Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתי באולם של רנו בתל אביב השבוע וכבר הייתה קופה 1.2 לדעתי בתצוגה, תתקשר לברר

הייתי שם היום ואין 1.2 ידנית בתצוגה, רק 2.0 אוטומט.

למי ששואל מה קרה - פשוט הכריזו על תחילת מכירת הרכב לפני שהרכבים הגיעו בפועל לארץ. זה הכל.

איך יודעים שהם זהים ל-2 ליטר מלבד X Y Z? פשוט מאוד, היבואן יודע מה הוא הזמין מהיצרן אז הוא יודע מה יש באוניה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ה1.2 של Vag עושה רושם יותר טוב מבחינת זמינות הכח ותצרוכת דלק, כמובן שלא נהגתי על אחת כך שאין ביסוס להשוואה רק לפי נתונים יבשים, בכל מקרה נראה טוב.

אין שירוקו 1.2. היא עם מנוע 1.4 וביצועים סבירים.

ל-1.2 של רנו יש ביצועים מקבילים לכל מנוע 1600 רגיל. ויש לו גם גרסת 130 כ"ס (חזק יותר מה-1.4 הבסיסי של VAG).

לגבי צריכת הדלק - ברור לך שרק מדידה בפועל תגלה את האמת. אני מזמן לא מאמין לנתוני היצרנים.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אם הגירסת 2 ליטר הייתה מגיעה גם עם ידני הייתי צריך לבחור בינה ובין הוולוסטר בליסינג

ועם מנוע 2 ליטר כנראה שהייתי בוחר בה.

האמת שגם 1.2 טורבו נשמע כיף חבל שזה 3 חודשים מאוחר מדי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עשיתי אתמול נסיעת מבחן על המגאן 1.2 קופה.

רכב המבחן היה עם 300 ק"מ בסך הכל.

נוחה מאד, זריזה למרות שהמנוע הרגיש חנוק, שקטה והדבר שהדהים אותי הוא האבזור הכלול.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

בעקבות שאלות על המפרט אני מצרף את הברושור שקיבלתי שמתאים לגרסת הדיינמיק שכבר לא נמכרת פה. לטענת איש המכירות ההבדלים מסתכמים בכך שבגרסה החדשה אין חיישני רוורס מקוריים, יש רדיו עם USB שתומך גם באייפוד (בדקתי אתמול) והגג הפנורמי הוא אופציונלי.

20130619_143435.jpg

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
פשוט מאוד, היבואן יודע מה הוא הזמין מהיצרן אז הוא יודע מה יש באוניה.

אני לא זוכר מי היה היבואן,

נדמה לי קיה, שהיבואן לא ידע להגיד מה האבזור,

וחלק קיבלו עם משהו וחלק קיבלו בלי משהו.

אולי זה היה קשקאי בעצם?

בקיצור, לאחרון שהייתי מאמין לו זה היבואן עצמו.

משכנתא זה קל

פורסם

לכל מי שחיכה לראות איך נראת המגאן קופה 1.2, הנא היא עם חלון פנוראמי בנוסף.

רנו 1.jpg

רנו 2.jpg

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום {8-7-2013} הודיעו לי מהסוכנות המרכזית , שהיה טעות בהזמנה והרכב בצבע הלבן מטאלי יגיע רק לקראת חודש ספטמבר אוקטובר . גם הוסיפו ואמרו שאני יכול לשנות לכחול או שחור כי זה צבעים יפים יותר ויש הספקה מידית . במיוחד לשחור ,כי הכחול כבר כמעט נגמר . עוד הוסיפו ואמרו שלא יהיו צבעים רגילים לרכב הזה .ביטלתי את ההזמנה

פורסם
לכל מי שחיכה לראות איך נראת המגאן קופה 1.2, הנא היא עם חלון פנוראמי בנוסף.

אבל למה השימוש בחישוקי סגסוגת המחרידים האלה למראה. נו באמת! :?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
היום {8-7-2013} הודיעו לי מהסוכנות המרכזית , שהיה טעות בהזמנה והרכב בצבע הלבן מטאלי יגיע רק לקראת חודש ספטמבר אוקטובר . גם הוסיפו ואמרו שאני יכול לשנות לכחול או שחור כי זה צבעים יפים יותר ויש הספקה מידית . במיוחד לשחור ,כי הכחול כבר כמעט נגמר . עוד הוסיפו ואמרו שלא יהיו צבעים רגילים לרכב הזה .ביטלתי את ההזמנה

מה זה כמעט נגמר??? או שיש או שאין!

בילבוליי מוח מחרידים, אם אתה נעול על הרכב תנסה בסוכנות אחרת אולי תקבל יחס רציני יותר.

• תוכן חדש...