותר מרשימות מהאיביזה.אני הייתי בוחר במיטו.

למה אתה מעוניין רק באוטומט?????

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
מבין השלוש שהצעת המיטו היא החלשה ביותר135 כס לעומת 180כס באחרות,לעומת זאת היא היחידה שאין עליה פידבקים רעיח(גיר dsg,אכילת שמן מופרזת,)מבחינת פנים הרכב,המיטו והפולו הרבה יותר מרשימות מהאיביזה.אני הייתי בוחר במיטו.

למה אתה מעוניין רק באוטומט?????

לא מסתדר עם ידני.. את האמת גם אני פסלתי את האיביזה אבל רציתי בכל זאת לשמוע חוות דעת. אני ממש אהבתי את הפולו, אבל הבנתי שיש לה הרבה בעיות (לחבר קרוב יש) אולי לפולו יש 180 כ"ס אבל ההתנהגות כביש של המיטו יותר טובה לא?

עוד תגובות בבקשה

פורסם

מיני קופר S אני חושב שתכנס לך בתקציב,או שירוקו 2.0.

הקופר שיקית ומגניבה עם התנהגות מדהימה ובמודלים החדשים יודעת גם לזוז בקו ישר.

Porsche 944 turbo

פורסם

כוח לא חסר לאיביזה וההתנהגות הגיר סבבה לגמרי (למי שאוהב אוטומט), מה שכן היא קשיחה מאוד, כל בור מורגש היטב.

איכות הרכבה גם כן השתפרה מאוד ביחס לדור הקודם.

לדעתי בתקציב שציינת תוכל לקנות לאון FR 2011-2012 שעדיפה בכל פרמטר על האיביזה. המנוע הוא 2.0TSI עם 211 כ"ס, גיר טוב יותר - DSG6 ותא נוסעים נעים יותר. ב2012 הגיעה FR+ שכוללת פנסי בי קסנון, חיישני רוורס, ג'אנטים 18, מערכת מולטימדיה ועוד.

פורסם
כוח לא חסר לאיביזה וההתנהגות הגיר סבבה לגמרי (למי שאוהב אוטומט), מה שכן היא קשיחה מאוד, כל בור מורגש היטב.

איכות הרכבה גם כן השתפרה מאוד ביחס לדור הקודם.

לדעתי בתקציב שציינת תוכל לקנות לאון FR 2011-2012 שעדיפה בכל פרמטר על האיביזה. המנוע הוא 2.0TSI עם 211 כ"ס, גיר טוב יותר - DSG6 ותא נוסעים נעים יותר. ב2012 הגיעה FR+ שכוללת פנסי בי קסנון, חיישני רוורס, ג'אנטים 18, מערכת מולטימדיה ועוד.

את האמת שמאוד אהבתי את הלאון במיוחד בfr אבל אני לא מוצא יד שנייה וחדש זה לא בתקציב..

מיני קופר S אני חושב שתכנס לך בתקציב,או שירוקו 2.0.

הקופר שיקית ומגניבה עם התנהגות מדהימה ובמודלים החדשים יודעת גם לזוז בקו ישר.

מיני קופר קטנה מדי לא בסגנון שלי, ושירוקו לא יודע לא התחברתי אליה.

תודה רבה על התגובות, אם אפשר עוד חוות דעת גם על הרכבים שציינתי, ומה עדיף מביניהם (תפרטו)

פורסם

אופל קורסה OPC-נמכרת ב140 אלף(דובר על מחיר דומה בפורום לא מזמן).

"עברתי את הגיל הזה מזמן"-הרגע הוצאת רשיון...בן כמה אתה?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אופל קורסה OPC-נמכרת ב140 אלף(דובר על מחיר דומה בפורום לא מזמן).

"עברתי את הגיל הזה מזמן"-הרגע הוצאת רשיון...בן כמה אתה?

הכוונה שאני לא מאלה שזה מה שחשוב להם, אני קונה רכב לא מטוס. הציעו לי אני אלך לראות אותה בראשון, את המיטו כבר ראיתי וקיבלתי הצעת מחיר, DS3 ראיתי ופסלתי, את השאר יום ראשון..

פורסם

האם עניין הדלק חשוב לך?

הרכב שלי עושה בסביבות ה1/6.5 וההפרש בין זה לבין 1/10 בק"מ גבוהים יחסית הוא ענק.

בדוק גם איזה סוג דלק אתה צריך לתדלק- רגיל או 98.

הוא יותר יקר.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לי יש ולוסטר טורבו אוטומטית

והיא אומנם קצת מעל התקציב שלך,ואני לא חושב שיש כאלה יד 2 עדיין

אבל היא חזקה,אוחזת,מיוחדת,ומאובזרת.

מגיעה בקרוב רנו קליאו rs שתגיע אוטומטית,אומנם אין מחיר עדיין אבל אם היא תיכנס לך לתקציב אתה צריך לשקול גם אם האפשרות הזאת.

• תוכן חדש...